Tesla

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.051
Από την εμφάνιση κρίνετε αν υπάρχουν εσωτερικές αλλαγές; :biggrin:
Αν υπάρχουν άλλες αλλαγές το συζητάμε. Κρίνω από όσα διάβασα
Στον αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας, ήθελα περισσότερο από 217 που έδειχνε το κοντέρ. 🤪
ΟΚ τι να πω. Μια φορά το έκανα, δεν μου ταιριάζει. Στα 150 είμαι το πολύ, μετὰ αγχώνομαι

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.429
Γι αυτό δεν αλλάζει το δικό του ο φαλάκρας🤣
Δεν έχει νόημα. Για κανένα λόγο, ιδίως τώρα που έχω τις νέες αναρτήσεις. 😎

Το αυτοκίνητο είναι λίαν επιεικώς τέλειο.

Μια φορά το έκανα, δεν μου ταιριάζει. Στα 150 είμαι το πολύ, μετὰ αγχώνομαι
Μια χαρά είσαι για ελληνικούς δρόμους και με το iD.3.

Οι επιταχύνσεις του performance, προσωπικά μου αρέσουν, αλλά η διαφορά με το LR είναι μικρή, και με τα δύο ενθουσιάζομαι, οπότε δεν έχω δώσει (ακόμα) τα λεφτά για το boost (1.800€ αν θυμάμαι καλά) και δε νομίζω να τα δώσω.

Η χρησιμότητα τελικής ταχύτητας πάνω από 217 που πιάνει το δικό μου, είναι πολύ μικρή για να ασχοληθώ, αλλά αν ζούσα Γερμανία θα είχα ασχοληθεί. Μια χαρά μου αρέσει να πηγαίνω με 250+.

Οπότε boost δε πληρώνω. Μόνο το φουλ πακέτο του FSD θα πληρώσω, όταν οι ψυχασθενείς ανώμαλοι στην ΕΕ βγάλουν άκρη με τις βλακείες τους. 🤪😋🤣

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.429
Αν έπαιρνες σήμερα, θα πήγαινες για performance ή όχι;
Όχι, διότι έχει πιο "σφιχτή" ανάρτηση και μεγαλύτερες ζάντες.

Προτιμώ πάντα την πιο χαλαρή ανάρτηση, και τις μικρότερες το δυνατόν διαθέσιμες ζάντες, οπότε "θυσιάζω" τις καλύτερες επιδόσεις επιτάχυνσης (τις οποίες θα ήθελα, αλλά οκ, δε καίγομαι κιόλας).

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.051
Μόνο το φουλ πακέτο του FSD θα πληρώσω, όταν οι ψυχασθενείς ανώμαλοι στην ΕΕ βγάλουν άκρη με τις βλακείες τους
Πρώτα θα δώσουν άδεια σε όλους, και τελευταίος θα πάρει ο Έλον :fuckyou:

minas

Πισιά
Reaction score
4.215
Ενδιαφέρον άρθρο από Washington Post, με πληροφορίες για την πρόσφατη δικαστική ήττα των ~240 εκατομμυρίων δολλαρίων της Tesla:
Μερικά αποσπάσματα:
The information was key for a wrongful death case the survivor and the victim’s family were building against Tesla, but the company said it didn’t have the data [...] Tesla later said in court that it had the data on its own servers all along.
[...]
“For any reasonable person, it was obvious the data was there,” the hacker told The Washington Post
[...]
Joel Smith, Tesla’s attorney, said in an interview that the company was “clumsy” in its handling of the data but did not engage in any impropriety with regard to it. “It is the most ridiculous perfect storm you’ve ever heard,” Smith said, in an effort to explain why Tesla was unable to produce the collision snapshot data until after the hacker retrieved it for the plaintiffs.
[...]
U.S. District Judge Beth Bloom, who presided over the case, said in an order that she did not find “sufficient evidence” that Tesla’s failure to initially produce the data was intentional. She ruled, however, that Tesla was required to reimburse the plaintiffs for all the costs related to retrieving the data themselves. A person with knowledge of the case and the company’s thinking, speaking on the condition of anonymity to discuss sensitive matters, said that despite the judge’s finding, the dispute over the data’s accessibility is likely to have had a “significant impact on the verdict.”

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas