"The Grand Tour" από τo Amazon Prime


symos

You're not worthy!
Μηνύματα
3.353
Reaction score
7.546
Θα επιχειρήσω μια "μετάφραση" και θα πω ότι μάλλον εννοεί πως η εκπομή του Jeremy Claksron "Clarkson's farm" (που είναι στην τρίτη σεζόν της στο Amazon, όπως και το Grand Tour) κρίθηκε πιο επιτυχημένη από τα "αυτοκίνητα" και γι'αυτό συνεχίζει, αντίθετα με το Grand Tour που σταμάτησε.

Anyways. Το είδα το τελευταίο επεισόδιο, αν και προφανώς είχε γίνει προβλέψιμο και επαναληπτικό μετά από τόσα χρόνια και ήταν λογικό να τελειώσει, η συγκίνηση ήταν παρόλα αυτά μεγάλη. Ειδικά στις τελευταίες σκηνές.
 



Μηνύματα
7.377
Reaction score
1.435
Παρακολουθώντας τους και από την Social mediaκή τους δραστηριότητα, δίνουν την αίσθηση ότι βαρέθηκαν, και όχι τόσο το ότι δεν είχε ζήτηση η εκπομπή τους. Στο κάτω κάτω η συγκεκριμένη σύνθεση έκανε αυτήν τη δουλειά 20 χρόνια, σχεδόν σερί, μιλάμε για 22 σεζόν Top Gear και 4 σεζόν Grand Tour, κάπου είναι λογικό να βαρεθεί κανείς και να αναζητήσει να κάνει κάτι άλλο.

Προσωπικά αυτό που μου άρεσε ήταν η εκπομπή τους στο Top Gear και όχι τα Specials. Αντίστοιχα μου άρεσε περισσότερο η αρχική εκδοχή του Grand Tour που αντέγραφε τη δομή του Top Gear και λιγότερο η εξέλιξη αποκλειστικά με specials. Η κυριαρχία των οποίων νομίζω ότι ήταν ένδειξη του ότι είχαν βαρεθεί. Αυτό σε συνδυασμό με την αραιή κυκλοφορία επεισοδίων, (4 σεζόν 6 επεισοδίων σε 4 χρόνια, 4 χρόνια πριν) νομίζω δεν κράτησε εξίσου θερμό το κοινό - στο BBC είχαμε δύο σεζόν το έτος, μία Νοέμβριο και μία την άνοιξη.

Εξάλλου το τελευταίο διάστημα και το Top Gear πήγαινε μια χαρά, στημένο γύρω από τον Chris Harris - μέχρι την ακύρωσή του μετά από το ατύχημα που είχε ένας από τους παρουσιαστές πέρυσι.
 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.790
Μηνύματα
2.917.620
Members
38.097
Νεότερο μέλος
George Balsamas
Top