Tesla

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.916
My take:

- Head up display αδιάφορο. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ με τέτοιο αλλά επειδή οτιδήποτε είναι μπροστά στο τζάμι με ενοχλεί θεωρώ πως και εδώ θα γίνεται το ίδιο.
- Ταχύμετρο νταξ δεν πεθαίνω. Θα ήθελα μια οθόνη μπροστά αλλά η οδήγηση μου δεν εξαρτάται από το νούμερο στο ταχύμετρο.
- Μοχλοί για φλας κλπ δεν νομίζω πως θα το συνηθίσω ποτέ αυτό που έκανε. Συν ότι είναι επικίνδυνο. Με βλέπω να βάζω after market αν το πάρω.
- Το χειριστήριο ταχυτήτων δεν με ενδιαφέρει καθόλου που είναι. Και εκεί που το έχει δεν έχω θέμα. Έτσι και αλλιώς στο τελευταίο update σε μανούβρες παρκαρίσματα κλπ τις αλλαγές τις κάνει μόνο του το όχημα.
- Θα ήθελα να έχει Google/ Apple αλλά δεν το βλέπω να γίνεται ποτέ.
- Θα ήθελα να έχει μέσα όλους τους φορτιστές. Όχι μόνο τους δικούς τους.
- Θα ήθελα ηλεκτρικό κάλυμμα/σκίαστρο ηλιοροφής.
- Το phantom braking με το καιρό θα φτιάξει.

Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως το deal είναι πολύ καλό πάντως. Παίρνεις πολλά για όσα δίνεις. Και αυτό δεν αφορά μόνο την αγορά αλλά και το μετά.

Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.916
Αν δεν τον έχουμε πιεί μέχρι τότε
Αν έχεις γρήγορα αντανακλαστικά και το πάρεις γραμμή πατάς γκάζι και το ακυρώνει. Από ότι λένε τουλάχιστον.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.582
Αυτοκίνητο χωρίς keyless entry, ανοιγόμενη οροφή με έστω χειροκίνητο ρολό και head up δεν νοείται. :p

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.318
Αυτοκίνητο χωρίς keyless entry, ανοιγόμενη οροφή με έστω χειροκίνητο ρολό και head up δεν νοείται. :p
Keyless entry είναι διαθέσιμη επιλογή σε όλα. (Ούτε 1 ευρώ δεν δίνω, αν το έχει σε πακέτο μαζί με άλλα ΟΚ)
Ανοιγόμενη οροφή σε ηλεκτρικό δεν ταιριάζει…κάνει πολύ φασαρία ενώ κλειστή είναι νέκρα ησυχία.
Για το HUD τείνω να συμφωνήσω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.380
Ανεξήγητα phantom braking,
Ως χρήστης Τέσλα, να σας ενημερώσω πως πιθανώς έχει πάνω από ένα έτος να νιώσω τέτοιο πράγμα, και κάνω πολλές μεγάλες διαδρομές συχνά, όχι όπως κάποιοι άλλοι. 😎

Εαν ξηλώσουν τον Musk από CEO, ειδοποιήστε με να το πάρω την ίδια μέρα.
Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

Η Τέσλα στα EV είναι όπως η trinnov στους AV pro.

Το να διαλέξεις μαραντζ με όντισι επειδή δε συμπαθείς τις πολιτικές προτιμήσεις του Γάλλου πρωθυπουργού, είναι προφανώς δικαίωμά σου, αλλά βλάπτεις μόνον τον εαυτό σου.

Βεβαίως μαραντζ με ξύλα στα πλαϊνά (λουξ) μπορείς να βρεις, και μάλιστα σε διάφορους χρωματισμούς και με νερά ξύλου ζηλευτά:

1736181499122.jpeg

😎

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.318
δε συμπαθείς τις πολιτικές προτιμήσεις
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις πολιτικές προτιμήσεις του καθενός, εφόσον δεν δίνουν τα χρήματα μου στο φασισταριό του πλανήτη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.380
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις πολιτικές προτιμήσεις του καθενός, εφόσον δεν δίνουν τα χρήματα μου στο φασισταριό του πλανήτη.
Είναι "βαριά κουβέντα" το "φασισταριό", και δουλεύει προς κάθε κατεύθυνση. 😎

Οι "δεξιοί" βλέπουν εύκολα το "αριστερό" για "φασισταριό", και οι "αριστεροί" το "δεξιό" για τέτοιο.

Είναι όμως απλές πολιτικές προτιμήσεις. 😎

Reaction score
1.915
Είναι "βαριά κουβέντα" το "φασισταριό", και δουλεύει προς κάθε κατεύθυνση. 😎

Οι "δεξιοί" βλέπουν εύκολα το "αριστερό" για "φασισταριό", και οι "αριστεροί" το "δεξιό" για τέτοιο.

Είναι όμως απλές πολιτικές προτιμήσεις. 😎
είναι απλές προτιμήσεις όσο είναι ιδέες μέσα σε μία δημοκρατία,
όταν κάποιες "πολιτικές προτιμήσεις" πάρουν την εξουσία, είναι πλέον φασισταριό, είτε δεξιό, είτε αριστερό, είτε θρησκευτικό, είτε απλά οικογενειοκρατία

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.318
Οχι. Οι δεξιοί είναι δεξιοί, οι αριστεροί είναι αριστεροί και το φασισταριό είναι φασισταριό.
Πρέπει να μπορείς να το βλέπεις καθαρά, από όπου κι αν κοιτάς.
Το Afd είναι φασισταριό. Οπως και αυτοί που μπήκαν στο Καπιτώλιο.
Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα δεν είναι.

Reaction score
16.570
Πολυψέκι! Δεν γίνεται να μιλάμε για Ελον και να μην υπάρχει το Πολυ- μπροστά σε κάθε χαρακτηρισμό του, είναι ασέβεια στο μέγεθος του Ανδρός! :geek: :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.380
Παλαβά πολυ-πλούσιος είναι, και παρά του πλανητάρχη σύμβουλος.

Σας παίζει και με το Τουίτερ, που είναι και δικό του και ότι θέλει γράφει (πόσο δημοκρατικό, Ε;😂😁🤣)

Ζηλεύετε δικαιολογημένα. Να σκάσετε ρε.
Μπαμ. 😂🤣😂

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell