Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

καλησπέρα

νέος στο forum και στα στα δορυφορικά:102:
έχω μια απορία σχετικά με τον 9000

ενώ με nuovo δεν έχω κανένα πρόβλημα με service+ δεν μου ανοίγει τίποτα.και για να γίνω πιο συγκεκριμένος δεν μου ανοίγει καν τις επιλογες στην κατρελα service+.παω στην κατρέλα service+ και ότι και να πατήσω δεν αλλάζει.κοίταξα και την mac adress μήπως και είναι διαφορετική...

μια μικρή βοήθεια στο νέο please??

Reaction score
0
Καλως ηρθες και καλοριζικος, οταν πας στο μενου και πατας πανω στο service+ δεν ανοιγει για να δεις αν ειναι connected? Εχεις περασει το τελευταιο Patch? περασετο και δες, αν δεν παρε ενα μπακαπ τα καναλια σου και κανε ενα factory reset, προσεχε μηπως βαζεις patch αλλου δεκτη.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Καλως ηρθες και καλοριζικος, οταν πας στο μενου και πατας πανω στο service+ δεν ανοιγει για να δεις αν ειναι connected? Εχεις περασει το τελευταιο Patch? περασετο και δες, αν δεν παρε ενα μπακαπ τα καναλια σου και κανε ενα factory reset, προσεχε μηπως βαζεις patch αλλου δεκτη.

ανοίγει.μου γραφει κατάσταση ανοιχτό,κατάσταση σύνδεσης non connected
εκτος από την κατάσταση δεν μπορώ να αλλάξω τίποτε άλλο.
εδω δεν φαινεται αν έχω το τελευταίο patch ??
εκανα factory reset αλλα...τιποτα...:(

http://tinypic.com/view.php?pic=33093cy&s=7

http://img94.imageshack.us/i/imag2222648x388.jpg/

Reaction score
1

Το τελευταίο πατς βάλε και register (Nuevo+ service)
Όλα θα λειτουργήσουν σωστά εφόσον ο δέκτης σου έχει μπει στο δίκτυο σωστά δηλαδή έχει πάρει Ip

Για να καταλάβεις ότι όλα έγιναν σωστά το Nuevo θα σου βγάλει ημερομηνία λήξης του gift και το service θα γραφεί connected

Reaction score
0

μπορεί να μου πει κάποιος ή να μου δείξει αν υπάρχει κάπου γραμμένο βήμα βήμα τα στάδια την αναβάθμισης???
νέος...και αγχώνομαι μη κάνω καμια πατάτα:120:
επίσης είδα ότι υπάρχει και Service+ Fix Patch.να κάνω μια προσπάθεια μπας και διορθωθεί το πρόβλημα?χρειάζεται reset μετά???

Reaction score
0
κατεβασε το τελευταιο πατσ, Boxer26_Spiderbox_Fix2_9000_0926_K.zip, αποσυμπιεσετο, βαλε το αρχειο σε ενα φλασακι, συνδεσετο στο usb του δεκτη, μενου->usb-> βρες το αρχειο Boxer26_Spiderbox_Fix2_9000_0926_K.uad -> οκ -> λογισμικο (sw) ->ok

Menu -> δικτυο -> πατα 1111 -> NuevoXstream -> Ανοιχτο ->Authorization-> καταχωριση -> Exit

Service+ -> ανοιχτο -> καταχωριση.

Αμα δεν συνδεθεις Δικτυο-> ρυθμισεις ΙΡ-> παιξε μεταξυ χειροκινητα και αυτοματο, κλεισε και μια τον δεκτη απο πισω.

Reaction score
0

δυστυχώς...τίποτα:(
not connected...
το nuovo ειναι μια χαρα.
εκτος από on-off δεν μπορώ να κάνω καμια άλλη αλλαγή στην καρτέλα...

Reaction score
0

Όλα θα λειτουργήσουν σωστά εφόσον ο δέκτης σου έχει μπει στο δίκτυο σωστά δηλαδή έχει πάρει Ip

Για να καταλάβεις ότι όλα έγιναν σωστά το Nuevo θα σου βγάλει ημερομηνία λήξης του gift και το service θα γραφεί connected
ip παίρνει κανονικά
το nuevo είναι εντάξει.το service απλά δεν ανταποκρίνεται σε ότι κι αν πατήσω εκτος από το on-off και μου γραφει not connected.
σύνδεση syta.σφαίρα γραμμή...

edit: όλα ok
ανοίγει μια χαρά τώρα
προφανώς ήταν το patch.απλά ήθελε το χρόνο του...

Reaction score
0

Προφανώς κάτι δεν πήγε σωστά στην προηγούμενη αναβάθμιση του δέκτη.
Με το τελευταίο patch το πρόβλημα διορθωθηκε και όλα είναι ok .
Καλές θεάσεις με το νέο σου δέκτη!!!

Reaction score
19

εμενα μου βγαζει connected αλλα οχι ημερομηνια ληξης

Reaction score
0

Εχει κανεις προβλημα με το nuevo απο σημερα το απογευμα η ειμαι μονο εγω?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion