The Amoi Fever !

Reaction score
0
Loipon.
egw (opos k oi perisoteroi) kserw : sony - samsung - toshiba ... ante k lg
edw akouw polla gia ''amoi''
den exw idea gia ti marka , alla apo tin alli de kserw polla gia tv
endiaferomai na agorasw mia lcd 32'' k tha ithela ti gnomi sas , kathos apoti eida tin agorasate arketoi.
elega tin samsung 32'' pou exei 1080 euro sti pixmania.
aporia : ti enooun oloi oti oi lcd exoun kalitero sima otan to ''pernoun'' apo pc?
diladi ? :D
sorry an eimai poli asxetos se auto to thema.
apla de mporw na katsw me tin ctr 21'' sti patra ( fititis )

i apostasi tou epiplou tv , apo to simiou pou blepw einai peripou 2-2.5 metra

Reaction score
4
livornogs said:
Loipon.

elega tin samsung 32'' pou exei 1080 euro sti pixmania.
aporia : ti enooun oloi oti oi lcd exoun kalitero sima otan to ''pernoun'' apo pc?
diladi ? :D
sorry an eimai poli asxetos se auto to thema.
apla de mporw na katsw me tin ctr 21'' sti patra ( fititis )

i apostasi tou epiplou tv , apo to simiou pou blepw einai peripou 2-2.5 metra

Καταρχήν καλως ήρθες στο Avsite.

Αν διαβάσεις λιγο τα ποστ περι ΑΜΟΙ θα δεις το ειναι πραγματικά αριστη τηλεόραση.
ειδικά αν θές να συνδέσεις καποια παιχνιδομηχανη πάνω ή υπολογιστη τότε πραγματικά δεν έχει αντίπαλο.

ο κολλητος μου ειναι ηδη στο group buy για την 42αρα και εγώ λογο αποστασης(2.5 μέτρα) περιμένω λιγο να πέσουν οι τιμές τώρα με τα χριστουγενα που ελπιζω η 37αρα ΑΜΟΙ θα εχει γυρω στα 1600 ευρώ.
στο πρακτικερ εχει 1900 αυτη την στιγμη.

θα σε παρακαλουσα να μπορούσες να γράφεις με ελληνικά γιατι ειναι κουραστικό για καποιον να διαβαζει σε greeklish.

Και οποτε θες κανονιζουμε και κανα home cinema night εδω στην πάτρα( εγω μενω στα ΤΕΙ) :D

Θοδωρής

Reaction score
0
ευχαριστω για το welcome και συγνωμι για τα greeklish
εμενα ι αποσταση ειναι περιπου 2-2.5 μετρα οποτε πιστευω πως η 37'' ειναι πολυ για μενα
τι εχετε να πειτε για την 32'' ? αξιζει? θα ερθει ? περιπου στα 1000 θα εχει ετσι? ( χριστουγεννα παντα )

για να οργανοθω αγορασα το ηχος&εικονα κ ενα για δοριφορικα.
τορα που τελιωσαν οι πανελληνιες ( κ σταματησα να κοιμαμαι ) ενδιαφαιρομαι να ασχοληθω με το θεμα
εχω ενα dvd αρκετα απλο κ κατι ηχεια 5.1 , ενα comcrypt 4000 για supersport k filmnet και μαλλον απο βδομαδα το ψηφιακο της ert . ο υπολογιστης μου ειναι 3,2 . 1bg ram , μεσαια καρτα γραφικων .
για να αξιοποιησω την τηλεωραση που θα παρω τη αλλο πρεπει να παρω?
κουτι οπως της nova? με πιατο lnb και τετοια? αυτο λετε ολοι?
στον υπολογιστη τι θελει? tv tuner? πιατο?
επισις μια απορια μεγαλη : HTPC = home theater pc? δηλαδη? :D
sorry για τις πολλες ερωτησεις .
θα παω αθηνα κ για την εκθεση ηχου κ εικονας για να δω καποια πραγματα

.1 ωρα μου πηρε να το γραψω :D με ελληνικα

Reaction score
0
Kαλως όρισες! Αφού θα έρθεις για την έκθεση, θα έχεις ευκαιρία να τα πεις και face to face με πολλούς από μας... 2,5 μέτρα για την 37άρα (υποκειμενική γνώμη) είναι μια χαρά. Αυτή τη στιγμή την κοιτάω στα 2 μέτρα περίπου... (ααα, είναι καταπληκτική οθόνη υπολογιστή!)

Για tv, απλό δορυφορικό κτλ, είναι μια χαρά, αλλά εκεί που θα πάθεις πλάκα είναι σε HD, το οποίο για την ώρα είναι "εύκολο" να δεχτεί μέσω PC.

Reaction score
0
ενοεις ταινιες κατεβασμενες σε μορφη hd ?
απλο δοριφορικο = ''κουτι'', πιατο , lnb ???
να κοιταξω να εχουν κατι αλλο ?

Reaction score
0
livornogs said:
ενοεις ταινιες κατεβασμενες σε μορφη hd ?
Μέσα είσαι... :wink:

livornogs said:
απλο δοριφορικο = ''κουτι'', πιατο , lnb ???
να κοιταξω να εχουν κατι αλλο ?
Σε θέματα δορυφορικής, έχω άγνοια, αλλά αν έμπαινα στη διαδικασία, θα φρόντιζα να πάρω ένα δέκτη (κουτί) με HD δυνατότητες, όπως ο Humax 2000 που έγινε power buy από το AVSite. Πιάτο κτλ, πάνε "πακέτο" με τον δέκτη...

Reaction score
0
thx για που με βοηθας τωρα που ειναι αρχη :)
αποτι ειδα σε καποια site η τιμη της 32αρας ειναι 1000ευρω πανω κατω
αξιζει αποτι καταλαβα σε σχεση με τις αλλες ...
με τον δεκτη θα πιανω τα ελευθερα καναλια . χωρις καρτες δεν ενοεις?

ακουω κ πολλα για HTPC , να υποθεσω πως πρεπει να κανω κατι σαν αυτα που λεει εδω : http://www.ramelectronics.net/html/HTPC.html

μπορεις να μου στειλεις σε pm απο που βρισκεις εσυ τις ταινιες , γιατι εμεινα πισω στο θεμα p2p

edit : εδω βρικα την 32'' με 1250ευρω , πολλα αν κ το shop δε το γνωριζω http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=39196

Reaction score
0
απορια : αν στο pc μου βαλω μια καλη καρτα γραφικων και ενα καλο τυner , θα μπορω να το λεω και εγω HDPC ?????????????

θα παρακαλουσα να μην γελασετε αμεσως με την απορια μου :(

Reaction score
0
Μιλάμε για 37 Advent και 42 Elite που είναι 1080p. Η 32αρα που σκέφτεσαι, δεν είναι και δεν την έχω δει... Αυτή που ξέρω καλά και συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι η 37άρα Advent που έχω στο σαλόνι μου...

Reaction score
0
εγω δε θελω να δωσω πολλα πανω απο 1000 , και ετσι κιαλλιως
η 37 ειναι μεγαλη για το χωρο που θελω. πιστευω με καλυπτει
δηλαδη την ΑΜΟΙ 32'' ADVENT δε μου την προτεινετε? να δω καποια αλλη??

π.σ ο humax που πηρατε ολοι , ειχε μαζι κ πιατο κ τετοια?
και επισης , τον πηρατε για να βλεπετε οτι ελευθερο υπαρχει σε hd?
η παιζει κ κατι αλλο που ακομι ( επειδη ειναι αρχη ) δε καταλαβαινω?

Reaction score
0
Μια που μιλάμε για υλικό Hd που μπορούμε να παίξουμε από pc να ρωτήσω και εγώ κάτι...
Κάτέβασα ένα κλιπάκι 720p από site της microsoft (πάρτε και την σελίδα http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx)
Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να το παίξω? Έχω τον media player 11 και καινούργιο pc και μόλις πάω να το ανοίξω κολλάει... Ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει?

Reaction score
0
SpirosP said:
Μια που μιλάμε για υλικό Hd που μπορούμε να παίξουμε από pc να ρωτήσω και εγώ κάτι...
Κάτέβασα ένα κλιπάκι 720p από site της microsoft (πάρτε και την σελίδα http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx)
Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να το παίξω? Έχω τον media player 11 και καινούργιο pc και μόλις πάω να το ανοίξω κολλάει... Ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει?
Κανονικα επρεπε να στα παιζει με το media player 11, του αδερφου μου, που οπολογιστης ειναι 4 χρονον με επεξεργαστη 2,6 και τα δοκημασαμε αυτα τα βιντεακια, μια χαρα τα επαιζε, καπου αλλου ειναι μαλον το προβλημα.. αμα εχεις το προγραμα torrent πανε στο http://torrentbox.com/torrents-search.php?search=+++VLC+Media+Player+0+8+5 κατεβασε το Media Player VLC 0 8 5 μαυτο μαλον θα στα παιζει.

Reaction score
0
Θέμα επεξεργαστή δεν νομίζω να είναι... 4200+ 64bit διπλού πυρήνα... (ήμαρτον τι άλλο να βάλω πάνω...) :?
Θα ακολουθήσω την συμβουλή του gio360 και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ και τους δύο

Reaction score
0
emena pantos ta paizei kanonika kai to 1080p me 3.2 epexergasti de xero vevaia an einai ontos 1080p auto pou vlepo mallon den einai. to pio pithano einai na ftaiei h karta grafikon sou

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.198
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88