tha h8ela tis gnwseis sas

Reaction score
0
lipon prwta ap ola kaluspera sas eimai new sto forum auto kai ap oti koitaksa exei atoma kai sxetika kales gnwseis ston xoro tou hxou gia auto kai apef8inome se esas
exw sta xeria mou ena zeugari Tannoy P20 Cherry modelo tou 1998 ta opoia xriazode retousarisma dld dn mono h kouta a8ikth 8a h8ela na adikatastisw ta woofer kai to tweeter mazi kai olh tin kalodiosh kai an einai dinaton na vrw ta idia woofer gia osous kseroun 8a katalavoun gt 8elw ta idia woofer an kai einai toso palio modelo
8a h8ela na mou pite kapoio magazi edos athinwn mias kai menw sto dasos xaidariou
h kai ektos athinwn mono pou prepei na kanei apostolh twn proiontwn tou an kai 8a protimw na min pernw gourouni sto saki
auta apo mena

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Καλησπέρα και καλώς ήρθατε.
Για αρχή θα σας παρακαλούσα να μην γράφετε σε greekish καθότι είναι δυσνόητα.:107:

Reaction score
0
Απάντηση: tha h8ela tis gnwseis sas

παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας εχω δει απαντησεις σε πολυ πιο δυσκολες ερωτησεις δεν βλαπτει να μου δωσει καποιος καμια διευθυνση

Reaction score
0

ειμαι 1,90 καστανη γαλανοματα με ατελιωτες καμπιλης το τηλεφωνο μου ειναι 69******** σε περιμενω τωρα στειλε mail και πες μου τι να κανω με τα ηχεια μου... ααααχ.

Reaction score
2
τα ηχεια μια χαρα φαινονται, τι θελεις να αλλαξεις?
μηπως θα επρεπε να απευθυνθεις στον αντιπροσωπο?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: tha h8ela tis gnwseis sas

ειμαι 1,90 καστανη γαλανοματα με ατελιωτες καμπιλης το τηλεφωνο μου ειναι 69******** σε περιμενω τωρα στειλε mail και πες μου τι να κανω με τα ηχεια μου... ααααχ.
με τετοια ποστ μην περιμενεις και πολυ σοβαρες απαντησεις παντως...:121:

Reaction score
10
Όντως φαίνονται μια χαρά... Πες μας τίποτα για το τι ακούς... Γιατί δεν σου αρέσει πλέον ο ήχος τους??

Reaction score
0

αφου με γραφουν και εγς κανω πλακα και μιν σκεφτεις οτι ειμαι ανοριμος λογο ηλικιας
τεσπα ο αντιπροσωπος το ποιο πιθανο ειναι να εχει απεβιωσει γιατι τα ηχεια ειναι 12χρονων τελος στην αρχη του τοπικ υπα οτι θελω να αλλαξω woofer kai tweeter και ολη την εσωτερικη καλωδιωση γιατι ειναι καμμενα και επειδη θα ηθελα να βρω αν οχι τα ιδια παρομοια ζηταω αν καποιος γνωριζει καποιο site/μαγαζι εντος η εκτος αθηνων με καποια εξειδικευση στα tannoy τα ηχεια ειναι ημιεπαγγελματικα και τους αξιζει μια αξια μεταχειρηση.
αυτα

Reaction score
0

συγνωμη για τα ορθογραφικα αλλα γραφω γρηγορα και δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα

Reaction score
0

planitisetal τα tweeter δεν βγαζουν καθολου ηχο δηλαδη ειναι τελιως αχρηστευμενα και τα woofer εχουν τον κλασσικο ηχο των καμενων μεγαφωνον ακουγεται μια βουη απο το βαθος και εχουν βαρια χρια και παιζει μονο μπασσο χωρις να ακουγεται το τραγουδι με αλλα λογια οπως υπα στην αρχη μονο η κουτα ειναι τελεια και αξιζει τα λεφτα που εκανε τοτε

Reaction score
10
Τώρα μάλιστα! Εξήγησες τους λόγους που χρειάζονται αλλαγή! Περίμενε λίγο...
Λοιπόν, από το επίσημο site της Tannoy:
Professional Service Representatives in Greece
Philippos Nakas S.A.
Address
19KM LEOFOROS LAVRIOU
PEANIA - ATTIKI
19002

Contacts

Phone 0030 210 6686000
Fax
Email [email protected]
Website

Residential Service Representatives in Greece
Adamco S.A.
Address
432 CONSTANTINOUPOLEOS STR.
ACHARNES
136 71

Contacts

Phone +30 210 6444512
Fax +30 210 6442444
Email [email protected]
Website www.adamco.gr

http://www.tannoy.com/SalesService.aspx

Από κει ξεκινάς, και μετά μας ενημερώνεις! Ρωτάς αν υπάρχουν ανταλλακτικά για τα συγκεκριμένα ηχεία, αν μπορούν να τα αναλάβουν, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΤΙΜΗ!!!!!

Reaction score
0

μπηκα και εγω στο επισιμο site και βρηκα τα καταστηματα που μου εχεις γραψει και ειχα σκοπο να παρω αυριο ενα τηλεφωνο απλα ηθελα και αποψεις απο αλλους
και να εισαι σιγουρος οτι το 1ο πραγμα που θα κανω ειναι να ρωτησω τιμη γιατι δεν ειμαι και κανας επιχειρηματιας

Reaction score
10

το 1ο πραγμα που θα κανω ειναι να ρωτησω τιμη γιατι δεν ειμαι και κανας επιχειρηματιας
Σωστός!!!

Ενημέρωσε όμως το thread αύριο, για να ξέρουμε! Και μια συμβουλή:
Είσαι ακόμα νέος, δεν χρειάζεται να μεγαλώσεις γρήγορα, οπότε μην βιάζεσαι :126::126:
Κάποιος θα βρεθεί να σου απαντήσει...

Reaction score
0

ευχαριστω για την συμβουλη θα την δεχτω αλλα αν με ηξερες απο κοντα θα εβλεπες οτι δεν βοιαζομαι να μεγαλωσω :105:
απλος εγω οποτε μου ζητανε βοηθεια ανταποκρινομε αμεσα και τωρα σπαστικα που δεν μου εδειναν σημασια τοσες ωρες για κατι το οποιο ειναι σημαντικο δηλαδη προκειτε να ακουμπισεις λεφτα ευχαριστω παντος

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.953

ευχαριστω για την συμβουλη θα την δεχτω αλλα αν με ηξερες απο κοντα θα εβλεπες οτι δεν βοιαζομαι να μεγαλωσω :105:
Όλα τα λεφτά! :114:

Reaction score
4

φιλε cosworth ολα θελουν την υπομονη τους! ποσταρες χθες δεκα το βραδυ, τι περιμενεις; απαντηση επιτοπου; ε να σημερα την ελαβες! ε δεν ειναι και customer support hotline το 'μαγαζι'... :119:

τωρα αυτο το "δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα" ειναι.... πως να το πω.... στεναχωρο... αλλα αυτη ειναι μια μεγαλη κουβεντα και οχι για εδω

m_v

Reaction score
24

planitisetal τα tweeter δεν βγαζουν καθολου ηχο δηλαδη ειναι τελιως αχρηστευμενα και τα woofer εχουν τον κλασσικο ηχο των καμενων μεγαφωνον ακουγεται μια βουη απο το βαθος και εχουν βαρια χρια και παιζει μονο μπασσο χωρις να ακουγεται το τραγουδι με αλλα λογια οπως υπα στην αρχη μονο η κουτα ειναι τελεια και αξιζει τα λεφτα που εκανε τοτε

Tα woofer έτσι ακούγονται μόνα τους, μάλλον δεν έχουν τίποτα.
H καλωδίωση των ηχείων δεν "καίγεται" από ενισχυτή.
Τα tweeter πολύ πιθανόν να είναι καμμένα, βγάλτα και μέτρησε την αντίσταση, εάν δεν είναι περίπου 8Ω μάλλον κάηκαν. όταν λέμε κάηκαν συνήθως έχει καεί η μόνωση ενός πηνίου που περιέχουν (σπάνια λιώνει το σύρμα).
Άν τα tweeter κάηκαν η φθηνότερη λύση είναι η αλλαγή μόνον του πηνίου. ο καλύτερος (κατά την γνώμη μου) για τέτοιες εργασίες είναι ο Μιλανάκης, Αριστείδου 10-12 210.3254840

Reaction score
0

δεν εχω συνηθισει να γραφω στα ελληνικα εννοω στο keyboard ε :103:
αμα σας πω την ιστορια των ηχειων θα κλαψεται παντος ενα εχω να πω την μονη φορα που τα ακουσαμε να παιζουν καλα ηταν 10 λεπτα πριν τα αγορασουμε με τον πατερα μου γιατι μολις πηγαν σπιτι και συνδεθηκαν με τον YAMAHA ενισχυτη η αδερφη μου τερματησε το volume με αποτελεσμα το αναμενομενο μιας και ο ενισχυτης ηταν μεγαλος για τα ηχεια που αμα θυμαμε ειναι 150Watt τελος παντων μην σας ζαλιζω πηγαν χαμενα λογο του οτι δεν ειχαν την μεταχειριση που τους αρμοζε εξ αρχης...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo