tablet -dac-amplifier γινεται;

Reaction score
2
θα ηθελα την γνωμη σας γιατι μπορει να φανταστηκα κατι που να ειναι ασχετο.Ειναι δυνατον να συνδεσω tablet (αξιας 100ευρω) με dac και μετα με ενισχυτη δικαναλο (ροτελ ρβ1070)για να ακουω μουσικη απο αρχεια που θα εχω σε εξωτερικο σκληρο δισκο; θα χασω ποιοτητα ηχητικη σε σχεση με ενα ακουσμα απο απλο σιντι πλειερ;

Reaction score
1
Απάντηση: tablet -dac-amplifier γινεται;

Δυσκολο. Αν το tablet εχει παλια εκδοση android δε γινεται. Με την τελευταια εκδοση νομιζω οτι μπορει να γινει αλλα θελει ψαξιμο. Τον εξωτερικο σκληρο πως θα τον συνδεσεις?

Reaction score
7.004

αν ειχε γινει αυτο θα ειχαμε ολοι απο μια ταμπλετα πανω στο dac μας και θα ειχαμε απαλλαγει απο τα music network playes με τις οθονες για ματια μυγας και τα λαπτοπ πανω στα ρακ. Νομιζω δεν γινεται ανεξαρτητου εκδοσης android.Καποια στιγμη θα γινει (ελπιζω συντομα).

Reaction score
122

Εαν έχεις ένα network player + NAS ή ένα media player + εξωτερικό/εσωτερικό σκληρό συμβατά και στις 2 περιπτώσεις με dlna γίνεται. Εφαρμογές UPNP/DLNA έχει αρκετές για Android (Bubbleupnp, Twonky και πολλές άλλες)

Στη δική μου περίπτωση έχω ένα network player + NAS + Bubbleupnp και Twonky

Reaction score
122

Στην περίπτωσή σου εαν υπάρχει ήδη το dac, το συνδέεις με το dlna media player με οπτική ίνα και τον σκληρό στο media player. Εγκαθιστάς και το Bubbleupnp στο tablet και είσαι έτοιμος.

EDIT: Για το media player δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται.

Reaction score
1

Οταν βγηκε η τελευταια εκδοση του android καπου διαβασα οτι υποστηριζει την εξοδο ηχου απο usb, γι αυτο το εγραψα προηγουμενως.
Μια αλλη ιδεα ειναι το tablet να ελεγχει καποιον φορητο που βρισκεται κοντα στον ενισχυτη - dac

Reaction score
7.004

konredd δεν ρωταει για χειρισμο player απο android tablet αλλα για απευθειας συνδεση της ταμπλετας στο usb dac,δηλαδη εξοδος ψηφιακου σηματος. Το ονειρο πολλων φιλων του android (tablets,smartphones κλπ) και ο εφιαλτης της apple φυσικα.....

Reaction score
122

Επειδή δεν το αναφέρει ξεκάθαρα πρότεινα κάτι που κατά τη γνώμη μου έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα αναπαραγωγής (μέσω wlan) και σαφώς μεγαλύτερη ευκολία.

Reaction score
2

EYXARISTO παιδια !!! ακομα ειμαι βεβαια μπερδεμενος .ενα φιλαρακι απο εδω μεσα εχει ενα μινι μακ και με ενα ντακανκι εχει ξεμπερδεψει.αλλα αρκετα υψηλο κοστολογιο .και ειχα απορια αν με ενα ταβλετ 100-150ε μπορω να κανω κατι παρομοιο.

Reaction score
122

Ένα βιντεάκι (συγγνώμη για τη θολούρα) που έχω βάλει σχετικά, network player και NAS συνδεδεμένα με το ρούτερ, android tablet με twonky συνδεδεμένο στο wlan.

[YOUTUBE]-IapI8VZn8g[/YOUTUBE]

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Όλα τα Windows pro tablets μπορούν να συνδεθούν με USB DAC, βέβαια η τιμή τους ξεκινά από 700 ευρώ αλλά μπορεί να αναπαράγει τα πάντα από flac και DSD μέχρι DVD-Audio και SACD iso.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.013

γι'αυτό που λες, φυσικά και γίνεται, αρκεί το tablet να έχει ψηφιακή έξοδο ήχου. Όσα έχω δει έχουν αναλογική έξοδο ήχου και όχι ψηφιακή, βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος.

Ίσως από την HDMI έξοδο να γίνεται, με μετατροπή καλωδίου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.129
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam