Tι σας ενοχλει στο AVSite ; (προσωπα, πραγματα , καταστασεις )

Status
Not open for further replies.
Reaction score
14
giotamike said:
Δεν θα απαντήσω.

Περιμένω και τις γνώμες των υπολοίπων.
εγώ μπορώ να απαντήσω????? Θα περιμένω και εγώ...

HV

Reaction score
0
Ακη αν θεωρεις οτι δεν μιλαω σε αλλες κατηγοριες τι να πω...

Δημητρη εγω προσωπικα ασχολουμαι με PC απο το 89 και εδω και λιγο καιρο εχω μπει στην τρελα του AV.
Οπως και να εχει αλλο να μιλας στην κατηγορια αυτη και αλλο εξολοκληρου στο Off-Topic.
Δλδ αν καποιος μπαινει για 5 ατομα γιατι να μην τα εχει στο MSN του και να μιλαει εκει ? Με αυτη την λογικη η Microsoft , AIM , Yahoo θα ειχαν σταματησει τους Messengers εδω και καιρο :p

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Οπως εχω ξαναπει, εδω μεσα ειμαι για την καλη συντροφια...Απο κει και περα θα προτεινα να ριξετε μια ματια στις στατιστικες των ατομων που διαμαρτυρονται για την Διχως Ορια Κατηγορια... 8)

Reaction score
118
Παναγιωτης Κροκος

το βαρυτερο χαιεντ...

Re: Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λε
« Reply #215 on: Yesterday at 07:30:56 pm »

--------------------------------------------------------------------------------
οχι οχι προσφερει και μαλιστα πολλα.

εχουμε εναν αποφοιτο νηπιαγωγειου με νοημοσυνη 8χρονου (κατι το οποιο ουτε κατακριτεο ειναι ουτε τον κανει κατα αναγκη κακο ανθρωπο κατι το οποιο εχει και μεγαλυτερη σημασια απο το να ειναι κανεις αινσταιν) ο οποιος βλεπει φαντασματα (ουτε αυτο ειναι κακο) και θεωρει οτι ειναι δικαιωμα δικο του (και αποκλειστικο μαλιστα) να βριζει , να δυσφημει και να προσβαλει οποιον δεν του αρεσει η γνωμη του. μπορει να το κανει και αθελα του μερικες φορες (οχι παντα οπως φαινεται πιο πανω) ομως αυτο εινια προβλημα.

ο βιντεομιξ πρεπει να μαθει καποια στιγμη να εκφραζεται σωστα εδω μεσα. Ολος ο κοσμος εδω μεσα εχει κανει παρα πολλες φορες υπομονη (δεν πειραζει ειναι καλο παιδι κατα τα αλλα παρασυρθηκε θα καταλαβει κλπ) και με τη συνδρομη του ανδρεα. το αποτελεσμα ομως εδω και παρα πολυ καιρο ειναι αφου δωσουμε τοπο στην οργη και χαλαρωσουμε, μετα απο λιγο καιρο ο βιντεομιξ συνεχιζει να μας βριζει/προσβαλει σαν να μην εχει καταλαβει τιποτα.

συμπεριφερεται σαν κακομαθημενο 8χρονο που το χαιδευουμε καθε φορα που κανει μια ζημια και αυτο συνεχιζει το βιολι του.

οπως εχετε καταλαβει οσοι παρακολουθειτε (χωρις να το θελετε πολλες φορες , καθως ετυχε να δειτε τετοιο επισοδειο σε θεμα που σας ενδιεφερε) το αποτελεσμα αυτου του χαιδεματος ειναι 0 (μηδεν) μεχρι στιγμης.

πρεπει λοιπον να βρεθει ενας αλλος τροπος να μαθει ο βιντεομιξ να φερεται εδω μεσα.

Σακη:

οτι δικιο και να εχεις σε καποιες αποψεις σου το χανεις με τη συμπεριφορα σου. αυτο παρτο σαν συμβουλη
Ευχαριστώ, νά'σαι καλά.
Τιμή μου τέτοια λόγια απο σένα. 8)
Οσο για την τελευταία παράγραφο, είναι αστείο να μιλάς εσύ συμβουλευτικά. Πρώτα βάζεις τις βόμβες, αντιδρώ φυσιολογικά και μετά μου λες να μην θυμώνω και να είμαι καλό παιδί και άλλα γελοία.
Παρ'όλο που εσύ χρειάζεσαι συμβουλές στην πραγματικότητα, δεν θα σου δώσω καμία γιατι δεν με ενδιαφέρει το άτομό σου λόγο χαμηλής ηθικής σου υπόστασης.

Reaction score
7
ak1s said:
Βρε HV, το 80%-90% των μηνυμάτων σου είναι στην Δίχως Όρια. Αλλού επίσης είναι 'δίχως όρια' γενικώτερα. Εσύ μπαίνεις στο avsite γιατί; :lol: :lol:
Good point there mate...

Δεύτερον...

Αν ο χώρος μας είναι αποκλειστικά για AV όπως λέει ο HV τότε λουκέτο κατευθείαν στα Games,στην φωτογραφία (δεν είναι audio/video),στις πωλήσεις (υπάρχει το e-bay), στην Κινητή Τηλεφωνία (δεν είμαστε Γερμανός) κ.ο.κ.

Άμα μπαίνεις στο site για συγκεκριμένους λόγους (για να ακούσεις πχ τις συμβουλές, τις ιδέες και τις απόψεις μερικών top notch εγκεφάλων στο χώρο) μπαίνεις στο θέμα που θέλεις και πουθενά αλλού...Δεν σου αρέσει το off topic? Σταματα να μπαίνεις.Είναι τόσο εύκολο.Εσένα δεν θα σου κοστίσει κάτι. Απλά δεν πατάς.Κάνεις σαν να μην υπάρχει. Το ότι μπαίνουν τόσοι άνθρωποι σημαίνει οτι τους ενδιαφέρει.

Το έχω ξαναπεί και εγώ και τόσοι άλλοι.Είμαστε μια μικρή κοινωνία...Μια παρέα ανθρώπων που διαρκώς μεγαλώνει (και εκεί αποδίδω εν μέρη και τα όποια μικροεπεισόδια). Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις προτιμήσεις όλων των μελών. Και μην ξεχνάμε ότι δεν είναι δικό μας το μαγαζί. Και οτι ο μαγαζάτορας που το έχει,για να λειτουργεί τόσα χρόνια ξέρει να το διαχειρίζεται..

Θέλω προσωπικά να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη τόσο από τον Ανδρέα, όσο και από τον Χρήστο και τον Νίκο για την συμπεριφορά μου τις τελευταίες μέρες. Υπήρχαν φορές που ξέφυγα από τα όρια πράγμα που δεν θα πρέπει να περνάει μέσα στο site. Και λυπάμαι ιδιαιτέρως επειδή βλέπω για πρώτη φορά όσο είμαι μέσα τον Ανδρέα να έχει φτάσει 3 φορές σε σημείο να επέμβει στην κουβέντα επειδή η τελευταία έχει ξεφύγει.

Όλοι μας έχουμε παράπονα,είμαστε δυσαρεστημένοι με κάτι ή κάτι δεν μας αρέσει...Αυτό δεν μας δίνει όμως το δικαίωμα να βάλλουμε κατα δικαίων και αδίκων. Ούτε να επιβαρύνουμε τους άλλους με τις πικρίες και τα παράπονά μας.Η συντονιστική ομάδα δεν είναι μπάτσοι,ούτε παιδαγωγοί...Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να χαλάμε την δική τους αλληλεπίδραση με το site...
Θα πρέπει να σεβόμαστε τον χρόνο που διαθέτουν για το site και ο οποίος είναι υπερπολύτιμος...Ας προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε λιγότερο ερριστικοί και περισότερο υπομονετικοί.

ΥΓ. Είναι πολύ κακό να χρησιμοποιείς τα περιεχόμενα των πμ που σου στέλνουν για να τεκμηριώνεις τα λόγια σου. Πόσο μάλλον να αναφέρεις κιόλας τον αποστολέα του πμ. Αν θες να πείς κάτι πες το με δικά σου επιχειρήματα χωρίς να χρησιμοποιείς τις απόψεις που σου εμπιστεύονται κάποιοι σε προσωπικό επίπεδο...Αυτό δεν το λέω σαν κράξιμο, το λέω σαν συμβουλή γιατί μου έχει τύχει...

HV

Reaction score
0
Μαριε 1 φορα αναφερα το ονομα καποιου που εστειλε PM γιατι ηθελα να δειξω πως δεν ειμαι μονο εγω εναντιον καποιου θεματος την στιγμη που ΟΛΟΙ σχεδον το επαιζαν υπερ....
Και εσυ εχωσες απειλες σε ενα ηδη ευαισθητο θεμα..

Rose μην αντιγραφεις οσα λεει ο ακης εκτος αν δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω οποτε καλυτερα να μην πεις τιποτα...

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
HV said:
Μαριε 1 φορα αναφερα το ονομα καποιου που εστειλε PM γιατι ηθελα να δειξω πως δεν ειμαι μονο εγω εναντιον καποιου θεματος την στιγμη που ΟΛΟΙ σχεδον το επαιζαν υπερ....
Και εσυ εχωσες απειλες σε ενα ηδη ευαισθητο θεμα..

Rose μην αντιγραφεις οσα λεει ο ακης εκτος αν δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω οποτε καλυτερα να μην πεις τιποτα...
κι ελεγα δεν θα μου απαντησεις.... :lol:....κοιτα, δεν σε εχω κανει επιθεωρητη στα γραπτα μου.... :lol:

HV

Reaction score
0
Σε μενα στοχευε η απαντηση σου κατι που ειπε ο σακης πριν απο σενα...
Εν ολιγοις γιατι το ειπες ? Δεν θα κατσω να ψυχολογησω τον λογο ασχετα με το αν σκοπευες να μου την πεις , γιατι με αυτα που ακουω δεν αξιζει καν τον κοπο.

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Andrew said:
Επειδη για αρκετο καιρο το Site εχει γινει Ring...R U ....Ready?
Βγαλτε αυτα που θελετε να βγαλετε εδω ,και αφηστε τα υπολοιπα topic ησυχα!!!
Round 1

Fight!
Έχεις μπερδευτεί λίγο, έτσι φίλε?...
Μπορείς να μου πεις τον σκοπό αυτού του θέματος, ειδικά την ώρα που "τρομάξαμε" να απαλλαχτούμε από άλλα? Είναι το site (ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θέμα σε αυτό), ο κατάλληλος χώρος για να βγάλει ο καθένας ότι του γουστάρει ή να το κάνει απλά για να έχουμε θεαματικότητα? Αυτός είναι ο σκοπός μας νομίζετε?...

Όποιος νομίζει ότι είναι έτσι τα πράγματα καλά θα κάνει να αλλάξει γνώμη το συντομότερο δυνατόν και να κοιτάξει σε καμιά κατηγορία παραπάνω.

Φυσικά δεν θα διστάσουμε να κλειδώσουμε και δαύτο το ανώφελο θέμα, εφόσον εκτραπεί.

Καλημέρες...
Φιλε Nιck ,ο σκοπος αυτου του topic ΔΕΝ ειναι το ξεκατινιασμα.
Ο σκοπος αυτου του topic ειναι να πει ο καθενας απο μας τις "αληθειες" του.
Οσο σκληρες κι αν ειναι ,οσο κι αν πονανε.
Ολοι εχουμε κουραστει απο τις προσωπικες επιθεσεις ,την γκρινια , την εμπαθεια .
Δεν το θεωρο κακο να ειπωθουν καποια πραγματα με κριτικο πνευμα - μιας και η αυτοκριτικη ειναι προσωπικη υποθεση-
για να μην διαιωνιζουμε καταστασεις , και να ειμαστε με το δαχτυλο στην σκανδαλη.

Δεν πιστευω στην θεωρια σου ,τυπου
"ειδικά την ώρα που "τρομάξαμε" να απαλλαχτούμε από άλλα?"
Πιστευω οτι αν θες να φτιαξεις ομελετα πρεπει να σπασεις αυγα.
Και νομιζω οτι τα περισσοτερα μελη εχουν την ωριμοτητα (το εχουν αποδειξει αλωστε στο και στο παρελθον )
να απορροφουν τους κραδασμους .
Βεβαια αυτο ειναι γνωμη μου.
Δεν ειναι υποχρεωτικο να εχουμε την ιδια.
Το topic εγινε μονο και μονο για οποιον θελει να "βγαλει " πραγματα .
Αν ενοχλειται π.χ. απο την γκρινια του Videomix και την σκληρη και προσβλητικη γλωσσα που χρησιμοποιει.
Αν ενοχλειται π.χ. απο τις προσωπικες και ανηθικες επιθεσεις του Rdoh στην Rose επειδη υπαρχει διαφορα κουλτουρας
η με τον Luxman επειδη ειναι επαγγελματιας .
Aν ενοχλειται π.χ. απο "μαϊντανους " τυπου ΗV που δεν αφηνουν να πεσει τιποτα κατω.
Δεν εχουν αισθηση του μετρου και δεν ξερουν που να σταματησουν η που να βαλουν τελεια.
Εχουν αποψη για ολους και για ολα και μαλιστα ειναι η δικη τους γνωμη ειναι και η σωστη.
Αν ενοχλειται π.χ. απο την απραξια της "Διοικησης" στις επιθεσεις μελων με προσβλητικο περιεχομενο .
Τα παραπανω ονοματα δεν ειναι τυχαια και η ευθυνη βαρυνει μονο τον γραφων μιας και αποτελουν προσωπικη του αποψη .
Επισης νομιζω οτι πρεπει να ξεκαθαριστει αν το AVSite
θελετε να ειναι καθαρα ενα τεχνικο site με συγκεκριμενη θεματολογια
η ενα portal με γενικοτερα θεματα εκτος του ηχου,εικονας & των "κλωνων" τους.
Ξεκαθαριστε με λιγα λογια αν θελετε η δεν θελετε την Διχως Ορια και Θεμα. Να ψαχνει για δουλεια ο Dream η οχι.
Θελετε τις βαφες αιδοιου και τα ζωδια ;Θελετε θεματα απο τις onLine εφημεριδες;Αν δεν θελετε πειτε το.
Αν θελετε τοτε πειτε σ΄αυτους που δεν θελουν ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.
Δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνουμε ολοι.
Να μην ψαχνουμε για πραγματα που μας χωριζουν αλλα για πραγματα που μας ενωνουν.
Τα φορα ειναι μια virtual απεικονιση της πραγματικης κοινωνιας .
Εχουμε ομως την πολυτελεια να βγαλουμε οτι εικονα του εαυτου μας θελουμε προς τα εξω.
Και δυστυχως ΔΕΝ βγαζουμε την καλυτερη.

Φιλε Nick αν ολα τα παραπανω πιστευεις οτι δεν εχουν αξια, σημασια η οτιδηποτε αλλο ,
μπορεις να κλειδωσεις το topic.
Εχεις την αδεια μου. :lol: :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Σιγα μην το κλεισουμε και τελειως επειδη, καποιοι λιγοι,γραφουν χωρις να σκεφτουν.Εγω δεν γραφω πολλα στις κατηγοριες ηχου π.χ. γιατι δεν θελω να κατηγορηθω απο κανεναν πως προωθω εμμεσα τα προιοντα που εισαγει η εταιρεια που εργαζομαι.

Reaction score
0
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Σιγα μην το κλεισουμε και τελειως επειδη, καποιοι λιγοι,γραφουν χωρις να σκεφτουν.Εγω δεν γραφω πολλα στις κατηγοριες ηχου π.χ. γιατι δεν θελω να κατηγορηθω απο κανεναν πως προωθω εμμεσα τα προιοντα που εισαγει η εταιρεια που εργαζομαι.
Μπραβο στον Κυριο Αρβανιτακη και ας μην τον ξερω. :lol:
Δεν ετοιμαζεσαι σιγα σιγα και για τους Fuzztones?
To μπραβο το κρατας!!!! :D
Το εννοω.

Reaction score
118
Andrew said:
Αν ενοχλειται π.χ. απο την γκρινια του Videomix και την σκληρη και προσβλητικη γλωσσα που χρησιμοποιει.
Αν ενοχλειται π.χ. απο τις προσωπικες και ανηθικες επιθεσεις του Rdoh στην Rose επειδη υπαρχει διαφορα κουλτουρας
η με τον Luxman επειδη ειναι επαγγελματιας .
Aν ενοχλειται π.χ. απο "μαϊντανους " τυπου ΗV που δεν αφηνουν να πεσει τιποτα κατω.
Δεν εχουν αισθηση του μετρου και δεν ξερουν που να σταματησουν η που να βαλουν τελεια.
Εχουν αποψη για ολους και για ολα και μαλιστα ειναι η δικη τους γνωμη ειναι και η σωστη.
Αν ενοχλειται π.χ. απο την απραξια της "Διοικησης" στις επιθεσεις μελων με προσβλητικο περιεχομενο .
Τα παραπανω ονοματα δεν ειναι τυχαια και η ευθυνη βαρυνει μονο τον γραφων μιας και αποτελουν προσωπικη του αποψη .
Πόσο αρέσει σε μερικούς να τυπώνουν ταμπέλα στο πρωτοσέλιδό τους. Ταμπέλα με προαποφασισμένους χαρακτηρισμούς.
Είναι ανήθικο άντριου το να κατηγορείς κάποιον πως μιλάει προσβλητικά δίχως να αναφέρεις το οτι τον έχουν προσβάλει πρώτα αυτοί που στην συνέχεια αυτός προσβάλει. Εντελώς ανήθικο. Και η ανηθικότητα είναι βαρύτατο ολίσθημα. Όταν νοιώθει κανείς τι εστί ηθική.
Και βλέποντας κάποιους υποκριτές να το παίζουν ανώτεροι και οτι δεν τους αρέσει η αληθινή και σταράτη γλώσσα παρα οι ψεύτικες κουβεντούλες αλλα και τα τηλεφωνάκια σε ημετέρους, ε οχι ρε φίλε. Εγώ δεν τα κάνω αυτά. Γράφω αυτά που πιστεύω δίχως κλίκες και παρεΐτσες. κι επικαλούμαι τους πάντες εδώ να ομολογήσουν για το εαν κάνω συμμαχίες η παίρνω τηλέφωνα. Οπως δηλαδή αγαπητέ άντριου κάνετε εσείς, μέλη της παρέας σου. Μέλη δηλαδή της παρέας που έκανες εδώ εξ'αιτίας μου (εκούσια η ακούσια το τελευταίο. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η αχαριστία)
Η απολυτότητά σου και το αλάθητο που διεκδικείς είναι αρνητικότατα και αντιδημοκρατικά γνωρίσματα. Η κριτική ματιά και το εισαγγελικό ύφος κατ'εξακολούθησην, παραπέμπουν σε άτομο υπεροπτικό το λιγότερο.
Το αν είμαι εγώ άτομο που προσβάλει η είναι κακό στην κοινωνία, έλα να το ρωτήσεις εδώ που μένω, στο Χαλάνδρι, στην Α. Παρασκευή, στην δουλειά μου και όπου αλλού θέλεις.
Εσύ όμως την προηγούμενη φορά που σε συνάντησα, το είχες εύκολο να με προσβάλεις μπροστά σε όλη την παρέα, δίχως τάκτ και λέγοντας για τον τσακωμό μου με τον φίλο πριβέ, δίχως ποτέ μα ποτέ να με ρωτήσεις ενα γιατί βρε αδελφέ. Απλά επειδή έκανες παρέα με τον φίλο Νίκο και τα έπινες εκείνη την ώρα, ήταν εύκολο το να αρχίσεις να φωνάζεις και να με εξευτελίζεις. Εγώ όπως θα θυμάσαι η θα θυμάται ο κάθε ένας που ήταν εκεί, απάντησα με χαμόγελο. Διοτι εκείνη την στιγμή είχαμε προσκεκλημένους παιδιά απο την Θεσσαλονίκη, είχα δίπλα τον πριβέ που θέλαμε να ανταλλάξουμε μια κουβέντα και εσύ δεν ξέρω τι ήθελες να πετύχεις. Δεν σε ακολούθησα φυσικά σε αυτή την κατρακύλα.
Σου είπα τα πιστεύω μου λοιπόν. Δίχως τηλεφωνάκια και δίχως pm's δημιουργίας η και "χάραξης" τρόπων τακτικής!!!

Reaction score
26.093
ποιοι κανουν κλικες?
ποιοι δεν μιλουν ευθεως?
ποιοι λενε ψεμματα?
ποιοι κανουν τηλεφωνακια?

Reaction score
1
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Δηλαδή ρε συ Νίκο,άμα δεν γράψεις εσύ που δουλεύεις στον χώρο,δεν γράψει ο Ανδρέας,δεν γράψει ο Λάμπρου,δεν γράψει ο δάσκαλος για πολλούς από εμάς Τσάλλας, για να μην σας κατηγορήσουν ότι το κάνετε για να προβάλλετε τις εταιρείες που εργάζεσθε,ποιός θα γράψει και τι.
Από τη μια γράφουμε ότι το site ΙΣΩΣ χάνει τον "τεχνικό" του προσανατολισμό με τον όγκο της "Δίχως όρια..." και από την άλλη θα κατηγορούμε τους ανθρώπους σαν κι εσάς που με την εμπειρία τους μπορούν να βοηθήσουν πολλούς από εμάς;

Στο κάτω κάτω,καλύτερα να γράφεις για ηχεία παρά για τον Ολυμπιακό!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Σωκρατη (ωραιο ονομα :lol:)το τελευταιο το παραβλεπω :lol:

Στην ουσια τωρα ,στο παλιο φορουμ ,ισως θυμασαι, μου την ειχαν πεσει διαφοροι σε παρομοια φαση επειδη εγραψα την γνωμη μου.Καλοθελητες υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν στο μελλον.Οποτε για να μην γινονται φασαριες, δεν γραφω.

Τα λεμε αργοτερα γιατι περιμενουν οι FUZZTONES!!
Καλο βραδυ. 8)

HV

Reaction score
0
Δεν ανεχομαι να με αποκαλει ο καθενας εδω μεσα μαιντανο και παρακαλω τους συντονιστες να παρουν θεση.
Αν ειναι να προσβαλλονται μελη απο καποιους που και καλα ειναι αντιθετοι με τις προσβολες και οι συντονιστες απλα να κοιτανε τι να πω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σώπα ρε μεγάλε... να φωνάξουμε τα μαντρόσκυλα αμέσως. :lol:
Δηλαδή μόλις σε θίξει κάποιος να τον κάνουμε "ντα" ενώ εσύ έχεις δικαίωμα να λες ότι θες όποτε θες. Διάβασε όλα τα μηνύματά σου από την αρχή που μπήκες στο avsite και αν δεν έχεις προσβάλει ποτέ κανέναν, χτύπα μου τηλέφωνο να μαλώσω αυτόν που σε έθιξε. :wink:

HV

Reaction score
0
Να βρισω καποιον δεν το εχω κανει ποτε νικο.
Αντιθετα αλλοι βριζουν αβερτα αλλα καποιοι την λενε σε μενα.
Καλο θα ηταν να θεσπιστουν κλιμακες για το ποσο ξεφευγει καποιος αναλογα με το πως μιλαει.

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.737
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo