The Incredible Hulk (2008)

Reaction score
152
αν η ταινια στις αιθουσες ειναι 2 ωρες στο μλε δισκακι θα ξεπερνα τις 3!!!....????

Reaction score
0
Σχόλια για όλα τα προηγούμενα σχόλια:
1) Ο κακός δεν είναι "λίγος" σαν ηθοποιός. Είναι πολύ μεγάλος ηθοποιός, αλλά σε πολύ αταίριαστο ρόλο.
2) Πράγματι, πολύ ξύλο και πολύ μπάσο. Οι καλύτερες σκηνές για μένα, η τελική μάχη (τί αλυσιδάρα ήταν αυτή!!!) και τα pulse κανόνια.
3) Η Liv μου άρεσε σε αυτό το ρόλο.
4) Με κούρασε λίγο η καταδίωξη μέσα στη Βραζιλία. Πολύ γρήγορες και σκοτεινές σκηνές.

Reaction score
59
Απάντηση: Ο απίθανος Χαλκ - The Incredible Hulk (2008)

Κυκλοφορησε σε dvd και συντομα και σε bluray !

Reaction score
129

Για μένα η ταινία είναι καλή μέχρι τη πρώτη εμφάνιση του Hulk μέσα στο εργοστάσιο. Μετά γίνεται μια μετριότητα με ποιο άτυχη στιγμή το δεύτερο τέρας, νομίζω δέν χρειαζόνταν.
Ατυχής και η επιλογή της πρωταγωνίστριας, ήταν πολύ "ψυχρή" και άχαρη.
Με διαφορά κατώτερη της πρώτης ταινίας. Ο leterrie δέν είναι Ang lee.!!

Reaction score
7

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως...Θεωρώ το δεύτερο πολύ καλύτερη ταινία...Και πιο πιστή στην αρχική ιστορία.Το Hulk είναι superhero movie όχι δράμα.

Reaction score
0

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως...Θεωρώ το δεύτερο πολύ καλύτερη ταινία...Και πιο πιστή στην αρχική ιστορία.Το Hulk είναι superhero movie όχι δράμα.
Συμφωνώ και επαυξάνω. Το "σοφοστικέ" κλίμα που πήγε να επιβάλλει ο Ang Lee ηταν κάτι παραπάνω απο κουραστικό.

Reaction score
0

Αρχικό μήνυμα απο Don Mario Lazarou

Συμφωνώ και επαυξάνω. Το "σοφοστικέ" κλίμα που πήγε να επιβάλλει ο Ang Lee ηταν κάτι παραπάνω απο κουραστικό.
Κι εγω μαζι σας. Απ`οτι θυμαμαι το πρωτο Hulk ηταν μια απο τις λιγες ταινιες με υπερηρωες που δεν μου αρεσαν καθολου. Ενω η καινουρια ταινια εχει εφφε, δραση, παρατραβηγμενες καταστασεις αλλα βεβαια εντυπωσιακες. Σαν να λενε στους προηγουμενους "ελατε να δειτε πως γινεται μια ταινια με τον Hulk"

Reaction score
0

Αρκετά καλό ήταν αν και ο Hulk δε με ενθουσιάζει σαν χαρακτήρας. Το πιο παλιό δεν το έχω δει αλλά είχα ακούσει τα χειρότερα.

Ο Robert Downey Jr/Tony Stark στο τέλος θεός όπως πάντα.

Reaction score
1

Εμενα μου φανηκε προχειροφτιαγμενο, ισως εφταιγε το τελικο μονταζ. Η ταινια ομως του Ang Lee ηταν κατα πολυ ανωτερη απο αυτην. και για μενα μεσα στα καλυτερα με superheroes.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.256
Members
38.296
Νεότερο μέλος
Alexis P