Tesla

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.353
Tesla Εnergy

Πρόκειται για ένα από τα ξεχωριστά τμήματα της Τέσλα, που δείχνει τα "δόντια" του..

Newly released stats show Tesla becoming a global powerhouse in an unexpected industry: 'Will play a huge role in our future'

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.551
Έτσι μαζεύεται το χρήμα. Όταν έχεις δεσμεύσει κοντά 1 δισ σε προπαραγγελίες αυτοκινήτων που δεν θα κυκλοφορήσουν ποτέ και 7 χρόνια αργότερα τα κορόιδα -ακούσιοι χρηματοδότες- δεν έχουν δει μία από τα χρήματά τους, χωρίς φυσικά να μιλάμε για τόκους.

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.132
Εδώ είναι που μπορεί να πάρει tonpoulo το φασιστόμουτρο 🤮;

Να ξέρω, γιατί είμαι έτοιμος να δώσω προκαταβολή αλλού

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.132
Τζίφος. Μόνο τα αναμενόμενα νέα για χειρότερα οικονομικά αποτελέσματα το 2024, φυσικά. Εντάξει αυτό το ξέραμε.
Ο χρυσαυγίτης 🤮 δεν ξεκουμπίστηκε.

Πάμε VW.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.353
Με προσοχή πάντα, γιατί όλα είναι πιθανά για την φολγκζβάγκεν και δε θα μου κάνει εντύπωση να βγει μια μέρα αυτή η είδηση:

1000015241.png

ΥΓ. Έχω ένα iD.3 στις αγγελίες. Ευκαιρία. Σα καινούριο. Και με δεύτερο σετ ζαντολαστιχα. Ότι πρέπει για τον ντιμιφουτ (σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι)

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.132
Πρέπει να πάτε να κοιταχτείτε, μπας και θεραπευτείτε από την ιδεοληψία ιντερνετικής καλτ θρησκείας που ανήκετε :roflmao:

Έχετε φτάσει να υποστηρίζετε κακάσχημα αυτοκίνητα βάρκες που φορτίζουν σε DC μέχρι 80κάτι, που αν παρήγαγε σήμερα η VW τέτοια χαρακτηριστικά θα ήσασταν κάπως έτσι:

Είστε βαριά άρρωστοι λέμε :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.227
Members
38.292
Νεότερο μέλος
ChristosDi