Tesla

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.751
H Waymo (ποιός η Waymo που χωρίς HD Mapping δεν πάει ούτε στο διπλανό τετράγωνο), που έχει παρουσία σε 4 προκαθορισμένες πόλεις σε όλο τον πλανήτη (και όχι σε όλη την πόλη ανά περιοχή), έχει άποψη για το FSD που πάει παντού. :roflmao:

Όσο για το Electrec/ Tesla είναι σαν ακούς Στο Κόκκινο για νέα της Νέας Δημοκρατίας. :roflmao:

alexis

Reaction score
31.751
Ήμουν βέβαιος, για αυτό το έγραψα.

Τώρα θα έχεις μια "σωστή" ενημέρωση. Όχι μόνο για Tesla όμως. :biggrin:

:lolsign:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.893
που έχει παρουσία σε 4 προκαθορισμένες πόλεις σε όλο τον πλανήτη (και όχι σε όλη την πόλη ανά περιοχή), έχει άποψη για το FSD που πάει παντού. :roflmao:
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτή η εταιρεία λειτουργεί σε 4 πόλεις, ενώ taxi με FSD σήμερα δεν υπάρχει πουθενά. :biggrin:

Και άσε το ad hominem, αυτά που λέει είναι λάθος;

alexis

Reaction score
31.751
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτή η εταιρεία λειτουργεί σε 4 πόλεις, ενώ taxi με FSD σήμερα δεν υπάρχει πουθενά. :biggrin:
Και αυτό είναι λογικό καθώς ο ένας έχει στόχο μια περιοχή τη φορά ενώ ο άλλος ένα ολόκληρο πλανήτη. :biggrin:
Η αρχιτεκτονική με την οποία δουλεύει η Waymo αν θελήσει να πάει σε όλο τον πλανήτη θα χρειαστεί μια αιωνιότητα και μια μέρα :biggrin:. Μόλις ολοκληρωθεί τεχνολογικά το FSD ο μοναδικός τρόπος να μην το βλέπεις παντού θα είναι οι νομικές - πολιτικές τρικλοποδιές. Τεχνολογικά τα χωρίζει το χάος και ας έχει 500 lidars και sensors. Ο δρόμος που επέλεξε να εξελιχθεί έχει τεράστιους περιορισμούς.

Και άσε το ad hominem, αυτά που λέει είναι λάθος;
Και ο παραπάνω τσέο αλλά και παρά πολλοί που θέλουν να σχολιάζουν τις κινήσεις της Tesla δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι κάνει η Tesla. Δεν μιλάω για εμάς εδώ αλλά για τους "αναλυτές" της φακής.

O No1 στόχος της Tesla είναι το efficiency. Το ριμάδι το efficiency θα σου εξασφαλίσει φθηνή μεταφορά. Τo VAN η το SUV που θέλει ο τσέο δεν μπορεί να έχει καλό efficiency. Δεν γίνεται. Θα μπορεί να έχει το καλύτερο στην κατηγορία του, όχι όμως το καλύτερο γενικά. Το μικρό ταξάκι που έβγαλε η Tesla έχει άριστο efficiency, αν βγουν αληθινά να νούμερα που είπε ο Lars στο video που ανέβασα. Και έλα μετά να δούμε ποιός θα έχει φθηνότερη τιμή και ποιός θα έχει βιώσιμο μέλλον.

Αυτό θα δώσει φθηνή μετακίνηση. Αυτός είναι ο στόχος. Τώρα ο τσέο θέλει μεγάλο όχημα με εύκολη πρόσβαση για τουλάχιστον 4 επιβάτες. Θα το δούμε αυτό πως θα εξελιχθεί, καθώς το Cybercab δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι μόνο διθέσιμο. Μπορεί να βγεί και σε τετραθέσιο με μικρότερο πορτμπαγκάζ. Έτσι θα έχει δύο οχήματα και θα καλείς αυτό που σε βολεύει. Και μην ξεχνάμε βέβαια πως διαθέτει και τα Model Y τα οποία θεωρώ βέβαιο πως θα μπουν και αυτά στις υπηρεσίες του Cybercab.

Όσο αφορά τις ικανότητες τους, δεν έχω δει πουθενά, και έχω δει πολλά, να κάνει κάτι το Waymo που δεν το κάνει ήδη το FSD. Αντίθετα, υπάρχουν πράγματα που κάνει το FSD και δεν κάνει το Waymo.

H εξάπλωση του FSD θα εξαρτηθεί, ξεκάθαρα για μένα, από τα ψυχολογικά και τις ανησυχίες των καρεκλάδων, και όχι από τις ικανότητες του ίδιου του οχήματος. Συμβαίνει ήδη. Έχω δώσει παραδείγματα.

alexis

Reaction score
31.751
Υπάρχουν πολλά φτιαγμένα Tesla, πολύ πριν έρθει ο Τραμπ. Δεν είναι αυτός ο λόγος, όσο και να θέλατε. 8-)

Dimifoot

Editor
Reaction score
87.893
Θα υπάρχουν.
Αλλά έχουμε δει και να αλλάζουν σήμα εταιρίας σε Audi, Mazda, και νομίζω πως κάποια τα ανέβασες εσύ.
Αυτά σχετίζονται ή όχι με την μλκια που δέρνει τον Έλον;

Reaction score
19.111
Δικαίωμα κάθε Tesla δεν είναι να αυτοπροσδιοριστεί όπως θέλει; Mazda, Audi, BMW, Mercedes, Toyota; Τι ρατσισμός είναι αυτός... ΜΑΓΚΕΣ είστε; :roflmao: :lolsign: :p

alexis

Reaction score
31.751
Αυτά ναι. Αλλά αυτά δεν είναι φτιαγμένα. Απέχουν χιλιόμετρα από τα φτιαγμένα.

Dimifoot

Editor
Reaction score
87.893
Στο πνεύμα των ημερών, και τα φτιαγμένα τα παίρνει η μπάλα του χαβαλέ :tongue:
Δικαίωμα κάθε Tesla δεν είναι να αυτοπροσδιοριστεί όπως θέλει; Mazda, Audi, BMW, Mercedes, Toyota;
Και VW, μην ξεχνάμε

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.303
Δικαίωμα κάθε Tesla δεν είναι να αυτοπροσδιοριστεί όπως θέλει; Mazda, Audi, BMW, Mercedes, Toyota; Τι ρατσισμός είναι αυτός... ΜΑΓΚΕΣ είστε; :roflmao: :lolsign: :p
Ok, ας δεχτούμε ότι είναι ντροπή να οδηγάς Tesla. Τότε, τι είναι να οδηγάς το αυθεντικό swasticar;

1742650335254.png

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.754
Members
38.366
Νεότερο μέλος
alenbroson