Streaming vs CD...όλη η αλήθεια

Reaction score
2.691
Πέρα από την πλάκα,ο,τι χρησιμοποιώ δεν είναι απλώς μπίλιες.Οι βάσεις τους είναι επίσης σημαντικές.Εχω πειραματιστεί με βάσεις από το ίδιο υλικό με πολύ χειρότερο αποτέλεσμα.
Τα ξέρεις αυτά τα δακτυλίδια που τοποθετούνται περιφεριακά γύρω από το πλατώ του πικάπ και λειτουργούν ως αποσβεστικά κραδασμών ;

και τα αντικραδασμικά πατάκια μπίλιας, για όλες τις συσκευές ,μέχρι και για τα ηχεία

Reaction score
3.135
Τα ξέρεις αυτά τα δακτυλίδια που τοποθετούνται περιφεριακά γύρω από το πλατώ του πικάπ και λειτουργούν ως αποσβεστικά κραδασμών ;

Μάλλον έρχονται δεύτεροι.Η Clearaudio έχει κατασκευάσει ανάλογο προϊόν 30 χρόνια πριν.

Reaction score
3.135
Έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή το αντίστοιχο της Clearaudio , στα $1.900

Στην Αμερική ίσως να είναι ακριβότερο,φυσιολογικά.

Reaction score
989
Γκαααϊζζζ....με όλο το θάρρος, χωρίς να εχω την παραμικρή επιθυμία να γίνω αδιάκριτος...Με τι ασχολείστε; Επαγγελματικά εννοω.Τα χιλιάρικα κάνουν παρέλαση για 50 cm αγωγών, ρουλεμάν και μπίλιες στήριξης,ακουμπιστηρια interconnect, κάλτσες τροφοδοτικών, φίλτρα για τα τσάκρα του dac...Ρε σεις, μάλλον έκανα λάθος επιλογή καριερας στη μικρή βαρετη ζωή μου...🥱🥹

Reaction score
2.691
Οι δύο πρώτες δουλειές αν πάνε καλά, και δεν σε βάλουν φυλακή, μετά θα κάάάθεσαι !

Reaction score
3.135
Γκαααϊζζζ....με όλο το θάρρος, χωρίς να εχω την παραμικρή επιθυμία να γίνω αδιάκριτος...Με τι ασχολείστε; Επαγγελματικά εννοω.Τα χιλιάρικα κάνουν παρέλαση για 50 cm αγωγών, ρουλεμάν και μπίλιες στήριξης,ακουμπιστηρια interconnect, κάλτσες τροφοδοτικών, φίλτρα για τα τσάκρα του dac...Ρε σεις, μάλλον έκανα λάθος επιλογή καριερας στη μικρή βαρετη ζωή μου...🥱🥹
Προσωπικά,ασχολούμαι με τα χιλιάρικα μεν,σε τιμες κατοσταρικων δε.Ως εκεί φθάνει το ιδιωτικουπαλληλικι μου.Τα χιλιάρικα τα έχω δωσει μόνο για συσκευές.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.884
ονλιφανς για χαιενδάδες.....δείχνουν πατουσάκια βουτηγμένα στα καλώδια :roflmao:

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent