- Reaction score
- 2.602
Το '24 τα iD4 είχαν για μεγάλο διάστημα stop sale.
κάποιος λόγος θα υπήρχε,
άλλωστε σαν αριθμός μάλλον θα είναι μικρός, οπότε βγαίνουν εύκολα μεγάλα ποσοστά μεταβολών προς τα πάνω ή προς τα κάτω
Το '24 τα iD4 είχαν για μεγάλο διάστημα stop sale.
Όχι, εγώ έκανα λάθοςοκ, είχα την εντύπωση ότι πέσανε και σαν ποσοστό, αλλά φαίνεται έκανα λάθος
(θυμόμουν τα νούμερα του Q4). Έπεσε το ποσοστό της Τέσλα κατά 2,5%.
Οι Κινέζοι στην Ευρώπη έχουν πάρει πωλήσεις κυρίως από την Tesla. Όλοι οι άλλοι ανέβηκαν.ναι αλλά οι πωλήσεις πέσανε και σε USA που δεν έχει κινέζους ή κάνω λάθος;
Εσύ μπορείς να νομίζεις ότι θέλεις.Θα κάνατε ωραίο δίδυμο σε εκπομπή telemarketing πάντως, να πουλάτε Tesla.
- Μα τι μου λες τώρα βρε Κώστα μου; 240.000 χλμ χωρίς να χρειαστεί σέρβις; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να το πιστέψω!
- Πίστεψέ το Αλέξη μου, ξέχασε αυτά που ήξερες από άλλους κατασκευαστές. Με την Tesla δεν θα χρειαστεί πότε ξανά να πληρώσεις για σέρβις.
- Ποτέ; Είναι δυνατόν; Ούτε καν λάδια;
- Ποτέ. Αλλά ακόμα κι αν χρειαστεί, με ένα κλικ έρχονται σπίτι σου να τα αλλάξουν!
- Σπίτι σου; Τι άλλο θα ακούσουμε κυρίες και κύριοι...
Υπάρχουν Κινέζικα ηλεκτρικά ιδίου ή με μικρότερου μεγέθους από ένα Υ Premium που μέχρι τα 80.000χλμ θα είχαν ξοδέψει 800€ - 1100€ για service (σε σχέση με τα 100€ ενός Tesla). Στην δεκαετία 2500€ - 4300€. Ανεξαρτήτως χλμ, αν κάποιος κάνει λίγα χλμ κάθε χρόνο, καθώς η συντήρηση σε αρκετά από αυτά είναι ετήσια. H διαφορά βέβαια είναι πως κάποια από αυτά είναι έως και 18.000€ φθηνότερα ενώ δεν είναι τραγικά μικρότερα.Είναι