Tesla

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.531
Το αυτοκίνητο το έχω για να πηγαίνω φορτωμένος (με ανθρώπους ή ογκώδη πράγματα) από Α στο Β. Με το ζόρι κρατάω το τιμόνι να μη με πάρει ο ύπνος. Γι' αυτό και ανυπομονώ για το FSD.
Για οδηγική απόλαυση έχω τη μοτοσυκλέτα.
Δεν καταλαβαίνω τι "οδηγική απόλαυση" μπορεί να έχει κανείς από το καθημερινό σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι, μου ακούγεται αστείο, ειλικρινά.
Είναι μια αγγαρεία μετακίνησης.
Μακάρι να το κάνει όλο μόνο του, θα είναι εκπληκτικό!

Η μόνη "απόλαυση" στο ανωτέρω καθημερινό πρόγραμμα μετακίνησης, είναι η ησυχία στην διαδρομή, που προσφέρουν τα BEV.

Το "σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι" είναι κατά βάση το 90% των ετήσιων διαδρομών, ακόμα κι αν κάνεις κάποια ταξίδια, ενώ για τα αυτοκίνητα "πόλης", με μικρές δυνατότητες αυτονομίας, είναι το 100% των χιλιομέτρων που διανύουν, οπότε ένα πλήρως λειτουργικό FSD θα είναι επιθυμητό από όλους, ανεξαιρέτως.

Καμιά απόλαυση να πηγαινοέρχεται ο εργαζόμενος στη δουλειά του, ιδίως με κίνηση στο δρόμο, με εξαντλητικά ωράρια εργασίας, κλπ.

ΥΓ. Ακόμα και σε μια διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη και επιστροφή, δεν βλέπω ούτε ίχνος "οδηγικής απόλαυσης", μόνο χιλιόμετρα που πρέπει να διανυθούν (χωρίς να παραβώ επικινδύνως για την τσέπη μου τα όρια ταχύτητας). 😎

Ακόμα και στο τεράστιο road trip που έκανα στην Ευρώπη, η απόλαυση στην διαδρομή ήταν να οδηγεί μόνο του, και να βλέπω τα τοπία γύρω μου, να βγάζω φωτογραφίες από τις χώρες που περνούσα, τις γέφυρες, τα μνημεία, κλπ.

Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.424
Και εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η επιλογή οχήματος που να προσφέρει "οδηγική απόλαυση" μέσα στην κίνηση ή στα στενά μιας πόλης. Να είναι εδώ σε μένα που έχω 4 φανάρια για 30χλμ διαδρομή άντε πες εντάξει. Ειδικά μέσα στην πόλη το FSD είναι μονόδρομος. Έστω με συνδρομή.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.474
Και εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η επιλογή οχήματος που να προσφέρει "οδηγική απόλαυση"
Είναι κάτι που προλάβαμε εμείς οι παππούδες :roflmao: :roflmao:

Πέρα από την πλακα, για Εθνική οδό και πόλη τα FSD είναι σωτηρία.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.123
Σε κίνηση εντός πόλης δεν υπάρχει απόλαυση, σίγουρα.
Σε ανοικτό δρόμο, όπως η διαδρομή για την δουλειά μου, ή σε επαρχιακό με στροφές σε ημερήσια εκδρομή, εκεί είναι ωραία να οδηγάς. Οπως και σε κάποιο ταξίδι αναψυχής.
Και όσο πιο βαρετό είναι το αμάξι, τόσο πιο σημαντικό γίνεται το FSD :roflmao: :tongue:

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.439
Και εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω
----> οπότε ---->
το FSD είναι μονόδρομος
Δηλαδή επειδή εσύ δεν καταλαβαίνεις κάτι, το FSD είναι μονόδρομος;

Είσαι σαν να λέμε το κριτήριο, με βάση το οποίο οδηγούνται οι παγκόσμιες εξελίξεις; Τι λε ρε μεγάλε :biggrin:

Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, δεν έχει νόημα να βγάζουμε τέτοιες προφητείες χωρίς να δίνουμε χρονοδιάγραμμα (σαν τον Έλον). Θα έχουν όλα τα αυτοκίνητα FSD κάποια στιγμή στο μέλλον; ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα έχουν, δεν το αμφισβητεί κανείς, σιγά την εξυπνάδα να το καταλάβεις. Θα προτιμάει κανείς αυτοκίνητο χωρίς FSD στο μέλλον; Προφανώς και όχι (δεν θα βρίσκει ούτως ή άλλως) και γιατί να το κάνει κιόλας, δεν προσφέρει κάτι η έλλειψη ενός feature.

Σήμερα όμως; Θα αντάλλαζα σήμερα το αυτοκίνητό μου για ένα Tesla με FSD; Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Τώρα αν το καταλαβαίνει κάποιος αυτό ή όχι δεν ξέρω σε τι μας βοηθάει.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.123
Σήμερα όμως; Θα αντάλλαζα σήμερα το αυτοκίνητό μου για ένα Tesla με FSD; Κατηγορηματικά ΟΧΙ
Θα πλήρωνες 8Κ για να βάλεις στο δικό σου;
(Εάν υπήρχε δυνατότητα)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.424
Δηλαδή επειδή εσύ δεν καταλαβαίνεις κάτι, το FSD είναι μονόδρομος;
:biggrin:

Αν σας αρέσει να οδηγείτε μέσα σε αυτή την τρέλα να πάτε σε κανένα γιατρό να σας κοιτάξει. :biggrin:
Για μένα είναι μαρτύριο. Αν πάω Αθήνα θα είναι μόνο με metro. Ποτέ με αμάξι. Εκτός και αν είναι μαύρα μεσάνυχτα που δεν έχει κίνηση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.437
Members
38.559
Νεότερο μέλος
Fotis A.