Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
638
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

για εσενα διοτι γραφεις
χωρις να σκεφτεσαι πραγματα που δεν ισχιουν
αν θες να γραψεις για το ποσο ασφαλη ειναι καποια θεματα με τις γραμμες ανοιξε αλλο θεμα και ασε το gift Οπως εχει
Οκ αφου εσυ σκεφτεσαι πριν γραψεις το οτι ασχολουμαι με το εμποριο πως σου ηρθε ?
Καλλιστα με την διαφημιση που εχεις ριξει στον δεκτη με τα γραφομενα σου θα μπορουσα να πω οτι τον εμπορευεσαι .
Θα σου αρεσε μια τετοια ταμπελα ?
Καλα θα κανεις να προσεχεις τι γραφεις και το υφος με το οποιο γραφεις .
Και σε οτι αφορα θεματα με τις γραμμες πες μας ξεκαθαρα θεωρεις ασφαλες να βλεπει καποιος με to gift και να εχει provider την Forthnet ?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Οκ αφου εσυ σκεφτεσαι πριν γραψεις το οτι ασχολουμαι με το εμποριο πως σου ηρθε ?
Καλλιστα με την διαφημιση που εχεις ριξει στον δεκτη με τα γραφομενα σου θα μπορουσα να πω οτι τον εμπορευεσαι .
Καλα θα κανεις να προσεχεις τι γραφεις και το υφος με το οποιο γραφεις .
Και σε οτι αφορα θεματα με τις γραμμες πες μας ξεκαθαρα θεωρεις ασφαλες να βλεπει καποιος με to gift και να εχει provider την Forthnet ?
------------------------------------------------------------

Απαντώ στις ερωτήσεις σου μια προς μια

1) το οτι ασχολουμαι με το εμποριο πως σου ηρθε ?
έχεις πωλήσεις στο forum διαφόρων αντικειμένων από εξαρτήματα υπολογιστών μέχρι δέκτες κλπ
η λέξη έμπορος δεν είναι προσβολή το εμπόριο είναι επάγγελμα και όποιος μπορεί ας το κάνει
2) με την διαφημιση που εχεις ριξει στον δεκτη με τα γραφομενα σου θα μπορουσα να πω οτι τον εμπορευεσαι .

τόσο πολύ διαφήμιση έχω κάνει μπράβο μου να σταματήσω να γράφω καλύτερα γιατί στο φινάλε αν συνεχίσω μόνο αυτοί που πουλάνε θα κερδίζουν και εγώ ο άμοιρος τίποτα χα χα χα
3) Καλα θα κανεις να προσεχεις τι γραφεις και το υφος με το οποιο γραφεις
Το έχω ακούσει αυτό θα σου απαντήσω και για αυτό ναι πράγματι το ύφος μου δεν είναι καλό καμία φορά και ακούγεται κάπως στον ακροατή αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο αληθινός μου χαρακτήρας ίσα ίσα που είμαι πολύ εύθυμος άνθρωπος και δεν είναι αυτή η αληθινή εικόνα μου που βγαίνει μα απλά γραπτά
Εσύ κράτησε ότι εγώ τουλάχιστον κάτι γράφω εδώ στο χώρο ενώ εσύ ??
4) οτι αφορα θεματα με τις γραμμες πες μας ξεκαθαρα θεωρεις ασφαλες να βλεπει καποιος με to gift και να εχει provider την Forthnet ?

αυτό καλύτερα να ανοίξεις ένα θέμα με συνδέσεις providers ktlp και όχι μέσα σε αυτόν δέκτη αλλά και σε κανέναν διότι η κουβέντα που ξεκινάει είναι πέρα από τους κανόνες του forum
oλοι οι δέκτες από την στιγμή που έχουν θύρα Ethernet μπορούν να συνδεθούν οπουδήποτε
Eίναι αδύνατον να πιαστεί ένας χρήστης που χρησιμοποιεί τέτοιου είδους μεθόδους για να παρακολουθήσει

γιατί το λέω αυτό!!! γιατί πολύ απλά δεν έχει γίνει ποτέ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Καλη η εικονα στο hd, αλλα (σε μενα) η εικονα ειχε κολληματα και ο ηχος των θεατων "σκαλωνε" δαικοπτομενος.

Ενα αλλο προβλημα: καθε μιση ωρα περιπου για δευτερολεπτα χανεται η εικονα, γιατι; προοιμιο προβληματος;

Reaction score
638
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

@ teomad
Αυτο φιλε μου συμβαινει απλα και μονο γιατι σαν χομπιστας με τους υπολογιστες και το home cinema αναβαθμιζομαι συνεχεια και αλλαζω το παλιο hardware με καινουργιο .
Ο εμπορος αγοραζει και πουλαει με σκοπο το κερδος ενω εγω οχι.
Kαλυτερα λοιπον να σκεφτεσαι πριν γραψεις .
Το νημα ειναι off topic πριν απο την συζητηση με τις γραμμες ειναι απο την στιγμη που ξεκινησε η συζητηση για gift και τροπους να βλεπει κανεις την ακατανομαστη χωρις συνδρομη .

Οταν απευθυνεσαι με αυτο το υφος " θα ηταν καλυτερα μερικοι που ασχολουντε με το εμποριο μεσα απο αυτο το φορουμ να μη φιτρωνουν εκει που δεν τους σπερνουν " σε καποιον που δεν γνωριζεις και δεν σε εχει προκαλεσει εισαι τουλαχιστον αναγωγος

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ε ψιτ εσεις οι δυο, δεν τα λετε με πμ για να μη προκαλουμε και να μη χαλαει και το θεμα; θα τα βρειτε σιγουρα!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Καλη η εικονα στο hd, αλλα (σε μενα) η εικονα ειχε κολληματα και ο ηχος των θεατων "σκαλωνε" δαικοπτομενος.

Ενα αλλο προβλημα: καθε μιση ωρα περιπου για δευτερολεπτα χανεται η εικονα, γιατι; προοιμιο προβληματος;

και εγω το ιδιο ειχα σε κατι πολυ ελαχιστα σημεια αλλα σε γενικες γραμμες ενα μεγαλο μπραβο στο Team του δεκτη

ηταν η πρωτη φορα που ειδα ενα καναλι απο αυτο το πακετο

οπως ξερεις το πακετο αυτο δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα μια και παρακολουθω τα feed που με ενδιαφερουν

τ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

οπως ξερεις το πακετο αυτο δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα μια και παρακολουθω τα feed που με ενδιαφερουν
Ξερουμε, ξερουμε, αλλα θελει αφοσιωση και προσηλωση - προτιμουμε τα ευκολα:135:

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

παιδες βοηθεια.
ενω ολα πηγαιναν και δουλευαν υποδειγματικα ειπα να κανω μια καλυτερη ταξινομηση των favorites καναλιων με τον channel editor.
την κανω λοιπον περναω το udb με τα επεξεργασμενα καναλια στο δεκτη περναω και το τελευταιο softHD και απο εκεινη τη στιγμη δεν βλεπω τιποτα.
εχω κανει καποιες προσπαθειες με επαναφορα του σοφτγουερ αλλα ματαια.....

Reaction score
0

Και κατι ασχετο ( αλλα σχετικο ) - σχεδον πληρες "φως" με εξαιρεση 1-2 καναλια σημερα

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

παιδες βοηθεια.
ενω ολα πηγαιναν και δουλευαν υποδειγματικα ειπα να κανω μια καλυτερη ταξινομηση των favorites καναλιων με τον channel editor.
την κανω λοιπον περναω το udb με τα επεξεργασμενα καναλια στο δεκτη περναω και το τελευταιο softHD και απο εκεινη τη στιγμη δεν βλεπω τιποτα.
εχω κανει καποιες προσπαθειες με επαναφορα του σοφτγουερ αλλα ματαια.....
Τι εννοεις? δεν συνδέεται το ser + και το nuevo?
Κλειστο για λιγο απο πισω, πηγαινε Ρυθμιση ΙΡ και αλλαξε χειροκινητα και αυτοματο, πες ακριβως ποιο ειναι το προβλημα.

Reaction score
0

διαπιστωνω πως φταιει η επεξεργασμενη λιστα με το channel editor.
για καποιο λογο οταν την φορτωνω τα καναλια δεν δειχνουν τιποτα.\οταν ξαναφορτωσω την προηγουμενη μη επεξεργασμενη λιστα τοτε παιζουν μια χαρα....
θα πρεπει να το κοιταξω να κανω και παλι την διαδικασια τακτοποιησης των καναλιων.
δεν πειραζει πολλα καναλια περισοτεροι μπελαδες,αλλα χαλαλι:105:

Reaction score
0
Εγω ολες τις λιστες απο το προγραμμα τις φτιαχνω και δεν εχω προβλημα, δεν ξερω τι μπορει να φταει, ξαναπροσπαθησε.

Reaction score
173

διαπιστωνω πως φταιει η επεξεργασμενη λιστα με το channel editor.
για καποιο λογο οταν την φορτωνω τα καναλια δεν δειχνουν τιποτα.\οταν ξαναφορτωσω την προηγουμενη μη επεξεργασμενη λιστα τοτε παιζουν μια χαρα....
θα πρεπει να το κοιταξω να κανω και παλι την διαδικασια τακτοποιησης των καναλιων.
δεν πειραζει πολλα καναλια περισοτεροι μπελαδες,αλλα χαλαλι:105:

Αυτο το προβλημα το ειχα κι εγω. Καθησα απο την αρχη κι εκανα το δικο μου setup στο μοτερ μου και δουλευουν ολα μια χαρα.

Μην του περνας λιστα αλλων χρηστων.

Reaction score
0

ευχαριστω παιδια.
εγω εκανα edit την δικια μου database, απλα αλλαξα την σειρα των καναλιων,τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη αλλα μαλλον κατι δεν εκανα καλα.
με το που το καταλαβα την εκανα και παλι edit και αυτη τη φορα ολα δειχνουν να δουλευουν οπως θα πρεπε.

Reaction score
0

έχω ένα μικρο θεματάκι με τα info...
πως γίνετε να μου εμφανίζει στα info τι παίζει εκείνη τη στιγμή και όχι τι έπαιζε το μεσημέρι???:141:

Reaction score
0

αυτή τη δουλειά θα κάνουμε συνέχεια δηλαδή???
σε ευχαριστώ πολύ.αυτό ήταν αλλά παρατηρώ ότι όποτε κλείνω διακόπτη από πίσω χάνει την ώρα...λογικό???

Reaction score
88
Δεν πρόσεξα αν χάνει την ώρα αλλά θα το δοκιμάσω.
Εγώ δεν κλείνω τον δέκτη από πίσω.
Μόνο όταν κάνω κάποια αλλαγή.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Πανασχετο αλλα επικαιρο!
Βρε συ Vertigo τον...κοκκινο Κακκο εβαλες αβαταρ; μανα μ΄πονεσες;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads