- Reaction score
- 105
Χωρίς να θέλω να βγω off topic, θα εκτιμούσα να άκουγα και τις απόψεις σας στο διπλανό τόπικ και για τα SL-1500C & SL-100C
Καπου ειδα .δεν θυμαμαι που, καποιον που φτιαχνει μεντεσεδες για technics εδω Αθηνα google it.Και από που αγοράζεις αυτά hinges αν θέλει κάποιος να κάνει αυτό με την διπλής όψεως ταινια;;;
Να πούμε 2-3 βασικά.Με αυτά και με αυτά άντε να χωνέψω το ότι το καπάκι είναι έτσι όπως ειναι.Τελικώς το mk7 αξίζει τα λεφτά του;;
Αν μιλάμε για αυτό το dustcover,Εχω το SL 1200MK2 εδώ και πολλά χρόνια.
Εχει τα δύο λαστιχάκια στο εμπρός μέρος.
Δεν είδα να μαζεύει σκόνες.
Έχω πέντε πικάπ και κανένα από αυτά δεν παρουσιάζει φαινόμενα ακουστικού feedback.Και μαζί με τον χατζιδάκι ακούς και το ανδρασάκι από το καπάκι.
Εδω ομως εχεις μεγαλο λαθος.Η δε βάση στήριξης του πικάπ παίζει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο και συνήθως κανένας δεν ασχολείται, εννοείται κανένας dj δεν πρόκειται να ασχοληθεί
Μιλάω για βάσεις ειδικές για στήριξη πικάπ, της Symposium λ.χ. σαν την δική μου.Εδω ομως εχεις μεγαλο λαθος.
Κι αυτο φαινεται γιατι δεν εχεις παιξει ποτε ως DJ, για να δεις τι γίνεται όταν έχει αέρα ή όταν εχεις δυνατά τα monitors κλπ... Βεβαίως και το feedback απασχολεί και έναν DJ ή έναν διοργανωτή.
Εκει το πικαπ με την καλύτερη βαση (ως βαρος και αντικραδασμικα στο σασσι) και το λιγότερο feedback ηταν το Stanton ST-150 (οι πρωτες εκδοσεις πριν και μετα την αλλαγη σηματος της Stanton και οχι οι νεοτερες εκδοσεις M2 που ηταν του πεταματου). Ζύγιζαν 16,5 κιλα και δε το κούναγες με τίποτε. Βέβαια είχε τα κακά των SuperOEM εκείνης της γενιας.
Τα ΜΚ2-ΜΚ5 ζυγιζαν 12 κιλα και το ΜΚ7 ζυγίζει 11.2 κιλα.
Έλληνες οχι και δεν εχω δει σε Ελληνική διοργάνωση γενικα, γιατι τα πικαπ τα έχουν του πεταματου (δε πουλάει τοσο βλεπεις ώστε να γινει ευλαβικά ενα στησιμο).Μιλάω για βάσεις ειδικές για στήριξη πικάπ, της Symposium λ.χ. σαν την δική μου.
Έχεις δει πολλούς dj Έλληνες να παίζουν με καλές βάσεις;