- Reaction score
- 12.777
Θες κούρεμα!
@Bhutia σε σχετικο αρθρο που παραπεμπει στο παρακατω προτυπο Standard ANSI/CEA-2034-A αναφερονται συνολικα 26 μετρησεις για early reflectionsΗ τρίτη κατά σειρά καμπύλη (κόκκινη) αναπαριστά το περιθώριο ΄΄πρώιμων ανακλάσεων΄΄ (early reflections)...Αυτή είναι ο μέσος όρος από σετ άλλων οκτώ μετρήσεων,υπό ανώτερες γωνίες απόκλισης :συν/πλην 40 μοίρες ,συν/πλην 60 μοίρες,συν.πλην 80 μοίρες από τον οριζόντιο άξονα και συν/πλην 50 μοίρες από τον κατακόρυφο.Αυτές οι θέσεις αντιστοιχούν σε ηχητική ενέργεια που θα πηγαίνει στα πλησιέστερα τοιχωματικά όρια ή μεγάλες κοντινές στα ηχεία επιφάνειες,επιστρέφοντας ανακλώμενη στον ακροατή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα...
Δεν ισχύει στην περίπτωση μου. Τα πόστς του Costas Ear και τα δικά σας έχουν κυριολεκτικά λιώσει τις πρώην απόψεις μου και τις ιδέες μου.Το forum ως καθρέπτης της καθημερινότητας αποτελεί τόπο στον οποίο κανένα ζήτημα δεν διευθετείται ουσιαστικά, δεν συμβαίνουν στην πορεία συνταρακτικές ηθικές νίκες ή ήττες κι επιπλέον κανένας εκ των εμπλεκόμενων χαρακτήρων δεν θα υποστεί κάποια αξιοσημείωτη μεταστροφή στις ιδέες του.
ένας για κάθε κανάλιΕίναι πολλοί.
Όχι αδερφέ, τουλάχιστον εγώ, ένας είμαι.δεν μπορεί παρά να αντιστοιχεί σε παραπάνω από έναν άνθρωπΟΙ για κάθε έναν λογαριασμό.
Βέβαια μια στριμμένος μια χαλαρός, αλλά σιγά τώρα, ποιος είναι στα καλά του εδώ μέσα;
Nerds δηλαδή, καλά τους λέω εγώ.ένας πολύ υψηλός βαθμός ευφυΐας από τη μια και άπειρες ώρες μελέτης
Τωρα που το λες ειχα επισημανει καποιες αντιφασεις..ο πληθυντικός που χρησιμοποιώ απέναντι στους χρήστες των δυο συγκεκριμένων λογαριασμών δεν αφορά στον πληθυντικό ευγενείας· απλά ο όγκος και η εμβρίθεια των συγγραφέων των κειμένων δεν μπορεί παρά να αντιστοιχεί σε παραπάνω από έναν άνθρωπΟΙ για κάθε έναν λογαριασμό.
Δεν είναι Nerds.Nerds δηλαδή, καλά τους λέω εγώ.
Τρώνε μοσχαρίσιες μπριζόλες