symos
You're not worthy!
- Μηνύματα
- 4.355
- Reaction score
- 9.486
Δηλαδή τους πελάτες τους πληρώνεις αντί να σε πληρώνουνε; Τι πουλάει η εταιρεία να αγοράσω κι εγώ;Η δικιά μου εταιρεία, έχει πχ για 4η χρονιά αρνητικά έσοδα
Δηλαδή τους πελάτες τους πληρώνεις αντί να σε πληρώνουνε; Τι πουλάει η εταιρεία να αγοράσω κι εγώ;Η δικιά μου εταιρεία, έχει πχ για 4η χρονιά αρνητικά έσοδα

Ιατρικές εξετάσεις, έλα έλα, δε θα πονέσει, μια ενεσούλα θα σου κάνω.Δηλαδή τους πελάτες τους πληρώνεις αντί να σε πληρώνουνε; Τι πουλάει η εταιρεία να αγοράσω κι εγώ;![]()
Δεν φαίνεται να είναι κοντά η μέρα που θα αχρηστευθούν τιμόνι-πεντάλ-οδηγός.Η Tesla ξεκίνησε δοκιμές του Cybercab εκτός εργοστασίου. Εδώ σε δρόμους στην California. Θεωρώ βέβαιο πως το όχημα έχει οδηγό, τιμόνι και πετάλια, καθώς έχει καθρέφτες. Όσοι παρακολουθούν γνωρίζουν τη διαφορά.
View attachment 381128
Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο το οποίο αν δεν αλλάξει δεν πρόκειται να υπάρξει μαζική παραγωγή αυτόνομων Cybercabs στην Αμερική. Η NHTSA, που είναι η αρχή για την ασφάλεια των οδικών μεταφορών, επιτρέπει την παραγωγή (ή κυκλοφορία, δεν θυμάμαι) μόνο 2500 αυτόνομων οχημάτων χωρίς οδηγό, το χρόνο. Με τιμόνι και πετάλια μπορεί να πουλήσει όσα θέλει. Η πρόεδρος του ΔΣ της Tesla το είπε χθες. Αν χρειαστεί να έχει τιμόνι πετάλια θα τα έχει. Οπότε, το πολυαναμενόμενο "Model 2" ίσως να μην είναι και πολύ μακριά.Δεν φαίνεται να είναι κοντά η μέρα που θα αχρηστευθούν τιμόνι-πεντάλ-οδηγός.
Ας φτιάξουμε κανονικά στην αρχή και βλέπουμε.
Έχουν πολλά ψωμιά ακόμα να φάνε
Το κατάλαβα βρε αυτό, πλάκα σου έκανα γιατί αυτό που περιγράφεις είναι αρνητική κερδοφορία, όχι αρνητικά έσοδα. Δεν υπάρχουν αρνητικά έσοδα.Οι αποσβέσεις των παγίων (της αρχικής κατασκευής) και οι αλλεπάλληλες επανεπενδύσεις των εσόδων σε νεότερο εξοπλισμό (και επεκτάσεις σε νέους χώρους) δείχνουν αρνητική την εταιρεία
Πρέπει να έρθεις μια μέρα από κοντά να τα δεις, δε θα πιστεύεις το μέγεθος και το σύνολο των δυνατοτήτων που έχουμε επιτύχει, σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα και μέσα σε δυσμενείς συγκυρίες (COVID).
Ίσα ίσα, το αντίθετο συμβαίνει.ο ιατρικός κλάδος γενικά μιλώντας δεν απειλείται