D
Deleted member 50795
Guest
γράψε με 999…
κοψε ένα κόμμα
κοψε ένα κόμμα
Δεν αναφέρθηκα με κακό τρόπο. Ελπίζω να κατάλαβες σωστά. Το αντίθετο είπα ότι πιθανόν η "διαφωνία" μας σε αυτό και μόνο το μαναδικό θέμα ήταν εικονική. Εγώ καταλαβαίνω απο ποιά σκοπιά μιλάς για την μόρφωση και ενημέρωση σε θέματα κλασικής. Αντίθετα νομίζω ότι έχεις παρεξηγηθεί απο τους άλλους γιατί αυτοί εξυπηρετούν δικές τους πιθναόν λογικές.Καθόσον αναφέρθηκες και σε μένα στην άκρως μακροσκελή σου ανάρτηση, θέλησα να απαντήσω με μια σχετικώς ενδελεχή απάντηση, αλλά, για κάποιον άγνωστο λόγο, το "σύστημα" μου "απαγορεύει να γράψω "πάνω από 1.000 χαρακτήρες"!
Κάποια άλλη φορά ίσως...(υπό άλλες συνθήκες).
Είμαι πλήρως καλυμμένος από την ανάρτησή σου αυτήν.Δεν αναφέρθηκα με κακό τρόπο. Ελπίζω να κατάλαβες σωστά. Το αντίθετο είπα ότι πιθανόν η "διαφωνία" μας σε αυτό και μόνο το μαναδικό θέμα ήταν εικονική. Εγώ καταλαβαίνω απο ποιά σκοπιά μιλάς για την μόρφωση και ενημέρωση σε θέματα κλασικής. Αντίθετα νομίζω ότι έχεις παρεξηγηθεί απο τους άλλους γιατί αυτοί εξυπηρετούν δικές τους πιθναόν λογικές.
Εξάλλου εξηγήσεις έχεις δώσει ότι θα ειτυγχανονταν απλώς καλύτερο αποτέλεσμα , όχι ότι είναι απαραίτητη αυτή η εκπαίδευση για την κατανόηση. Όπως έχεις τοποθετηθεί και ότι μπορεί να φτάσεις σε επίπεδο κατανόησης από άλλα πράγματα στην ζωή αλλά και από την γνώση και ενασχόληση με οποιοδήποτε κιόλας άλλο είδος τέχνης.
Θα επιθυμούσα να μην αναφερθείς σε εμένα, δεν θέλω να ανακατεθτώ πλέον σε αυτό το νήμα, για αυτά τα θέματα σε άτομα γενικά που θεωρώ ότι δεν το θεωρούν σημαντικό και το γελοιοποιούν (φυσικά δεν εννοώ εσένα). Να σε πληροφορήσω ότι πρόσφατα γεγονότα και δαιπιστώσεις μου με οδήγησαν στην απόφαση να επανέλθω σε ένα αρχικό ΄δογμα¨μου και το οποίο το κατάπατησα για να έχω κέρδος σε κάτι αλλο και αφορά στο να μην προσφέρω την όποια γνώση μου (ιδιάιτερα αυτή που θεωρώ σημαντική) με άκριτο τρόπο καθώς αυτή καθίσταται επικίνδυνη και επιζήμια στους άλλους και προκαλεί απογοήτεσυη, κούραση και άλλα δεινά σε εμένα.
Οπότε ότι σχόλιο θες κάνε το με τρόπο σε παρακαλώ χω΄ρις να με τραβήξεις έστω και ελάχιστα "πίσω" εδώ να απαντάω και να εξηγάω.
Εσυ καλή συνέχεια στο σάιτ. Ο σκοπός ήμουν ήταν να βοηθήσω το όποιο έργο σου εδω μέσα όσον αφορα την κλασική και να το στηρίξω έστω με τις μικρές μου δυναμεις.
Διάβασε το καθώς έκανα προσθήκη @Prince
Έβγαλα και ένα σκριν σοτ από την οθόνη στο σινεμαδακι μου ... Τι ηχεία είναι αυτά ? Στην μέση του ντ'απολιτο έχει κάποιο ριμπον τουητερ ? Δεν μπορώ να καταλάβω
View attachment 287393
@BhutiaBackes & Müller GmbH | Saarbrücken | Home
Backers und Müller Audiophile Manufaktur - Wir stehen für hochwertigen Highend-Klang. Erfahren Sie mehr!xn--backesmller-zhb.de