Streaming vs CD...όλη η αλήθεια

Reaction score
6.828
Ε για πες εσύ , με τις super duper ηχειάρες σου πως την πιάνεις την πρώτη οκτάβα , και σε ποιές στάθμες .
Γιάννη ούτε έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις ούτε επίσης να εξηγώ το αυτονόητο.
Από την μία λοιπόν υπάρχει η «επιστήμη» και οι «επιστήμονες» που ακούν ηχεία και τσιπάκια.
Και από την άλλη υπάρχουν ορισμένοι που ακούνε μουσική και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν σταματήσει και να γράφουν χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί😉

Reaction score
2.097
Νέο Θέμα: Που ακούς τη μουσική σου / Που βλέπεις τις ταινίες σου

Με φωτογραφικό υλικό μόνο του συστήματος και του χώρου, χωρίς να λεπτομέριες τι ειναι τι κτλ κτλ

Να πέσουν οι μάσκες να ξεβρακωθούμε όλοι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.662
Νέο Θέμα: Που ακούς τη μουσική σου / Που βλέπεις τις ταινίες σου

Με φωτογραφικό υλικό μόνο του συστήματος και του χώρου, χωρίς να λεπτομέριες τι ειναι τι κτλ κτλ

Να πέσουν οι μάσκες να ξεβρακωθούμε όλοι.
Πρώτος πρώτος ο μάλμπορος.

Μετά ο θήβας.

Μετά κλείδωστο κιόλας, χορτάσαμε.

Reaction score
4.166
εχετε πάντα κατα νου ότι ο ΠΑΗ μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Νίμα-Μάλμπορο-Τόνι-Αέρινο-Μιντνάιτ-1002
οπότε δεν θα χάσουμε επαφή... :biggrin:
Δεν είναι.
Ευχαριστώ Πέτρο.
Οι υπόλοιποι "φίλοι" μου που ξέρετε ότι είμαστε διαφορετικά άτομα δεν θα γράψετε; Ντροπή σας!

Reaction score
2.097
Εντομεταξει και οι μεν και οι δε καλώδια και τσιπακια ακούμε...αλλά δε βαριέσαι
Αν ναι και ηχεία
Ευχαριστώ Πέτρο.
Οι υπόλοιποι "φίλοι" μου που ξέρετε ότι είμαστε διαφορετικά άτομα δεν θα γράψετε; Ντροπή σας!
Μαλμπορε εγώ που δε σε ξέρω σε πιστεύω, έχεις όνομα, κούτελο ρε αδερφέ πώς το λενε

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.075
εχετε πάντα κατα νου ότι ο ΠΑΗ μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Νίμα-Μάλμπορο-Τόνι-Αέρινο-Μιντνάιτ-1002
οπότε δεν θα χάσουμε επαφή... :biggrin:
Άλλος ο ΠΑΗ, άλλος ο μαλίμπορος. Επιβεβαιωμένο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.662
Άλλος ο ΠΑΗ, άλλος ο μαλίμπορος. Επιβεβαιωμένο.
Σωστά.
Να μη ξέρεις ποιον να βαρεσεις πρώτο.
Τον ένα να πιάνεις, τον άλλο να βαράς.

Έλα, ακροαστείτε τίποτα, κάνα καλώδιο ρεύματος.

Last edited:

Reaction score
11.435
Ευχαριστώ Πέτρο.
Πού είναι αυτό που ήταν μαζί σου στη έκθεση; Δε γράφει εδώ;

Reaction score
4.166
Πού είναι αυτό που ήταν μαζί σου στη έκθεση; Δε γράφει εδώ;
Ποια έκθεση Πέτρο μου; υπάρχουν πάνω από 10 που μας ξέρουν και τους 2. Προσωπικά ή σχεδόν.
Ποτέ δεν είχα ταυτόχρονα 2 λογαριασμούς στο site. Απλά, όταν με μπάναραν ξανα έμπαινα με νέο.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.815
Ο Χρήστος, γεμάτος ενθουσιασμό, πάει στο δάσος για να κυνηγήσει. Βλέπει μια μικρή καφετιά αρκούδα, τη σημαδεύει και τη σκοτώνει.
Τότε νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα η οποία του λέει:
- "Χρήστο, έχεις δύο επιλογές" του λέει, "ή σου χιμάω και σε σκοτώνω, ή κάνουμε σεξ."
Ο Χρήστος αποφασίζει ότι προτιμάει τη ζωή οπότε σκύβει μπροστά και δίνεται στη μαύρη αρκούδα . Επί δύο εβδομάδες πονούσε, αλλά όταν έγινε καλά ο Χρήστος ορκίστηκε να εκδικηθεί. Πηγαίνει πάλι στο δάσος, βρίσκει τη μαύρη αρκούδα και τη σκοτώνει. Νιώθει πάλι κάποιος να τον κτυπάει στον ώμο.
Αυτή τη φορά είναι ένα τεράστιο γκρίζλι.
- "Έκανες ένα τεράστιο λάθος, Χρήστο," του λέει το γκρίζλι,
"Διάλεξε τι θες, ή σε ξεσκίζω με νύχια και με δόντια, ή κάνουμε άγριο σεξ."
Για άλλη μια φορά ο Χρήστος σκέφτηκε πως ήταν καλύτερα να υποκύψει. Χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να συνέλθει αλλά εξαγριωμένος πια ο Χρήστος, ξαναγυρίζει στο δάσος, βρίσκει το γκρίζλι και το σκοτώνει.
Αισθάνεται ότι επιτέλους, πήρε εκδίκηση, όταν νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο. Γυρίζει και βλέπει μια τεράστια πολική αρκούδα.
- "Παραδέξου το, Χρήστο", του λέει η αρκούδα "δεν έρχεσαι στο δάσος για το κυνήγι, έτσι;"

Έτσι από το πουθενά θυμήθηκα αυτό το παλιό ανέκδοτο... :)

Reaction score
11.435
Ποια έκθεση Πέτρο μου; υπάρχουν πάνω από 10 που μας ξέρουν και τους 2. Προσωπικά ή σχεδόν.
Ποτέ δεν είχα ταυτόχρονα 2 λογαριασμούς στο site. Απλά, όταν με μπάναραν ξανα έμπαινα με νέο.
Στην τελευταία, που βρεθήκαμε. Τα ξέρω αυτά που λες.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.719
είσαι έμπιστος λέμε...

Reaction score
11.435
Δεν με κατάλαβες για αυτό η λυπημένη φατσούλα.
Σε είδα στην τελευταία έκθεση, αυτό είναι γεγονός. Είχες και ένα φίλο σου μαζί. Λέω να γράψει και αυτός εδώ στο νήμα. Επειδή απόρησες πριν:
Να γράψει και αυτός.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.719
αν είναι....ανοίξτε νήμα για τα ψυχολογικά του νίμα και τις διαπροσωπικές του σχέσεις
θα σπάσει ταμεία

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.