svs pb 16 ultra pair

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.669
Είστε αντιπρόσωποι, δεν σας παίζει
καλά εσύ μην πετάγεσαι...κ εσύ απειλούσες με μηνύσεις το αβουσαιτ επειδή κ καλά δεν πήραν άδεια για να ανεβάσουν φωτό από ιβέντ του σάιτ που περιελάμβανε μέσα σε τοσα μέλη και τα μούτρα σου

γι αυτό μαζέψου κ μη μου το παίζεις άνετος μην αρχίσω να ψάχνω

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.669
Ε αν δεν τα πείτε/ανακοινώσετε πως να ξέρουμε?
Για να γινει υπενθύμιση, θα πρέπει να προηγηθεί ενημέρωση.

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι κατηγορούσε μέλος ότι του πούλησε χαλασμένο μηχάνημα, κάτι τέτοιο.

τα μηνύματα υπάρχουν...

κ κατηγορούσε δυο μελη..ότι έκαναν τον ντιλερ σε αγορά μεταχειρισμένου τριννοβ άλλου μέλους για να βγάλουν μεροκάματο

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.370
απλά να υπενθυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης που έχει το θράσος να χρησιμοποιεί το avsite για να πουλήσει μέρος του εξοπλισμού του μέσω άλλων...τσίμπησε ένα ωραιότατο μπιλιετάκι για συκοφαντική δυσφήμιση μελών

για να μην αναφερθώ στο ότι μιλάει με τα χειρότερα λόγια για το συγκεκριμένο φόρουμ...επειδή δεν εξυπηρέτησε τις ψυχολογικές του ανάγκες;)
Έχω διαφορετική άποψη για όσα αναφέρεις. Όχι για το αν έγιναν ή όχι καθώς δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τα πάντα, αλλά στο πως πρέπει να αντιμετωπίζεται η συγκεκριμένη αγγελία και κάθε αγγελία, πάντα κατά την άποψη μου. Δεν έχει σημασία βέβαια τι νομίζω εγώ οπότε πάμε παρακάτω.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.425
Members
38.183
Νεότερο μέλος
tzimarou