Spotify confirms Super Premium lossless audio at last

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.649
Τα άλλα το δίνουν ήδη στο βασικό πλάνο χωρίς έξτρα χρέωση και έχουν καλύτερο interface χωρίς τις audiobook σαχλαμάρες.
Γιατί μας νοιάζει τι κάνει το spotify είπαμε;

Reaction score
5.571
Άντε έρχεται επιτέλους...

Spotify‘s long-touted superfan tier appears to be taking shape – and could be launched this year.

Citing sources, Bloomberg reported over the weekend that the streaming company is considering charging up to $5.99 more per month on top of a Premium subscription for access to a so-called ‘Music Pro’ tier, which would include various ‘superfan‘ perks.

An individual Premium subscription is currently priced at $11.99 in the US, following the most recent price rise in June 2024. This would bring the combined cost of a Premium subscription plus the Super Pro ad-on to around $18 per month.

That price range correlates with what Spotify CEO Daniel Ek told analysts in July last year when he confirmed that the company was working on a pricier tier.

Pricing will be different in various territories and will be less expensive “in less-developed markets,” Bloomberg reported.

According to the outlet’s sources, the rollout is being planned for this year. However, the sources added that finer details like cost and exact launch dates haven’t been confirmed because Spotify has yet to secure “rights from all of the major music companies.”

Reaction score
1.578
Προσπαθούν να εξασφαλίσουν τις άδειες για τα lossless και το κόστος να το περάσουν στον χρήστη και το μηχανισμό και τη συμβατότητα του lossless την έχουν εξασφαλίσει ηδη με τα streamer που υποστηρίζουν Spotify connect;

Reaction score
5.571
Προσπαθούν να εξασφαλίσουν τις άδειες για τα lossless και το κόστος να το περάσουν στον χρήστη και το μηχανισμό και τη συμβατότητα του lossless την έχουν εξασφαλίσει ηδη με τα streamer που υποστηρίζουν Spotify connect;
Δεν γνωρίζω. Απλά ευελπιστώ να γίνει σύντομα για να απαλλαγώ από το Tidal χα χα

Reaction score
996
Δεν γνωρίζω. Απλά ευελπιστώ να γίνει σύντομα για να απαλλαγώ από το Tidal χα χα
Εχει μια εβδομάδα που το Tidal λειτουργεί λαμακισμένα τουλάστιχον...Το tidal connect δεν παίζει το επόμενο track που δισλεγεις, αποσυνδέεται η λειτουργία απο το κινητό, ένα χάλι μαύρο...Εχω κανει επανεγκατάσταση στο κινητό,στο stramer 643 φορές και το χάλι εξακολουθεί...

Reaction score
198
Εχει μια εβδομάδα που το Tidal λειτουργεί λαμακισμένα τουλάστιχον...Το tidal connect δεν παίζει το επόμενο track που δισλεγεις, αποσυνδέεται η λειτουργία απο το κινητό, ένα χάλι μαύρο...Εχω κανει επανεγκατάσταση στο κινητό,στο stramer 643 φορές και το χάλι εξακολουθεί...
Τα ίδια μου κάνει και μένα...κι αναρωτιομουν τι φταίει...

Reaction score
161
Τα άλλα το δίνουν ήδη στο βασικό πλάνο χωρίς έξτρα χρέωση και έχουν καλύτερο interface χωρίς τις audiobook σαχλαμάρες.
Γιατί μας νοιάζει τι κάνει το spotify είπαμε;
Και εγώ δεν θα έδινα τα επιπλεόν σε σχέση με το Apple Music που έχω τώρα αλλά αν η τιμή ήταν κοντά και είχε multichannel για Sonos θα το προτιμούσα γιατί για τα γούστα μου έχει τις καλύτερες playlist.

Reaction score
6.921
Οντως το Tidal......μην πω καλύτερα. Αν είναι μέχρι 15 ευρώ η μηνιαία συνδρομή για το spotify hi-fi,θα ξαναγυρίσω εκεί. Αλλά να είναι hi-fi και όχι απλά cd-quality και 2 τόνοι "πείραγμα" για να αρέσει στην πιτσιρικαρία.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.327
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το tidal. Ούτε στο wiim ούτε στην εφαρμογή του PC. Ωστόσο δεν θα πήγαινα στο spotify ακόμα και να είχε lossless. Μου την σπάει η όλη εικόνα του που δεν είναι μόνο γύρω απο την μουσική (pdocast ktl).

Reaction score
1.578
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το tidal. Ούτε στο wiim ούτε στην εφαρμογή του PC. Ωστόσο δεν θα πήγαινα στο spotify ακόμα και να είχε lossless. Μου την σπάει η όλη εικόνα του που δεν είναι μόνο γύρω απο την μουσική (pdocast ktl).
Ναι και γω βρισκω το περιβαλλον λιγο "δευτερο"...αλλα ο discovery αλγοριθμος και η ποικιλια ειναι σε αλλο level σε σχεση με τους υπολοιπους.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.649
ο discovery αλγοριθμος και η ποικιλια ειναι σε αλλο level σε σχεση με τους υπολοιπους
Το αντίθετο θα έλεγα. Για ένα μουσικόφιλο είναι εφιάλτης το σπετζοφάη. Σουξεδάκια όλη την ώρα, χιλιοακουσμένα και χιλιοπαιγμένα. boooooring...

Reaction score
841
Το αντίθετο θα έλεγα. Για ένα μουσικόφιλο είναι εφιάλτης το σπετζοφάη. Σουξεδάκια όλη την ώρα, χιλιοακουσμένα και χιλιοπαιγμένα. boooooring...
Λυπάμαι, έχεις τελείως άδικο ... ο αλγόριθμος εκπαιδεύεται από εσένα και τις προτιμήσεις σου ... του σποτιφάι είναι περίπου 1000 χρόνια μπροστά από τους άλλους ...

προσωπικά, έχω σποτιφαι ακριβώς για αυτόν τον λόγο, και συνδρομή στο Qobuz για όταν έχω χαι-φαι κάψες ... το τινταλ μου φαίνετσι σε ολα δεύτερο... ήμουν συνδρομητής δύο χρόνια, υπολείπεται του σπότι στον αλγόριθμο και του κομπίζ σε ήχο ... αππλ δεν συζητώ καν, έχω μεν αιφον, αλλά τι να κάνεις τα αρχεία χαι-ρες της πλατφόρμας του αφού το μπ@ρδέλο στο καστιν πάει μέχρι 16/44 ... ψυχασθένες, αλλά βαριέμαι να αλλάζω οικοσύστημα στο τηλέφωνο και τους τρώω στην μάπα...

Reaction score
1.578
Λυπάμαι, έχεις τελείως άδικο ... ο αλγόριθμος εκπαιδεύεται από εσένα και τις προτιμήσεις σου ... του σποτιφάι είναι περίπου 1000 χρόνια μπροστά από τους άλλους ...
Ακριβως απο τα κομματια που κανεις like και απο τα συγκροτηματα και καλλιτεχνες που επιλεγεις εξαρχης ως ενδεικτικα της αρεσκειας σου. Μεσα σε λιγο χρονο σε εχει καταλαβει...

Reaction score
198

προσωπικά, έχω σποτιφαι ακριβώς για αυτόν τον λόγο, και συνδρομή στο Qobuz για όταν έχω χαι-φαι κάψες ... το τινταλ μου φαίνετσι σε ολα δεύτερο... ήμουν συνδρομητής δύο χρόνια, υπολείπεται του σπότι στον αλγόριθμο και του κομπίζ σε ήχο ... αππλ δεν συζητώ καν, έχω μεν αιφον, αλλά τι να κάνεις τα αρχεία χαι-ρες της πλατφόρμας του αφού το μπ@ρδέλο στο καστιν πάει μέχρι 16/44 ... ψυχασθένες, αλλά βαριέμαι να αλλάζω οικοσύστημα στο τηλέφωνο και τους τρώω στην μάπα...
Το qobuz μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.649
ο αλγόριθμος εκπαιδεύεται από εσένα και τις προτιμήσεις σου
Δεκτό αν όντως λειτουργεί σωστά μετά από κάποιο μεγάλο διάστημα. Εγώ πάντως μέχρι 3 μήνες που άντεξα σούπες έπαιζε όλη την ώρα.

Το ΑΜ από την άλλη μπορεί να θέλει υπολογιστή κλπ για πραγματικό lossless, αλλά όταν κάνεις create station δεν βάζει τα χιλιοπαιγμένα from day one.

Συμπερασματικά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όλες οι πλατφόρμες έχουν τα συν και πλην τους. Και ο καθένας επιλέγει τι του ταιριάζει καλύτερα.

Το σπετζοφάη όμως εκεί που το άνοιγα και έβλεπα ελληνο-σκυλάδικα κλπ μου γύριζαν τα άντερα. Δεν έχω 6 μήνες να εκπαιδεύω αλγορίθμους. Και να σου πω και το άλλο; Δεν το επιθυμώ να με ξέρει ένας αλγόριθμος.
Γιατί μπορεί να ξυπνήσω και να θέλω να μην ακούσω αυτό που συνήθως ακούω. Δεν θέλω να με ξέρει και να με κατευθύνει το μηχάνημα. Το θέλω λίγο "χαζό" αν θες και να επιλέγω εγώ τι και πως.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.449
Members
38.321
Νεότερο μέλος
Charispsi