Splitter 1:2 ...

Reaction score
207
Λόγω της έλευσης προβολέα και ανάγκης για δεύτερη έξοδο hdmi την οποία δεν την έχει ο ονκυάκος,είμαι σε αναζήτηση hdmi splitter 1:2(εάν είναι βέβαια αυτό που ψάχνω).
Έχει ή γνωρίζει κάποιος κάποιο το οποίο να κάνει την δουλειά απροβλημάτιστα με 15μετρο hdmi και να μην χρειάζεται να είναι αναμμένα ταυτόχρονα τιβι και προβολέας;:118:

Reaction score
207
Απάντηση: Splitter 1:2 ...

έχω αυτό στον onkyo 875, παίζει με sony kdl x462000/hdmi 12 μέτρα και sony HW10/hdmi 2 μέτρα.
Κανένα πρόβλημα.
http://www.ipshop.gr/product-id-33349.html
Νίκο κι εγώ αυτό έχω δει,σε αυτό που λέει ο φίλος vadergr έχεις γνώμη;
Φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτά και οι 2 συσκευές σου για να δουλέψει σωστά;

Reaction score
8

Νίκο κι εγώ αυτό έχω δει,σε αυτό που λέει ο φίλος vadergr έχεις γνώμη;
Φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτά και οι 2 συσκευές σου για να δουλέψει σωστά;
Οχι δε χρειάζεται.
Εμένα κλειδώνει κανονικά στα 24,νομίζω ότι απλώς περνάει το σήμα και δε το επεξεργάζεται.

Reaction score
207

Ok ευχαριστώ, και κάτι τελευταίο τώρα που σε βρήκαμε :137:
Ξέρεις αν υποστηρίζει cec?Όχι ότι δεν θα το προτιμήσω αν δεν... αλλά για να ξέρουμε.

Reaction score
8

Υποστηρίζει μέχρι και HDMI 1.3,(έτσι λένε τουλάχιστον) αν αυτό σου λέει κάτι περί cec.:121:

Reaction score
19

NICK κατι ασχετο τον onkyo 875 τον δουλευεις μονο του η με τελικους εχω τον ιδιο με το σεταπ που φαινεται στην υπογραφη μου αλλα πρεπει να παω το vol γυρω στο 60-70 για να ακουσω εντασεις,ειναι νορμαλ αυτο

Reaction score
8

NICK κατι ασχετο τον onkyo 875 τον δουλευεις μονο του η με τελικους εχω τον ιδιο με το σεταπ που φαινεται στην υπογραφη μου αλλα πρεπει να παω το vol γυρω στο 60-70 για να ακουσω εντασεις,ειναι νορμαλ αυτο
εννοείς +60/70???:111:

Μόνος του παίζει και στο -10, αρχίζει και τρίζει το διαμέρισμα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.358
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent