- Reaction score
- 0
Καλησπέρα σε όλους. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και για άλλη μια φορά το μικρόβιο που έχουμε οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, κάνει και πάλι την εμφάνιση του στο οργανισμό μας. Έτσι λοιπόν, εδώ και κάμποσο καιρό σκέπτομαι τρόπους αναβάθμισης του συστήματος μου. Αυτό που μου λείπει περισσότερο στο σύστημα μου είναι η ισχύς του χαμηλού, η έκταση του καθώς και το μέγεθος της μουσικής εικόνας(τα
ηχεία μου είναι τα Αίολος της Audio Spectrum). Έτσι, σκέφτηκα την λύση κάποιου sub και συγκεκριμένα του DD-10 της VELODYNE. Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας σχετικά με την χρήση, γενικά, των sub σε καθαρά δικάναλα συστήματα, και ειδικά στην δική μου περίπτωση. Επίσης δεν γνωρίζω πως γίνεται η συνδεσμολόγια ενός sub σε stereo σετ προενισχυτή-τελικού.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.
ηχεία μου είναι τα Αίολος της Audio Spectrum). Έτσι, σκέφτηκα την λύση κάποιου sub και συγκεκριμένα του DD-10 της VELODYNE. Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας σχετικά με την χρήση, γενικά, των sub σε καθαρά δικάναλα συστήματα, και ειδικά στην δική μου περίπτωση. Επίσης δεν γνωρίζω πως γίνεται η συνδεσμολόγια ενός sub σε stereo σετ προενισχυτή-τελικού.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.