Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Nα λοιπον γιατι η επιθετικη συμπεριφορα του john 78.οπως θα διαβασετε ειναι απο αλλο forum.τα συμπερασματα δικα σας.......((Το θέμα με τους Spiderbox έχει καταστρατηγηθεί από τον John78 συνεπικουρούμενο από τον teomad σε πολλές περιπτώσεις, με στόχο την εμπορική προώθηση του δέκτη, αρνούμενοι να δεχτούν οποιαδήποτε αδυναμία του καταγράφεται από χρήστες, αποκαλώντας τους μάλιστα ψεύτες.

...............................

Reaction score
0
Τι φλασια εφαγε το παληκαρι δεν καταλαβα.
Και τι θες τωρα ρε φιλε? σου αρεσει? παρτον, δεν ? μην τον περνεις. Οσοι τον πηραμε ημαστε ευτυχης κατωχοι, εγω δεν χρησιμοποιω το gift και παλι ευτυχης ειμαι, το forum που αναφερεις ηταν αδικο απεναντι στα παιδια, οι τυποι που διαχειριζοντε τα δορυφορικα περισσοτερο να το παιξουν μαγκομπατσοι θελουν παρα να συντονισουν, εμενα με μπαναραν επειδη υποστιριζα καποιες αποψεις τον παιδιων.
Τα παιδια ειχαν πανω απο 3000 ποστ και εγραφαν για ολους τους δεκτες, τι εκαναν προωθουσαν ολους τους δεκτες?

Reaction score
0

mrg2 : ναι ρε φιλαράκι οκ...εσένα πιο το πρόβλημα σου αυτή τη φορά δεν μας είπες???

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Nα λοιπον γιατι η επιθετικη συμπεριφορα του john 78.οπως θα διαβασετε ειναι απο αλλο forum.τα συμπερασματα δικα σας.......((Το θέμα με τους Spiderbox έχει καταστρατηγηθεί από τον John78 συνεπικουρούμενο από τον teomad σε πολλές περιπτώσεις, με στόχο την εμπορική προώθηση του δέκτη, αρνούμενοι να δεχτούν οποιαδήποτε αδυναμία του καταγράφεται από χρήστες, αποκαλώντας τους μάλιστα ψεύτες.

...................................................

...εσύ mrg2 πως κατάλαβες κ' με τι κριτήρια μιλάς για επιθετική συμπεριφορά του johnny78..? απ'ότι βλέπω μάλλον τα λεγομενά σου δείχνουν επιθετική συμπεριφορά...
...Σε πληροφορώ λοιπόν πως ο johnny78 έγραφε πάνω σε θέματα δορυφορικών σε ξένα fora πολύ προτού εμφανιστεί στην αγορά ο Spiderbox, η δε βοήθειά του προς πολλούς ήταν πάντα πολύτιμη...και ποτέ μα ποτέ δεν προμόταρε κανενός τύπου, η, εταιρείας δέκτες.......λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Παρεκτρέπονται πάλι τα πράγματα από συμπεριφορές που δεν εναρμονίζονται με τους κανόνες αυτού εδώ του φόρουμ.

Θα ήθελα να πω στο φίλο mrg2 ότι απαγορεύεται ρητώς οποιαδήποτε διακίνηση παράνομου υλικού ή παράθεση του στις σελίδες αυτού του φόρουμ.
Δεν απαγορεύεται όμως να αναφερόμαστε σε δέκτες, ούτε και να παραθέτουμε στοιχεία για αυτούς.
Εξάλλου για αυτό το λόγο υπάρχει αυτή η κατηγορία στο φόρουμ.
Να ενημερωνόμαστε, να συζητάμε, να παρουσιάζουμε και να λύνουμε απορίες για θέματα που έχουν σχέση με τα δορυφορικά.

Εαν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος δεν του αρέσει κάποιο θέμα, το προσπερνά ή εάν νομίζει ότι τον θίγει προσωπικά, θα πρέπει να το αναφέρει στο Συντονιστή της κατηγορίας.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Τα στοιχεία βασίζονται επάνω σε προσωπικές απόψεις, οπότε δεν αρμόζουν με αυτό το θέμα.

Θα διαγραφούν τα στοιχεία που αναφέρονται σε κατηγορίες για διακίνηση και παροχή παράνομου υλικού και το μέλος mrg2 εάν θέλει να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε , τότε να μου αποστείλει μήνυμα, αναφέροντας παράλληλα τα στοιχεία του έτσι ώστε να μην είναι ανώνυμη η καταγγελία.

Reaction score
1

...............................
Μrg2
Καλώς ηρθες

Από τα γραπτά καμιά φορά μπορεί να φαίνεται κάπως επιθετική η συμπεριφορά κάποιου σε άλλα μέλη γιατί τον δέκτη τον έχουν αρκετά άτομα

Όπως καταλαβαίνεις καμιά φορά αν σε έναν λειτουργεί κάτι την ιδία στιγμή που σε κάποιον άλλο δεν λειτουργεί αυτό το γνωρίζουν οι χρήστες spiderbox και μόνο

Ένα άλλο που θέλω να σου πω είναι ότι ναι πιστεύω ότι υπάρχουν και ψεύτες μέσα στα forum αλλά είναι πολύ δύσκολο να τους ξεχωρίσεις και έτσι καμιά φορά την πατάς

Σκοπός του thread είναι τα νέα για τον 9000 και τον 7000 και στον ελεύθερο χρόνο μου ο οποίος είναι λίγος τον τελευταίο καιρό είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω όπου μπορώ και σε άλλα δορυφορικά θέματα

Μπορείς να ανοίξεις μέσα στον forum και να γράψεις οτιδήποτε θέλεις πάνω σε δορυφορικά θέματα και να χαρείς την φιλοξενία του χώρου

Για το τέλος ήθελα να σου πω ότι γράφω με σιγουριά πάντα για τα αντικείμενα που έχω αγοράσει και είναι στην κατοχή μου
Αν αυτό τώρα εσένα σου δείχνει ότι σημαίνει συνάμα προώθηση αντικειμένων τότε φίλε να μην γράφουμε τίποτα να το κλείσουμε και τον υπολογιστή και να πάμε για καφέ

teomad

Reaction score
0

δεν ειναι δικια μου η καταγγελια αν μπορω να την πω ετσι αλλα δεν εμεινες στην ουσια που ειναι η επιθεση του σε οποιον πει κατι αρνητικο για τον δεκτη.κ εγω τον εχω τον δεκτη κ τον χρησιμοποιω αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν εχει ελαττωματα.δες πως φερεται κ σε προηγουμενους που ειχαν μικροπροβληματα με το μηχανημα.αψεγαδιαστο δεν ειναι τιποτα,καλο ομως ειναι.αν δεν πουμε τα προτερηματα κ τα ελαττωματα δεν θα βοηθησουμε τους αλλους.αυτος ειναι ο σκοπος των φορουμ κ γι αυτο ειπα την αληθεια.

Reaction score
173

Αρες μαρες κουκουναρες...

Που θα δουμε τη ματσαρα αποψε σε HD θα μου πει καποιος;

Reaction score
1

Αρες μαρες κουκουναρες...

Που θα δουμε τη ματσαρα αποψε σε HD θα μου πει καποιος;

την Αρσεναλ aljazera HD 7W απο nuevo

το αλλο ρεαλ -μιλαν sky italia αρα δυσκολο γαι ανοιχτο feed

μπορει ομως κανα 4 2 2 Hd feed απο 7Ε(σπανιο ομως) και βλεπουμε!!!

σιγουρα θα υπαρχoυν και feed οχι hd αλλα με καλη ποιοτητα εικονας για οσους εχουν βαρεθει τις Ελληνικες μεταδοσεις με τις μετριες ποιοτητες εικονας

Reaction score
19

εγω παντως δεν βλεπω καμια επιθετικη συμπεριφορα του γιαννη προς εμενα,με εχει βοηθησει αρκετα και μου εχει λυσει πολλες αποριες που ειχα,δικο μου ηταν το λαθος που εγραψα οτι πρεπει να παρεις νεο spiderbox,

Reaction score
0
Γιατί ορισμένα κανάλια στον Astra 19.2 με DVB-S2 (8PSK) δεν σκανάρονται? π.χ. 12207V τα TF1 HD, FRANCE 2 HD, NATIONAL GEO HD, DISCOVERY HD

Reaction score
1

Κατεβαίνουν αυτά τα κανάλια για εξήγησε το λίγο καλύτερα ,πολλές μπορεί να είναι η αιτίες

Μια αιτία είναι το skew από το lnb στο κάτοπτρο σου μήπως θέλει λίγο γύρισμα!!!

Εγώ τα κατεβάζω με 1μετρο κάτοπτρο

Reaction score
0
Και εγώ 1μέτρο έχω. Στον Humax 5000 με network scan κατεβαίνουν όλα. Στον Spiderbox μόνο αν κάνω manual search και αλλάξω απο DVB-S2 (QPSK) σε DVB-S2 (8PSK). Μήπως έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις των TP? Εσύ βλέπεις TF1 HD όταν κάνεις αυτόματο scan στον Astra?

Reaction score
1

Η δέσμες dvbs2 είναι παράξενες από δέκτη σε δέκτη στον τρόπο που κλειδώνουν

Η συγκεκριμένη στον δέκτη κατεβαίνει σωστά με Blind search αφού πρώτα καθαρίσεις την συχνότητα ολικά από τον δεκτή σου στον astra 19E

Δεν θα σκαναρεις ολο το δορυφορο θα βαλεις ένα μικρο οριο (από τοσο μεχρι τοσο)στις ρυθμισεις στο Blind search του δεκτη

Θα σκαναρεις 1 η δυο φορες στα συγκεκριμενα ορια και θα το κατεβασεις
Αν εχεις παρατηρησει γενικα δεσμες dvb/s2 είναι σιγουρο θα εχεις δει συμπεριφορες παραξενες συγρινοντας ας πουμε και καποιον άλλο δεκτη

θα δοκιμασω και με τον τροπο που λες να δω τι γινετε

Reaction score
0

υπάρχει τρόπος να γίνει διαγραφή ολόκληρης λίστας αγαπημένων???

Reaction score
65

μπορουμε να περασουμε το firmware του mvision 300net χωρις κινδυνο και εαν θελουμε να επανερθουμε στο δικο του firmware?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.413
Νεότερο μέλος
FotisLam