Tesla

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
18.147
Reaction score
32.178
Και παλαιότερα που είχε συμβεί το ίδιο μετά από κάποιο διάστημα έμεινε η μισή λίστα και ακόμα λιγότερα. Δεν ξέρω γιατί. Είτε πουλήθηκαν, είτε ήταν πουλημένα και η λίστα δεν ανανεώνεται συχνά.
 

TGD

Μηνύματα
9.915
Reaction score
9.820
Η λίστα έχει αυτοκίνητα που ειναι διαθέσιμα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, γι' αυτό εξαφανίζονται γρήγορα.
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
18.147
Reaction score
32.178
H αντιπρόεδρος της Tesla στην Κίνα Tao Lin ανακοίνωσε σήμερα στο Weibo πως 60 Κινέζοι κατασκευαστές μπαίνουν στην λίστα προμηθευτών των εργοστασίων της Tesla εκτός Κίνας.
 


TGD

Μηνύματα
9.915
Reaction score
9.820
Το Optimus της Tesla είχε καλλιεργήσει υψηλές προσδοκίες όταν ανακοινώθηκε η δημιουργία του, το 2021. Όμως σε μια επίδειξη που έγινε τον Οκτώβριο του 2024 υπήρξε απογοήτευση, αφού αποκαλύφθηκε ότι τα ρομπότ που παρουσιάστηκαν ελέγχονταν από ανθρώπους, γεννώντας ερωτήματα για το κατά πόσο μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα. Κι ενώ τον Ιανούαριο ο Μασκ δήλωνε ότι θα κατασκευάσει «αρκετές χιλιάδες ρομπότ» το 2025, τον Απρίλιο άλλαξε τροπάριο. Είπε στους επενδυτές ότι η παραγωγή των ρομπότ θα επηρεαστεί αρνητικά από τους περιορισμούς στις εισαγωγές σπάνιων γαιών από την Κίνα, λόγω των δασμών.
 


alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
18.147
Reaction score
32.178
Νύχτα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας διπλανό όχημα προσπάθησε να χωθεί ανάμεσα στα προπορευόμενα. Το ένα ήταν Tesla και πήγαινε αυτόνομα. Το Tesla κατάλαβε και απέφυγε τα χειρότερα, αφήνοντας τα πίσω.

 

TGD

Μηνύματα
9.915
Reaction score
9.820
Καλή μανούβρα. Αλλά τι δουλειά είχε να οδηγεί στην αριστερή; Δεν ισχύει στις ΗΠΑ ότι είναι μόνο για προσπέρασμα;
 


Staff online

  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.189
Μηνύματα
3.004.488
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ
Top