Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
1.554
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

όταν λες τυφλή??αν εννοείς στο αυτόματο δεν τα κατεβάζει....
Στο μενου που ορίζεις τον κάθε δορυφόρο, στο πεδίο search option υπάρχει μια επιλογή blind scan. Αυτή θα πρεπει να ενεργοποιήσεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

λες και δεν θέλει ο θεός να το βρω...:115:έχω που ψάχνω στο μενού από την ώρα που έστειλες το μήνυμα....αν θέλεις μες μου σε πια καρτέλα είναι γιατί δεν μπορώ να το βρω...

edit: καταλαβαίνω οτι μου δίνεται μασημένη τροφή αλλά είμαι νεογνό το έρμο ακόμη :)

Reaction score
19.864
Μου φαίνεται παράξενο να μην πιάνεις τα κανάλια του Sky Italia από τον Hotbird πάντως. Πέρα από μικροαλλαγές, οι συχνότητες και τα στοιχεία τους είναι τα ίδια καιρό τώρα, και περασμένα στη μνήμη των περισσότερων δεκτών (και των spiderbox).

Reaction score
0

Ενω χθες ηταν ολα οκ σημερα ανοιξα τον spider και εχουν χαθει τα παντα (ρυθμισεις - καναλια)
Ξερει κανεις γιατι μπορει να εγινε αυτο????

Reaction score
0

Τον ειχες κλεισει απο πισω?
ΝΑΙ αλλα το κανω καθε βραδυ και δεν ειχα ποτε προβλημα
ελπιζω να ειχες μπακαπ.
:110: εκανα προχθες φορματ στο στικακι μου και το μπακαπ ηταν μεσα ...

Reaction score
0
Εγω τον ειχα κλεισει για 15 μερες και την πατησα, δεν ειχα ουτε εγω μπακαπ, τυχαινει σπανια στην αραχνη, αλλα τυχαινει.

Reaction score
0

Μου φαίνεται παράξενο να μην πιάνεις τα κανάλια του Sky Italia από τον Hotbird πάντως. Πέρα από μικροαλλαγές, οι συχνότητες και τα στοιχεία τους είναι τα ίδια καιρό τώρα, και περασμένα στη μνήμη των περισσότερων δεκτών (και των spiderbox).
οκ τα βρήκε αλλά είναι κλειστά τα περισσότερα..:110:

Reaction score
453

σκεφτομαι την αγορα του λογω δικτυακων δυνατοτητων!ειναι ευκολο στην εγκατασταση και στη ρυθμιση γιατι η σχεση μου με ethernet και ip ειναι νηπιακες!χρειαζεται προγραματα η ειναι plug and play?eyxaristv

Reaction score
638
Γεια σας λεω να παρω τον δεκτη και αυτο γιατι με ενδιαφερει το δωρακι του σε οτι αφορα αυτο το κομματι παιζει κανονικα η κανει διακοπες ?
Ειστε ευχαριστημενοι ?
Η υποστηριξη θα συνεχιστει γιατι βλεπω οτι τα παιδια που γνωριζουν αποσυρονατι σιγα σιγα .
Διαβασα το νημα μεχρι την μεση και δεν εχω πολυκαταλαβει τι παιζει με το θεμα αυτο

Reaction score
1

Από την στιγμή που το αγοράσεις θα έχεις 1 χρόνο gift άντε να πάει μέχρι τέλος 2011 περίπου

Reaction score
638
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Από την στιγμή που το αγοράσεις θα έχεις 1 χρόνο gift άντε να πάει μέχρι τέλος 2011 περίπου

Κανει διακοπες η παιζει αδιαλειπτα ?
Μετα το τελος του ετους πως ανανεωνεται ?
Υποστηριζει και Gbox ?

Reaction score
0
Φιλε μου αξιζει η αγορα, δεν ειναι κριτηριο ομως το δωρο, σιγουρα δελεαζει, το βασικο ειναι πως ειναι ενα πολυ καλο μηχανημα.
Στην χρηση για τον φιλο ποιο πανω, ειναι πανευκολος, εγω τουλαχιστον απο την αραχνη ξεκινησα, μου φανηκαν ολα πολλυ ευκολα, εξαλλου οπως βλεπεις υπαρχει πολυ καλη υποστιρηξη.

Reaction score
0
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Παρέλαβα τον 9000 HD το αναβάθμησα με το patch 26-09-2010 2nd update ρύθμισα το gift. Όλα καλά. Το μόνο που δεν υπάρχει στα μενού είναι η εξοικονώμηση ενέργειας. Λογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια που ηταν λειτουργεία παλαιότερου patch?

Reaction score
19

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Παρέλαβα τον 9000 HD το αναβάθμησα με το patch 26-09-2010 2nd update ρύθμισα το gift. Όλα καλά. Το μόνο που δεν υπάρχει στα μενού είναι η εξοικονώμηση ενέργειας. Λογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια που ηταν λειτουργεία παλαιότερου patch?
menu - ρυθμισεις ωρας- εξοικονομηση ενεργεισς

Reaction score
19
Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Κανει διακοπες η παιζει αδιαλειπτα ?
Μετα το τελος του ετους πως ανανεωνεται ?
Υποστηριζει και Gbox ?
κανει διακοπες το service+,και σε εμας που εχουμε νεο δεκτη δεν μας υποστηριζει nuevo,δεν ανανεωνεται αγοραζεις νεο δεκτη

Reaction score
19.864
κανει διακοπες το service+,και σε εμας που εχουμε νεο δεκτη δεν μας υποστηριζει nuevo,δεν ανανεωνεται αγοραζεις νεο δεκτη
Nobody really knows...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.413
Νεότερο μέλος
FotisLam