TATTOO

Reaction score
2.001
Απάντηση: Re: TATTOO

Εαν θελετε να κανετε tatoo (εχετε ξεπερασει δηλαδη ολα οσα λεγονται για καρκίνο/μελανώματα,μεταδοση ασθενειών) και φοβαστε τον πονο,πηγαινετε πρωτα στην γυρω περιοχη (Πλάκα γαρ) για κανα ουζάκι,και αφου σουρώσετε εισαστε ετοιμοι,μετα σας παταει και νταλίκα στους όρχεις και δεν καταλαβαίνετε τιποτα!
"happy_1" "happy_1"

Reaction score
5.303
Αυτες οι αλοιφες που λετε δεν ξερω εαν υπαρχουν και εαν κανουν δουλεια,εγω το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ταξίδευα σε άλλους κόσμους απο τον πόνο,ασχετα εαν δεν εβγαλα κιχ.
Εαν θελετε να κανετε tatoo (εχετε ξεπερασει δηλαδη ολα οσα λεγονται για καρκίνο/μελανώματα,μεταδοση ασθενειών) και φοβαστε τον πονο,πηγαινετε πρωτα στην γυρω περιοχη (Πλάκα γαρ) για κανα ουζάκι,και αφου σουρώσετε εισαστε ετοιμοι,μετα σας παταει και νταλίκα στους όρχεις και δεν καταλαβαίνετε τιποτα!

Υπάρχει η κρέμα Emla και σπρέι ξυλοκαίνης

GTX

Reaction score
39
Τόσα χρόνια θέλω να κάνω αλλά σκέφτομαι τον πόνο...
Εγώ πάλι δε μπορώ να βρω κάποιο σχέδιο για το οποίο θα είμαι σίγουρος οτι δε θα το μετανιώσω :happy_9:

Reaction score
1.153
Λοιπόν,για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.Η εποχή δεν είναι και η πλέον κατάλληλη για tattoo.Ήλιος,θάλασσα,ντους...δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι για τα tattoo.Εξαρτάται βέβαια και από το μέγεθος,το σημείο που θα το κάνεις,δηλαδή το πόσο εκτεθειμένο θα είναι και το αν θα μπορείς να το καλύπτεις όταν κάνεις μπάνιο.Για τον πόνο τώρα τι να πω.Σφίξε τα δόντια.Τοπική αναισθησία?Από πότε?Άλλαξε η μέθοδος?

Reaction score
1.153
Μήπως να το ξανασκεφτείς από Οκτώβρη καλύτερα?

Reaction score
2
Τελικα μαλλον παιζει ρολο και το ποιος στο κανει (το tattoo λεμε). Προσφατα εκανε φιλος μου στο μπρατσο και απ' οτι μου ειπε δεν καταλαβε και πολλα πραγματα. Βεβαια το μπρατσο του ειναι σαν το μπουτι μου, αλλα αυτο ειναι αλλο ζητημα...

Reaction score
62
Ο πόνος έχει σχέση με το σημείο του σώματος, που θα το κάνεις. Πλάτη πονάει λιγότερο απ' όλα, επειδή έχει λίγα νεύρα και το δέρμα είναι πιό χοντρό. Τα σημεία που πονάει πιό πολύ (πέρα από τα απόκρυφα :happy_9: )είναι: Απο την κάτω μεριά του μπράτσου και γενικά όλο το χέρι απο την κάτω πλευρά, λόγω λεπτού δέρματος και πολλών νεύρων. Στην κοιλιά, στη μέση και στις γάμπες.

VG

Reaction score
0
Εξαρταται επισης απο το τι θα κανεις,αν κανεις την Αλωση της Πολης εγχρωμη, θα πονεσεις και πολυ.Αν κανεις ενα σχεδιακι χωρις χρώμα ή ενα "Ρίτσα",ειναι αλλη φαση τελειως.

Reaction score
2.001
Απάντηση: TATTOO

Καλημέρα!:happy_4:

Ρίτσα αποκλείεται να κάνω.....γιατί μετά θα με περιλάβει η Βίκυ!!!! :crazy_1: :crazy_1:

Το σχέδιο που θέλω να κάνω είναι μικρό, απλό(λίγο χρώμα-γέμισμα) και θα γίνει στην πλάτη...

Το μόνο που με προβληματίζει είναι η εποχή, αλλά λόγω μεγέθους μάλλον θα μπορώ να το καλύπτω με ένα τσιρότο πχ. όταν πηγαίνω θάλασσα για να μην το βλέπει η ήλιος (μετά τις πρώτες μέρες βέβαια...)

Θα επισκεφτώ 1-2 μαγαζιά να μάθω και τιμή και να ρωτήσω λεπτομέρειες...

Το Dermagrafics tatoo studio σας λέει κάτι? Είναι στον Κορυδαλλό (έξω...όχι μέσα!!!!), και με βολέυει σαν περιοχή γιατί περνάω από εκεί σχεδόν κάθε μέρα.....

VG

Reaction score
0
Κοιτα,το να υπαρχει εδω μεσα καποιος που να εχει κανει test drive ολα τα σχετικα μαγαζια της Αττικης ειναι πανχλωμο...
Πηγαινε και δες μονος σου τι παιζει απο καθαριοτητα,ζητησε να σου εξηγησουν τι χρωματα χρησιμοποιουν κτλ
Οσο για την τιμη,ειναι 100% θεμα διαπραγμάτευσης,απο 5 εως 1000 ευρω παιζουν οι τιμες για το ίδιο πράγμα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.086
Members
38.648
Νεότερο μέλος
thanos117