Διάφορα (αυτοκίνητο - μοτοσυκλέτα)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.619
Απενεργοποιείται καλέ. Στις M5 είναι στάνταρντ και στην πραγματικότητα είναι σεμνότερο απ' όσο φαίνεται στη φωτό. :p

635 ΗΡ?
727hp. ;)

• Wow
Reactions: Var

Reaction score
11.251
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΑΠΕΦΕΥΓΕ.....

ΣΑΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.....
Καλύτερα, να τα βλέπουν οι μπροστινοί και να κάνουν στην άκρη να περνάμε. Αφού σκέφτομαι να βάλω κι εγώ στο E30.

Αστειεύομαι σε όλα.

Reaction score
25.764
Απενεργοποιείται καλέ. Στις M5 είναι στάνταρντ και στην πραγματικότητα είναι σεμνότερο απ' όσο φαίνεται στη φωτό. :p

727hp. ;)
ΤΕΤΡΑΚΟΥΝΑ? 8ΑΡΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ?

Reaction score
127
Ωραιο, αλλα το εσωτερικο με τις οθονες γυρω γυρω απο τον οδηγο λες και εισαι καμενος gamer, ειναι τραγικο... Τον δρομο θελω να κοιταω, οχι να μου φωτιζουν 10 οθονες την μουρη...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.276
Ωραιο, αλλα το εσωτερικο με τις οθονες γυρω γυρω απο τον οδηγο λες και εισαι καμενος gamer, ειναι τραγικο... Τον δρομο θελω να κοιταω, οχι να μου φωτιζουν 10 οθονες την μουρη...
Εγώ πάλι θα ήθελα ακόμα μία δεξιά για τον συνοδηγό...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.619
Ποιές εταιρείες με ΚΕΚ προτείνουν αυτό το "ετήσιο σέρβις" που γράφεται συχνά στα διπλανά νήματα με τα ηλεκτρικά; Έχουν μείνει κάποιοι στα οχήματα δεκαπενταετίας-εικοσαετίας που είχαν πριν;
Όσες εταιρείες γνωρίζω έχουν αυξήσει τους χρόνους μεταξύ σέρβισεζ* προκειμένου να μειώσουν το κόστος συντήρησης του αρχικού αγοραστή, του πελάτη τους (γιατί οι επόμενοι δεν είναι), μειώνοντας το προσδόκιμο ζωής των κινητήρων.
Ο κανόνας είναι κάθε 2 χρόνια, όταν λογικά πρέπει να αλλαχτούν τα λάδια και τα υγρά φρένων για να αφαιρεθεί η υγρασία που ΟΛΑ τα οχήματα με υδραυλικά φρένα απορροφούν.
Τα υγρά μπορούν να αλλαχτούν και λίγο αργότερα χωρίς κίνδυνο, τα λάδια όχι, ιδιώς αν τα οχήματα κινούνται σε μικρές διαδρομές.

*κάκιστη ιδέα οι αλλαγές λαδιών κάθε 20-25000km

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic