Έχουν μπασατη επίστρωση ρε...τι δεν καταλαβαίνεις?Πως εξηγείται αυτό;
Αλλά θέλουν προσεχτικό ταιργιασμα με καλώδια και πολυπριζο, αλλιώς θα ακουστούν πιο πριματα..
Πού να καταλάβεις εσύ από αυτά...
Έχουν μπασατη επίστρωση ρε...τι δεν καταλαβαίνεις?Πως εξηγείται αυτό;
- όχι , ενώ στις κασέτες υπάρχουν εύκολα ακουστές διαφορές . . . εξ΄ού και η συμπάθεια που τρέφουμε κάποιοι προς αυτέςΑκούτε διαφορές στις μάρκες cd;
Like μέχρι εδώ!- όχι , ενώ στις κασέτες υπάρχουν εύκολα ακουστές διαφορές . . .
- θα επανέλθω με ακουστικές εντυπώσεις σε A to B usb sticks αντιπαραβολέςLike μέχρι εδώ!
Γιατί το λες αυτό; Τα players είναι πολύ χρήσιμα και επιφορτίζονται με τη δύσκολη δουλειά να γεμίζουν το χώρο στο rack .Πραγματικά που προκαλεί μεγάλη έκπληξη που ακόμα υπάρχει κόσμος που ασχολείται με CD-Rs.
Επανερχομαι με το θεμα των cd-r και εχω να αναφερω τα εξης,Οπως ανεφερα τα forever plus αποδειχθηκαν καλυτερα απο τα Tayio Yuden,αποφασισα να δοκιμασω και τα mediarange τα οποια ειναι με ταχυτητα 12Χ και μπορουν να αντιγραφουν και σε cd-recorder.Εγραψα μερικα κομματια με χρηση υπολογιστη και αφου τα ακουσα με 2 φιλους μεσα στο αυτοκινητο τυχαια και ασχετοι με τον χωρο,σε συγκριση με τα forever plus ακουγοταν ακομη πιο καθαρα ,κατι στο οποιο ολοι συμφωνησαν, αν και πολυ μικρη η διαφορα ηταν ακουστη!Ευχαριστω για την βοηθεια και σιγουρα πλεον θα με συντροφευουν τα συγκεκριμενα δισκακια οσο θα υπαρχουν.Επισης ενας λογος που ισως τα κανει καλυτερα ειναι μια κριτικη που διαβασα στο Amazon:very impressed with these discs. Not only are almost unique in that they are printable AND Audio CD Recorder Compatible, but they perform very well on my CD quality checking program, having zero C2 errors (which is essential) and a slightly lower C1 error rate even than Verbatim, the gold standard for CD-R's. Please remember that these CD's are designed for Audio CD Recorders because they have a special code that the CD Recorder recognises and there has been a royalty paid on each disc. If you are using a PC or Mac you'd be better off with the ordinary CD-Rs MediaRange MR203 CD-R Disc 52x 700 mb (100 Piece) as they work out cheaper as there is no royalty to be paid.Τα καλύτερα όλων σε καλή τιμή ήταν αυτά...
View attachment 120287
24 καράτια χρυσό.
Εχω ακόμα καμιά 200αρια.
Μετά από αυτά τα Fuji, και από αυτά έχω ακόμα.
Στα φτηνά τα TY ήταν πράγματι απλά αξιοπρεπή.
Αν θέλεις σήμερα να παρεις κατι αξιόλογο παρε MediaRange
https://www.mediarange.de/en/products/cd_dvd_bluray/cd/cd_r_80/index.pmode/modul,
24 καράτια χρυσό.
Εχω ακόμα καμιά 200αρια.
Μετά από αυτά τα Fuji, και από αυτά έχω ακόμα.
Στα φτηνά τα TY ήταν πράγματι απλά αξιοπρεπή.
Αν θέλεις σήμερα να παρεις κατι αξιόλογο παρε MediaRange
https://www.mediarange.de/en/produc...r_80/index.pmode/modul,detail,744/index.pmode
Άνοιξε αγγελία, όχι εδώ.Έχω καμία 50άδα Taiyo Yuden σε περίπτωση που ενδιαφέρουν κάποιον χρήστη..