Tesla

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.891
Δεν έχει "αεροπλάνο" για όλα τα μέρη. :fuckyou:
Τι αεροπλάνο ρε, ούτε μέχρι το αεροδρόμιο δεν πάω :roflmao:

Πήγα μαεστράντζα την οικογένεια και μου φάνηκε πάρα πολύ μακρυά!!! Ακόμα κουρασμένος είμαι…
IMG_7947.jpeg
IMG_7948.jpeg
IMG_7949.jpeg
IMG_7953.jpeg
IMG_7954.jpeg

Reaction score
16.312
Μάλλον θα προτιμήσω τελικά τις raw μπριζόλες του Aftia... από τις γκουρμεδιές που βλέπω τώρα! :geek: :roflmao:

Reaction score
16.312
Ωχ, από αυτή τη γωνία (στο screenshot του βίντεο) είναι ακόμα χειρότερο! Πολύ ακριβός σκουπιδοτενεκές βρε γμτ... :roflmao:

Κουμπερτρακ ε; Σίγουρα ξέρει αγγλικά αυτή... :geek:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889
Είμαστε Βαλκάνια λέμε.

Τι περιμένετε; Χαΐρι;

Μερικοί νομίζετε ότι "ανήκουμεν εις την Δύσιν", αλλά δυστυχώς, δεν. Εδώ Βαλκάνια. 🤣🤪😂

Κούμπερτρακ, και πολύ μας είναι. 🤣🤪😂

Reaction score
16.312
Εγώ πάντως απορώ και που βρήκε το ου στο y του Cyber! Από αρχαία ελληνικά, που κάπως έτσι ήταν η προφορά; Από τα... φινλανδικά, που περιπου έτσι (όχι ακριβώς όμως, πολύ έντονα) προφέρεται το y; :geek: :roflmao:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.948
Από αρχαία ελληνικά, που κάπως έτσι ήταν η προφορά;
Η αρχαία προφορά ήταν όπως το y του φωνητικού αλφαβήτου, με βραχεία και μακρά παραλλαγή.

Το ου είχε την ίδια προφορά, αλλά μακρά

Reaction score
16.312
Η αρχαία προφορά ήταν όπως το y του φωνητικού αλφαβήτου, με βραχεία και μακρά παραλλαγή.

Το ου είχε την ίδια προφορά, αλλά μακρά
Καλά, αν πιάσουμε τώρα τις γνώμες για την αρχαία προφορά, θα μπλέξουμε. Από την ερασμιακή, σε ένα σωρό άλλες reconstructed, άλλες κλασικής περιόδου, άλλες ελληνιστικής, πιάσε το αβγό και κούρευτο! Απλά το έγραψα πολύ απλοϊκά το θέμα της προφοράς του y/υ,.

Reaction score
5.443
Μου θύμισε μια Ρωσίδα που πάνω στα προκαταρκτικά μού λέει “I want your disk”, μέχρι να καταλάβω ποιο δισκάκι εννοεί, μου είχε πέσει :)

Reaction score
256
Έχω ωραιότατα ελαστικά στο αυτοκίνητο, με σήμανση 3pmsf, που πακέτο με την 4-κινηση, καθιστούν ασφαλές το ταξίδι σε τέτοια μέρη ακόμα και με πολύ σοβαρή χιονόπτωση (που ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί σε ντετέ εκεί πάνω). Αν δεν έχετε κατάλληλα ελαστικά, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχετε αλυσίδες
Αν καποια στιγμη εχει μπλοκο απο τροχαια που τσεκαρει την υπαρξη αλυσιδων σαν απαιτουμενο για να ανεβεις στο βουνο τι γινετε; Υπαρχει η γνωση των χειμερινων ελλαστικων;
Η οπως παλια που ειχε μπει το ABS εβγαιναν με τη μεζουρα να μετρησουν το ιχνος απο τα λαστιχα και δε το εβρισκαν, το συμπερασμα ηταν "δε φρεναρε"

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon