Supra PHONO 2RCA-SC AUDIO

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Το καλώδιο είναι μια σύνδεση διπλού καναλιού μεταξύ ενός πικάπ, ενός μετασχηματιστή ανόδου ή/και μιας βαθμίδας phono RIAA ή ενός δέκτη με αποκλειστική είσοδο phono, συμπεριλαμβανομένου του Earth Link που απαιτείται για τις περισσότερες συνδέσεις πικάπ. Η χαμηλή χωρητικότητα του Supra Phono και χάρη στη νέα ασπίδα άνθρακα/νάιλον, η ατρωσία των παρεμβολών θορύβου, καθιστούν ένα νεκρό αθόρυβο καλώδιο κατάλληλο και για φυσίγγια κινούμενων πηνίων χαμηλής απόδοσης. Επιπλέον, η χαμηλή χωρητικότητα επιτρέπει την καλύτερη μεταβατική απόκριση, χωρίς απόσβεση ή επιβράδυνση του μουσικού ρυθμού. 75e

Attachments

Reaction score
1
Καλησπέρα

θα ήταν σημαντικό να ξέρουμε το μήκος του καλωδίου παρακαλώ

Reaction score
0
Καλησπέρα

θα ήταν σημαντικό να ξέρουμε το μήκος του καλωδίου παρακαλώ
1m φιλε μου ειναι ,η τιμη του 125e και ειναι σχεδον αχρησιμοποιητο.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.760
1m φιλε μου ειναι ,η τιμη του 125e και ειναι σχεδον αχρησιμοποιητο.
Το πρωί ήταν 75€. Δεν σας βλέπω καλά, διαλέξτε αν θα διαγραφεί το ποστ ή όλη η αγγελία χωρίς δυνατότητα επαναφοράς.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.760
και ειναι 75 ευρω......οντως δεν βλεπεις καλα...125 εχει καινουργιο και αυτο εννοω...
Κάτι που δεν ήταν σαφές όταν γράψατε οτι "η τιμη του 125e".

Reaction score
0
Κάτι που δεν ήταν σαφές όταν γράψατε οτι "η τιμη του 125e".
οκ εγινε τωρα σαφες??.......η διαμεσολαβηση και η παρατηρηση εκ μερους του σαιτ σε επικοινωνια μεταξυ μελων για πιθανη αγοραπωλησια ειναι αδικαιολογητη ομως και ανεπιτρετη....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.760
Χρήστης που αγενέστατα απαίτησε να μην τηρηθεί ο κανονισμός, μας έβρισε, ζήτησε να διαγραφεί και μετά απο λίγο καιρό ξαναγράφτηκε επειδή με βρήκε στις καλές μου, δεν δικαιούται να γράφει τα ίδια.
Αν συνεχίσετε αυτή τη συμπεριφορά θα αποκλειστείτε δια παντός απο το φόρουμ.

Reaction score
0
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΑΥΤΗ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.113
Members
38.277
Νεότερο μέλος
ParloseT