Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 11.707
Ο Μεσσίας για την Νορβηγία μιλούσε και το πέτυχε.

Απλά ο κύριος αυτός δεν έχει ιδέα ποιο είναι το πλάνο της εταιρείας, το οποίο τα έχει αυτά μέσα εδώ και χρόνια, και προσπαθεί να πει τι κατάλαβε, με ελλιπή πληροφόρηση. Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.Κι ένα ωραίο σχόλιο σχετικό με την πτώση των πωλήσεων:
In my experience, people work to solve a problem when they believe that the problem can be solved. When they don't have that belief, they tend to ignore the problem, or they try half-heartedly. Tesla's problem is that Musk doesn't think Tesla can compete with the Chinese as a vehicle manufacturer, and it's easy to see the impact of his belief. Rather than finding a leader who will drive the organization to fight for their market share, instead Tesla is letting Musk turn the company into a startup that's focused on AI and robotics, and just coasting along on vehicles. Add in the reputational damage of Musk's antics, and we can expect to see their vehicle sales continue to suffer.
Αν θέλεις μπορούμε να βάλουμε και κάτι επιπλέον: ο χαμένος θα βλέπει τον νικητή να τρώει την μπριζόλα, αλλά μπορεί να παραγγείλει για τον εαυτό του μόνο λαχανικά…σαλάτα, μπάμιες κτλ
Sorry, αλλά δεν σου βγαίνουν τα νούμερα…ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα στο τελευταίο 4μηνο, έχεις ήδη χάσει.![]()
Ναι φουλ μέσα, δέχεσαι;
Αντε, και τις μπάμιες σου θα στις κεράσω εγώ![]()
Οχι, χωρίς κοτόπουλο. Ουτε καν τυρί.
Εσύ έβαλες στοίχημα -25% από το 2023.
Και χαριστικά, για να τσιμπήσεις. Πιο κάτω θα πάει![]()
Και το ψωμί χωρίς βούτυρο.
Vegan.
Οχι μόνο θα σου κεράσω τις μπάμιες, αλλά αν περάσει το 30% η διαφορά (το πιθανότερο) θα πληρώσω αεροπορικά τον @bretsos να έρθει να στις φτιάξει αυτοπροσώπως.
Στοίχημα με τον εαυτό μου
Θα είναι κάπου μεταξύ 25-30%.
Το συμπέρασμα είναι ένα: δεν ξέρετε μπαλίτσα, να ακούτε τον μάστορα. 50 ευρώ.
Ποτέ δεν το είπε και στο έχω δείξει. Τώρα τι κατάλαβες δεν έχει σημασία.Τα 100 GigaFactory ο Μεσσίας τα έλεγε.
Στα πρώτα χρόνια το.... πλάνο ήταν η Τέσλα να γίνει ο μεγαλύτερος παραγωγός μπαταριών και πράσινης ενέργειας.
Μπορεί να μην είπε οτι θα είναι όλα δικά του αλλά πουλούσε οτι αυτός έχει ήδη το Νοου Χάου και προηγείται .
Σε διαψεύδουν 3 CEO κολοσσών. Αυτό μόνο φτάνει.Για τα data centers ακόμα γελάω.
Με τον Μεσσία που ακολουθείτε δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το κόνσεπτ, από το προυφ οφ κόνσεπτ και την μαζική παραγωγή.
Όταν τα έλεγε δεν ήξερες ότι υπήρχε.Ποτέ δεν το είπε και στο έχω δείξει. Τώρα τι κατάλαβες δεν έχει σημασία.
Ναι τα βλέπω έξω από το παράθυρό μου !!!!Σε διαψεύδουν 3 CEO κολοσσών. Αυτό μόνο φτάνει.