SUB VELODYNE

Reaction score
29
Αγοράστηκε τον Απρίλιο απο το συμφορουμίτη (karateka) Γιάννη, σε εξαιρετική κατάσταση με σκοπό να συνδεθεί στο νέο av που θα έπαιρνα ωστόσο κατέληξα σε δικάναλο κατα συνέπεια μου έμεινε το sub στη γωνιά του.
Το έχω ακούσει μόνο σε ένα τραγούδι με τον παλιό μου yamaha. Bρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το δίνω όσο το πήρα 150€ ή το ανταλλάσω με κεφαλή και βελόνα ή οτιδήποτε αξιόλογο έχεται να μου προτείνεται.
Βάζω μια φώτο του παροπλησμένου sub κάτω απο το γραφείο μου (έχει το c200 πάνω του όχι συνέχεια :102:), όπως επίσης και ενα λινκ:
http://reviews.pricegrabber.com/subwoofer-speakers/m/690869/

Αν υπάρξει κάποιος απο Θεσσαλονίκη θα είναι ιδανική περίπτωση πιστεύω.

Reaction score
29
Απάντηση: SUB VELODYNE

Nέα και τελική τιμή 135€ για να φύγει.....:102:

Reaction score
29

Οπως είπα και ανταλλαγή.....τώρα και με προβολέα, πανί ή οτιδηποτε άλλο (+επιπλέον χρήματα όπου χρειάζεται).
Ευχαριστώ...και μερικές νέες φώτο :105::

Reaction score
11

Φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος να δίνεις το sub! (Φυσικά αν συντρέχουν οικονομικοί λόγοι αλλάζει).

Σε συνδυασμό με τα ηχεία σου και τον Α12 θα σου δώσει ήχο μεγάλων επιδαπέδιων ηχείων και ακόμη καλύτερο!

Αν σε ενδιαφέρει τα λέμε για λεπτομέρειες.

Πάντως κάποτε βρέθηκα και εγώ με δύο ηχεία βάσης, (Β&W 601), και ο συνδυασμός τους με sub έδωσε εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Δοκίμασες να παίξεις τα ηχεία σου με το sub;

:107:

Reaction score
29

Εχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ ....ωστόσο τα atc δεν έχουν ανάγκη από extra μπάσο :107: αφού και χώρος είναι μικρός περίπου 8 τ.μ. :122:
Όταν και εφόσον θα πείσω την γυναίκα μου ότι πρέπει να εκματαλευτούμε καλύτερα τους χώρους του σπιτιού μας :125: τότε ίσως και να το χρειαστώ αλλά επειδή δε το βλέπω να γίνεται στο κοντινό μέλλον σκέφτηκα να το πουλήσω ή να το ανταλλάξω...
Ωστόσο σήμερα ήρθε και το πήρε ο Γιάννης (ichaltou) ο οποίος θα το εκματαλευτεί στο έπαρκο και με την ευκαιρία του εύχομαι καλορίζικο και να προσέχει να μην γκρεμίσει κανα ταβάνι με τα 2 sub του πλέον :137:
Ας κλείσει η αγγελία sub is sold

Reaction score
11

Εχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ ....ωστόσο τα atc δεν έχουν ανάγκη από extra μπάσο αφού και χώρος είναι μικρός περίπου 8 τ.μ.
Όταν και εφόσον θα πείσω την γυναίκα μου ότι πρέπει να εκματαλευτούμε καλύτερα τους χώρους του σπιτιού μας τότε ίσως και να το χρειαστώ αλλά επειδή δε το βλέπω να γίνεται στο κοντινό μέλλον σκέφτηκα να το πουλήσω ή να το ανταλλάξω...
Ωστόσο σήμερα ήρθε και το πήρε ο Γιάννης (ichaltou) ο οποίος θα το εκματαλευτεί στο έπαρκο και με την ευκαιρία του εύχομαι καλορίζικο και να προσέχει να μην γκρεμίσει κανα ταβάνι με τα 2 sub του πλέον
Ας κλείσει η αγγελία sub is sold
Aκόμα και τα μεγάλα ΑΤC αναφοράς του "ΗΧΟΥ" ωφελούνται από την παρουσία κάποιου καλού sub! Και σίγουρα δεν είναι θέμα μάρκας αλλά απόκρισης.

Tώρα μιλώντας για 8 m2 ....

Reaction score
29

Aκόμα και τα μεγάλα ΑΤC αναφοράς του "ΗΧΟΥ" ωφελούνται από την παρουσία κάποιου καλού sub! Και σίγουρα δεν είναι θέμα μάρκας αλλά απόκρισης
Ναι συμφωνώ αλλά που σε τι μέρος ....8τμ?? δε λέει ....την έχω αξιολογήση καλά την κατάσταση :102: σε μεγαλύτερο μέρος ναι σε αυτό που είμαι τώρα ήθελα να πω ότι τα μπάσα ίσως και οποιουδήποτε ηχείου(για να βάλω τα πράματα στη θέση τους) είναι υπέρ αρκετά.
Aυτά....... ευχαριστώ mf :107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas