Tesla

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.989
5kWh να πούλησε να $20 από το πουθενά. Στην Ελλάδα VPP θα δούμε του Αγίου όπως πάει.

1000024463.jpg

Reaction score
2.041
Είδα σήμερα στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ το νέο Υ, σε ένα μαύρο ή πολύ σκούρο γκρι χρώμα, με μαύρο εσωτερικό.

Ωραίο είναι, σαφώς καλύτερο του προηγούμενου, παρά τις μικρές αλλαγές σε μούρη (και ακόμη μικρότερες στον κώλο).

Δεν ξέρω, με τις αλλαγές και το σκούρο χρώμα κρύβεται περισσότερο το παράξενο σουλούπι. Η μούρη δεν είναι καθόλου άσχημη - αν και δεν είμαι βέβαιος αν μου αρέσει περισσότερο από του 3.

Συνολικά θα επιμείνω ότι το 3 στην τρέχουσα μορφή του είναι πιθανώς το ομορφότερο οικογενειακό αυτοκίνητο που κυκλοφορεί. Το Υ, παρότι είναι ένα 3 που έφαγε πολύ στις γιορτές, ακόμη και με τις ευπρόσδεκτες αλλαγές, μου φαίνεται απλά ανεκτό.

alexis

Reaction score
31.989
Ρώτησε ο Lars τι θέλουν οι Teslaδες το 2026 στα αμάξια τους. Κάποιος πρότεινε να μπει ο Grok. Ο Grok απάντησε "on my way". Σε άλλη απάντηση έδωσε περισσότερα λεπτομέρειες.

Ζούμε ήδη σε άλλη εποχή. Απαντάνε μόνα τους.

1000024477.jpg
1000024479.jpg
1000024481.jpg
1000024486.jpg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.805
Έχει βγει και app για το Grok, και σε συνδυασμό με το Grok στο αυτοκίνητο, αναμένονται πολλές εξελίξεις στις δυνατότητες του χρήστη!

Reaction score
142

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, η εταιρεία έχει συγκεντρώσει απόθεμα περίπου 2.400 αδιάθετων Cybertruck στις ΗΠΑ, με εκτιμώμενη αξία που αγγίζει τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς η Tesla αρνείται να δεχτεί το Cybertruck ως ανταλλαγή, ακόμη και από πελάτες που ζητούν να το ανταλλάξουν με ένα νέο αυτοκίνητό της. Το ίδιο ισχύει και από κατόχους Cybertruck που ζητούν από την Tesla να αγοράσει το αυτοκίνητο εξαιτίας προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί σε αυτό. Η μόνη διέξοδος που προσφέρεται σε αυτούς είναι η διαδικασία του Lemon Law, δηλαδή της επίσημης αναγνώρισης ελαττωματικού προϊόντος.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Tesla δεν θέλει να πάρει πίσω μεταχειρισμένα Cybertrucks καθώς οι τιμές τους πέφτουν γρήγορα. Αυτή η ανασφάλεια αντικατοπτρίζεται στην αγορά των μεταχειρισμένων, με τις τιμές των μεταχειρισμένων Cybertruck να έχουν πέσει κατά 55% σε ετήσια βάση, κατά 13% το τελευταίο τρίμηνο και 6% τον τελευταίο μήνα. Όσοι προσπαθούν να πουλήσουν το Cybertruck σε εμπόρους λαμβάνουν πολύ χαμηλές προσφορές, καθώς η αγορά περιμένει να δει πού θα σταθεροποιηθεί η τιμή του.

Reaction score
19.677
Ιδέα! Να επικοινωνούν μεταξύ τους τα Tesla και αν ένα πάθει ζημιά σε παρόμοια κατάσταση όπως στη μάντρα στο βίντεο, όλα να μπλοκάρουν την κίνηση τους! (κάτι σαν την εργοστασιακή ρύθμιση σε τηλεοράσεις σε μαγαζί!) 8-)

alexis

Reaction score
31.989
Νέο test βροχής (καταρράκτες μάλλον), με στόχο να δουν αν το FSD στο νέο Model Y, χτυπήσει την κούκλα. Ούτε μια.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.993
Members
38.391
Νεότερο μέλος
costisc