Tι σας ενοχλει στο AVSite ; (προσωπα, πραγματα , καταστασεις )

Status
Not open for further replies.

Reaction score
26.093
ποιοι ειναι αυτοι?

τις τελευταιες μερες πετιουνται κατι υποννουμενα του στυλ "αλλοι βριζουν " "αλλοι κανουν κλικες" "αλλοι χλευαζουν" και μενουν αιωρουμενα.

εκτος απο μενα ποιος αλλος εχει βρισει και μαλιστα αβερτα ?
ονομαστικα και με παραδειγματα για να τελειωνει αυτη η κωμωδια καποια στιγμη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
HV said:
Καλο θα ηταν να θεσπιστουν κλιμακες για το ποσο ξεφευγει καποιος αναλογα με το πως μιλαει.
Επιμένεις ότι κάτι τέτοιο θα σε συμφέρει ρε διαόλου κάλτσα? :lol: :lol:

Reaction score
0
Παναγιωτης Κροκος said:
ποιοι ειναι αυτοι?

τις τελευταιες μερες πετιουνται κατι υποννουμενα του στυλ "αλλοι βριζουν " "αλλοι κανουν κλικες" "αλλοι χλευαζουν" και μενουν αιωρουμενα.

εκτος απο μενα ποιος αλλος εχει βρισει και μαλιστα αβερτα ?
ονομαστικα και με παραδειγματα για να τελειωνει αυτη η κωμωδια καποια στιγμη.
Μηπως ειμαι εγω.. :shock: :mrgreen:

Reaction score
7
Κάνω κλίκες...checked
Βρίζω...checked
Χλευάζω...checked

Κυρίες και κύριοι ναι...Το ομολογώ...
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Εγώ σκότωσα τον Τζον Αυλακιώτη...:lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Andrew said:
Πιστευω οτι αν θες να φτιαξεις ομελετα πρεπει να σπασεις αυγα.
Το topic εγινε μονο και μονο για οποιον θελει να "βγαλει " πραγματα .
Αν ενοχλειται π.χ. απο την γκρινια του Videomix και την σκληρη και προσβλητικη γλωσσα που χρησιμοποιει.
Αν ενοχλειται π.χ. απο τις προσωπικες και ανηθικες επιθεσεις του Rdoh στην Rose επειδη υπαρχει διαφορα κουλτουρας η με τον Luxman επειδη ειναι επαγγελματιας .
Aν ενοχλειται π.χ. απο "μαϊντανους " τυπου ΗV που δεν αφηνουν να πεσει τιποτα κατω.
Δεν εχουν αισθηση του μετρου και δεν ξερουν που να σταματησουν η που να βαλουν τελεια.
Εχουν αποψη για ολους και για ολα και μαλιστα ειναι η δικη τους γνωμη ειναι και η σωστη.
Αν ενοχλειται π.χ. απο την απραξια της "Διοικησης" στις επιθεσεις μελων με προσβλητικο περιεχομενο .

Επισης νομιζω οτι πρεπει να ξεκαθαριστει αν το AVSite
θελετε να ειναι καθαρα ενα τεχνικο site με συγκεκριμενη θεματολογια
η ενα portal με γενικοτερα θεματα εκτος του ηχου,εικονας & των "κλωνων" τους.
Ξεκαθαριστε με λιγα λογια αν θελετε η δεν θελετε την Διχως Ορια και Θεμα. Να ψαχνει για δουλεια ο Dream η οχι.
Έχεις λάθος σε όλα. 8)
Και ξέρεις γιατί έχεις λάθος σε όλα? Έχεις λάθος διότι αυτό που έπρεπε να κάνεις, είναι να πεις την άποψή σου ευθέως και όχι ελάτε να κάνουμε poll ή να πλακωθούμε και να πεις εφόσον προκλήθηκες φυσικά, εμμέσως τι τρέχει. Όταν και αν την πεις ευθέως, «Θείο με ενοχλεί ο RDOherty» για παράδειγμα και όχι «αν» και κουραφέξαλα, θα σου απαντήσω επακριβώς. :lol: :lol:

Στο τέλος βέβαια, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να διαπιστώσεις ότι εσένα σε ενοχλούν κάποια πράγματα που δεν ενοχλούν τους άλλους και τους άλλους τους ενοχλούν κάποια πράγματα που δεν ενοχλούν εσένα. Και ο videomix έχει φίλους και ο HV, αμφιβάλεις? :lol: :lol:

Η πλάκα είναι ότι είχες την εντύπωση ότι θα έβγαζες και άκρη αλλά το μόνο που εισέπραξες είναι τους χαρακτηρισμούς του ανήθικου του υποκριτή και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, (σιγά μην το διαβάσω ολόκληρο). Έχεις κάνει λάθος και για έναν άλλο λόγο. Διότι το μόνο που πρέπει να κάνεις ΚΑΙ εσύ, είναι να σταματήσεις να ασχολείσαι με όλους τους υπόλοιπους και να κάνεις επιτέλους μια επιλογή.

Θέλεις να σπάσουμε αβγά πως?
Να μας βάλεις όλους να εκφραστούμε για τους άλλους, να τους κρίνουμε με ποια λογική και με τι νόημα? Θα αλλάξει τίποτα αν σου πω την προσωπική μου άποψη για τον Αρβανιτάκη? Θα αλλάξει μήπως η δική σου γνώμη γι αυτόν? Όχι βέβαια…

Ξεκινάμε ένα thread για να πούμε τι? Αν θέλει ή δεν θέλει η διαχείριση κατηγορία εκτός θέματος? Είστε σοβαροί (all of you)? Υπήρξε ποτέ θέμα στο παρελθόν ή όταν ο Καφάτος έφτιαχνε το φόρουμ τον επηρέασε κάποιος και έβαλε και τέτοια κατηγορία και τώρα το μετάνιωσε? Είναι αστείο και μόνον να το αναφέρετε. Δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε απολύτως τίποτα.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι το φόρουμ μας, το μεγαλύτερο φόρουμ στην Ελλάδα για το AV, έχει πολλά άλλα πράγματα να κάνει από το να ασχολείται με την ψυχανάλυση των μελών του. Η διαχείριση, εκ των πραγμάτων στην δίχως όρια είναι πιο ανεκτική. Το γεγονός ότι κάποιοι χαρακτήρες δυσκολεύονται να ενσωματωθούν στο σύνολο, οδηγεί αναπόφευκτα στην λήψη αυστηρότερων μέτρων. Για τον Θεό όμως. Κανείς από εμάς δεν είναι εδώ για να κάνει τον χωροφύλακα. Ας σκεφτεί ο καθένας τι λέει πριν να το πει και όλα θα είναι μια χαρά.

Τέλος να επισημάνω ότι παρόλο που ασχολούμαι ιδιαιτέρως αυτές τις μέρες με αυτές εδώ τις π@παριές, πρέπει να σας πω ότι λίαν συντόμως θα σταματήσω. Μέσα στο site υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου και της δίχως όρια. Κάντε μου λοιπόν την χάρη να με αφήσετε ήσυχο (με την καλή έννοια) και εμένα και τον γενικό και τον γεροϊδρυτή μας και όλα φυσικά τα μέλη, να εξασκήσουν το χόμπι τους ή να κουβεντιάσουν ανθρώπινα…

- Κι εσύ ακόμη… Cinderella, είσαι ελεύθερη να ξαναγράψεις. :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όχι να μου πει!!...
Αλλά να βάλει πρώτα την μασέλα για να προφέρει και το "ρ"... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HV

Reaction score
0
Εγω λεω να βγουμε ολοι για ενα καφε να στανιαρουμε....
Αν μας πει ο Ανδρικος που και ποτε... ( Δεν θα ηθελα να εχει συζυγικες δυσκολιες :p )

Reaction score
5
Είπαμε...κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να ΚΟΨΟΥΝ τον πολύ καφέ...τα έχω πει εγώ (στο topic για τους καφέδες...) :D

Reaction score
26.093
ενταξει παλι γαργαρα το καναμε...
μετραει κανεις που εχουμε φτασει?

Reaction score
0
Φιλε nick ανοιξα ενα topic με τιτλο :Tι σας ενοχλει στο AVSite ; (προσωπα, πραγματα , καταστασεις )
και μετα εγραψα την Γνωμη μου.
Ημουν συνεπης και ειλικρινης στον τιτλο του topic.
Ισως να ειναι ,κατ εμε το χειροτερο post που εχω κανει , ομως ειπα αυτα που πιστευω .
Με ολη την ευθυνη των γραφομενων μου.
Και πιστευω οτι δεν προσβαλλα κανεναν .
Τουλαχιστον στον βαθμο που του αξιζε.
Μπορει να ημουν σκληρος στα "λογια " μου ομως ειμαι ενταξει
1)απεναντι στον εαυτο μου και την συνειδηση μου
2)απεναντι σε καποιους ανθρωπους απο εδω μεσα που εκτιμω και σεβομαι.
Και αυτο γιατι οταν ξεφευγεις απο την εικονικη περσονα , και μιλας στο τηλεφωνο,
πηγαινεις σπιτι του ,ερχεται στο δικο σου ,βγαινεις για καφε η για φαγητο ,
του γνωριζεις την οικογενεια σου και σου γνωριζει την δικη του
τοτε εχεις μεγαλυτερη ευθυνη σ΄αυτα που γραφεις και σ΄αυτα που λες.
Ευθυνη απεναντι στην παρεα του AVSite.
Και δεν εινα υποχρεωτικο η παρεα αυτη να ειναι 3.500 ατομα.
Ουτε ειναι υποχρεωτικο να τα εχουμε καλα με ολους .
Καλο ομως ειναι να οριοθετουμε καποια πραγματα .
Και το βασικοτερο απο αυτα ,για μενα παντα ,ειναι η προσβολη της προσωπικοτητας .
Ειμαι υπερ των ρηξεων γιατι ετσι οριοθετουμαστε σαν προσωπικοτητες.
Ειμαι υπερ του καυγα γιατι πιστευω οτι καυγας ειναι η πιο βαθια μορφη επικοινωνιας
Πρεπει ομως να προϋποθετει μεγαλο βαθμο οικειοτητας και αυτογνωσιας.
Δεν σημαινει οτι με ολα τα παραπανω πρεπει κα συμφωνησει σωνει και καλα καποιος.
Δεν ειπα φιλε Nick οτι εχω δικιο η οτι ειμαι σωστος.
Έχεις λάθος σε όλα.
Την γνωμη μου ειπα.

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.737
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo