- Reaction score
- 143.611
Ποιο το νόημα; Με χρέωση supercharger, γιατί να μην φορτίσεις σπίτι σου; Δίπλα είσαι.Charge your other vehicle.
View attachment 372845
View attachment 372846
View attachment 372847
Σωθήκαμε. Ανάσταση. Γιεεεεεεεεε
Άστα, είναι του φασίστα αυτά.Ποιο το νόημα; Με χρέωση supercharger, γιατί να μην φορτίσεις σπίτι σου; Δίπλα είσαι.
Μόνο αν ξεμείνεις τελείως.
Πού τα βάλανε; δεν τα είδα
Εγώ τα αφήνω ΟΚ, εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί να φορτίσεις εκεί ενώ μπορείς να φορτίσεις σπίτι σου στην μισή τιμή και πιο κάτω.Άστα
Εδώ δεν βάζει Φ/Β τόσα χρόνια να φορτίζει τσάμπα.Εγώ τα αφήνω ΟΚ, εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί να φορτίσεις εκεί ενώ μπορείς να φορτίσεις σπίτι σου στην μισή τιμή και πιο κάτω.
Οκ, να σου εξηγήσω αφού καίγεσαι να μάθεις.Εγώ τα αφήνω ΟΚ, εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί να φορτίσεις εκεί ενώ μπορείς να φορτίσεις σπίτι σου στην μισή τιμή και πιο κάτω.
Σε απόγνωση πας και πουλήσουν κάνα κομμάτι.Στην Αυστραλία η Tesla εκτός από δικά της μεταχειρισμένα δέχεται και οχήματα άλλων κατασκευαστών για όποιον θέλει να πάρει ένα Tesla
Ναι. Είναι σε απόγνωση από το 2022 που τρέχει το πρόγραμμα.Σε απόγνωση πας και πουλήσουν κάνα κομμάτι.
Στην ίδια απόγνωση που είναι τόσες φίρμες όσες δέχτηκαν το δικό σου παλιό αυτοκίνητο για να πάρεις ηλεκτρικό;Σε απόγνωση πας και πουλήσουν κάνα κομμάτι.
Σε λίγο θα παίρνουν και τα playmobil
![]()
Δεν το δέχτηκαν. Ή μάλλον η τιμή που το παίρνανε ήταν σαν να σου λένε ξέχνα τοΣτην ίδια απόγνωση που είναι τόσες φίρμες όσες δέχτηκαν το δικό σου παλιό αυτοκίνητο για να πάρεις ηλεκτρικό;![]()