Tesla

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.359
Αυτός έχει βάλει και δεύτερη οθόνη για το συνοδηγό, αλλά ενδιαφέρον έχει το κινητό:

Α, και κάτι επιπρόσθετα πλήκτρα στο τιμόνι.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.953
Εχω οδηγήσει το πισωκίνητο model 3.
Δεν θα το αγόραζα ακόμα και αν άλλαζε ο CEO. Δεν μου αρέσει όπως στρίβει, και δεν είμαι κανένας πολύ γκαζιάρης.
Αντιθέτως το τετρακίνητο Υ, το παλιό, στρίβει σωστά. Για εμένα δεν υπάρχει σύγκριση πισωκίνητου και AWD.

Άλλο: το παλιό model 3, σε όλες τις εκδόσεις του ήταν καβουρντιστήρι. Άθλια ανάρτηση, κακή ηχομόνωση, κακό σαλόνι. Δεν το κοιτάς καν. Ολα αυτά βελτιώθηκαν πολύ στο Highland. Έμαθαν.
Και τώρα τολμάνε και μας βγάζουν αυτοκίνητο με λιγότερη ηχομόνωση, φτηνότερη ανάρτηση, χειρότερο σαλόνι, χειρότερα φώτα, χειρότερο ηχοσύστημα, χωρίς ηλιοροφή (προσωπικά δεν με νοιάζει αλλά είναι μειονέκτημα). Πίσω δηλαδή στην χλαπάτσα.
Βάλτο στα 35000Κ έτσι πως το έκανες σαν τα μούτρα σου

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.324
Αυτός έχει βάλει και δεύτερη οθόνη για το συνοδηγό, αλλά ενδιαφέρον έχει το κινητό:

Α, και κάτι επιπρόσθετα πλήκτρα στο τιμόνι.
Έχει πολλά οθονάκια για το τιμόνι. Το θέμα οπως εγραψακαια αλλού είναι να έχει την ίδια απόδοση στα λευκά με την βασική οθόνη. Αν δεν είναι θα ενοχλεί πολύ. Εμένα σίγουρα.

Από ότι φαίνεται έβαλε πάντλς για τις ταχύτητες. Καλό και έξυπνο.

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.882
Εχω οδηγήσει το πισωκίνητο model 3.
Άλλο: το παλιό model 3, σε όλες τις εκδόσεις του ήταν καβουρντιστήρι. Άθλια ανάρτηση, κακή ηχομόνωση, κακό σαλόνι. Δεν το κοιτάς καν. Ολα αυτά βελτιώθηκαν πολύ στο Highland. Έμαθαν.
Και τώρα τολμάνε και μας βγάζουν αυτοκίνητο με λιγότερη ηχομόνωση, φτηνότερη ανάρτηση, χειρότερο σαλόνι, χειρότερα φώτα, χειρότερο ηχοσύστημα, χωρίς ηλιοροφή (προσωπικά δεν με νοιάζει αλλά είναι μειονέκτημα). Πίσω δηλαδή στην χλαπάτσα.
Βάλτο στα 35000Κ έτσι πως το έκανες σαν τα μούτρα σου
Δηλαδή σου πουλάνε το παλιό και χωρίς ηλιοροφή;

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.953
Δηλαδή σου πουλάνε το παλιό και χωρίς ηλιοροφή;
Δεν είναι το παλιό. Είναι μια πολύ πιο φτωχή έκδοση του καινούργιου.
Όσο για τον @alexis αν ντε και καλά θες swasticar, σκέψου και ένα μεταχειρισμένο highland AWD. Πόσο πουλιούνται;

alexis

Reaction score
33.324
Δεν παίρνω μεταχειρισμένο. Αν κάνουν τα ίδια και με το 3αρι, που δεν νομίζω καθώς μόλις του άλλαξαν μπαταρία και έβαλαν extra κάμερα και μοχλό φλας, θα πάρουν τα......

Θα πάρω κάτι άλλο.

Αν δεν το αλλάξουν παίζει πρώτες θέσεις στη λίστα το νέο SR FWD με την μεγαλύτερη LFP. Μια χαρά είμαι με τα 550χλμ WLTP. Το μόνο που θα πρέπει να περάσει στο test είναι τα θέματα με το χωματόδρομο μέχρι να φτάσω σπίτι και το γκαράζ, κυρίως το μπες βγες λόγω ground clearance.

Last edited:

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.882
Παράνομο όμως, πέρασε διπλή διαχωριστική. Και αφού την πάτησε που την πάτησε, μπορούσε να την πάρει πιο κλειστά και να μην χρειαστεί να κάνει μπρος-πίσω.

alexis

Reaction score
33.324
Αυτό που έρχεται με την μεγαλύτερη LFP και τα 550 WLTP, μοχλό φλας και κάμερα στον εμπρός προφυλακτήρα. Και δύο ηχεία λιγότερα. Πλέον έχει 7.

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.953
Αυτό που έρχεται με την μεγαλύτερη LFP και τα 550 WLTP, μοχλό φλας και κάμερα στον εμπρός προφυλακτήρα. Και δύο ηχεία λιγότερα. Πλέον έχει 7.
RWD

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.359
Το "premium" LR RWD έχει λόγο ύπαρξης, την εκπληκτική WLTP αυτονομία.

Πιστεύω θα ξαναβγεί σε κάποια φάση.
Όποιος τα προλάβει είναι αυτά.

Γενικά οι εκδόσεις RWD LR που βγήκαν και στο παρελθόν, ήταν διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα και είχαν το κοινό τους.

Όταν πρωτοαγόρασα το iD.3, προ 5-ετιας λέμε, είχα συναντήσει ένα παιδί στο ΙΚΕΑ με model 3 LR RWD, δεν ήξερα καν ότι υπήρξε ποτέ τέτοιο πράγμα.

alexis

Reaction score
33.324
Μια χαρά είναι. Δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Εξάλλου από ότι έχω τώρα είναι σαν να παίρνω Maybach. :biggrin:
Το "premium" LR RWD έχει λόγο ύπαρξης, την εκπληκτική WLTP αυτονομία.

Πιστεύω θα ξαναβγεί σε κάποια φάση.
Όποιος τα προλάβει είναι αυτά.

Γενικά οι εκδόσεις RWD LR που βγήκαν και στο παρελθόν, ήταν διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα και είχαν το κοινό τους.

Όταν πρωτοαγόρασα το iD.3, προ 5-ετιας λέμε, είχα συναντήσει ένα παιδί στο ΙΚΕΑ με model 3 LR RWD, δεν ήξερα καν ότι υπήρξε ποτέ τέτοιο πράγμα.
Τα LR RWD είναι τα καλύτερα Tesla μακράν.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.359
Τα LR RWD είναι τα καλύτερα Tesla μακράν.
Ας έπαιρνες. Ποιος σε φταίει; 😁🤣😂

Με το περίμενε περίμενε, δε θα πάρεις ποτέ τίποτα, μόνο "ψάχνεις". 😁🤣😂

Σίριαλ το έχεις κάνει. Ένα κωλάμαξο είναι, πάνε πάρε ένα να κάνεις τη δουλειά σου, τι το ζαλίζεις;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.328
Members
38.542
Νεότερο μέλος
flastex