- Reaction score
- 4
Καλησπέρα σε όλους.Έχω τον Pioneer VSX-D 1011 και σε λίγες μέρες έρχεται και το xiaomi mi tv που παρήγγειλα.Με ποιό τρόπο μπορώ να στείλω μουσική στον ενισχυτή που βρίσκεται στα 5 μέτρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ενδιαφέρον το aptx.Συνδέεται με οπτική με τον ενισχυτή και μετά με το TV box με Bluetooth.Σωστά;
Σωστά, είδα λάθος προδιαγραφές. Πάντως υπάρχουν και κάτι σαν αυτό:πως θα γινει αυτο,αφου ο pioneer δεν συνδεεται στο δικτυο.
Λέω να κάνω μία παραγγελία από ebay.Ολες ίδιες είναι; Πρέπει να προσέξω κάτι;αυτο ουσιαστικα θα εκανε περιττο το android box (τουλαχιστον για ιντερνετικο ραδιοφωνο,spotify,tidal κλπ). Απο την στιγμη που το μονο που θελει ειναι ενα δεκαμετρο καλωδιο οπτικης ινας,μην τον βαλουμε και σε αλλα εξοδα.Αλλωστε παντα η ενσυρματη συνδεση ειναι καλυτερη.
Δεν έχω καμμία πρόθεση να βάλω κανένα να κάνει σε έξοδα που δεν χρειάζονται και είναι σωστό ότι με αυτό τον τρόπο δεν χρησιμοποιεί πλέον το android box για μουσική στον ενισχυτή. Μια πρόταση κάνω με σχετικά μικρό κόστος, που θα την επέλεγα προσωπικά μόνο και μόνο για να γλυτώσω καλώδιο 10 μέτρων μέσα στο σπίτι.αυτο ουσιαστικα θα εκανε περιττο το android box (τουλαχιστον για ιντερνετικο ραδιοφωνο,spotify,tidal κλπ). Απο την στιγμη που το μονο που θελει ειναι ενα δεκαμετρο καλωδιο οπτικης ινας,μην τον βαλουμε και σε αλλα εξοδα.Αλλωστε παντα η ενσυρματη συνδεση ειναι καλυτερη.
Αφού έχεις εμπειρία με τέτοιου είδους συσκευές φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ισχύει ότι ο ήχος του θα είναι μέτριος με αναλογική σύνδεση.πρωτα απο ολα δεν στελνουν Ελλαδα,οποτε και να το ηθελε δεν θα μπορουσε να το εχει.Μπορει να εχει sabre dac αλλα ο ηχος απο την αναλογικη (οπως και σε ολες τις συγγενικες συσκευες....εχω εμπειρια) ειναι μετριος.Μονο απο την ψηφιακη εξοδο και σημα σε ενα καλο dac μπορει να δωσει καλα αποτελεσματα. O pioneer αν και παλιο μοντελο εχει σιγουρα καλυτερο ηχο σαν dac . Αν φυσικα μπορουσε να το εχει θα εκανε μια χαρα την δουλεια του,χωρις να χρειαζεται να χρησιμοποιει το android box και αρα και την τηλεοραση καθολου.Σαν λυση ειναι καλυτερη,συμφωνω μαζι σου,απλα θεωρησα οτι ηθελε να χρησιμοποιησει αποκλειστικα το andoid box.