- Reaction score
- 35.621
10 στα 10 απο εμενα και θελω να δω και αλλεςΟ μεγάλος είναι φαν του βιντεοπαιχνιδιού. Πιάσαμε να βλέπουμε τη σειρά. Μεράκλωσε τόσο, που έπιασε να ζωγραφίζει φαν-αρτ.
View attachment 287494

10 στα 10 απο εμενα και θελω να δω και αλλεςΟ μεγάλος είναι φαν του βιντεοπαιχνιδιού. Πιάσαμε να βλέπουμε τη σειρά. Μεράκλωσε τόσο, που έπιασε να ζωγραφίζει φαν-αρτ.
View attachment 287494
Εγώ δεν έχω σχέση με σειρές και βιντεοπαιχνίδια αλλά αυτό ίσως θα σε ενδιέφερε. Είναι αυτό που μουσική έκανε ο Gustavo Santaolalla ; Ενδιαφέρον (εάν ισχύει).Τελικά έκανα την καρδιά ΄΄πέτρα΄΄ και παρακολούθησα ολόκληρο τον πρώτο κύκλο με την ιδέα ότι δεν μπορεί μια τόσο συζητημένη σειρά να έβγαινε επίπεδη και βαρετός κλώνος άλλων... Ο ρυθμός εξέλιξης παραμένει αργός αλλά η πορεία των ηρώων λαμβάνει πιο ενδιαφέρουσα τροπή καθώς προχωράνε τα επεισόδια. Ευχάριστη για τους θεατές η τακτική καθένα εξ αυτών ν'αφήνει αίσθηση τραγικής ειρωνείας με ολοκληρωμένα τα ζητήματα στο δικό του πλαίσιο.
Στον επίλογο του πρώτου κύκλου τίθεται κι ένα ενδιαφέρον ηθικό δίλημμα, από εκείνα που δεν θα περιλαμβάνονταν κανονικά σε διαδικτυακά τεστ... Παραδέχομαι ότι μπορεί να έχω αδικήσει κάπως τη σειρά και θα δούμε άμα η συνέχεια θα διαχειριστεί το δίλημμα με ξεκάρφωτες - εν είδει ΄΄από μηχανής θεού΄΄ - ή επίπονες - δηλαδή συνεχώς ανταποκρινόμενες στην ψυχοσύνθεση που έχει φτιάξει για τους χαρακτήρες - σεναριακές επιλογές.
Τι με ζόμπι είναι ; Τον έρμο τον Santaolalla.Πολύ αργοκίνητη σειρά, αν και ζόμπι φαν δεν έχω καταφέρει να κολλήσω.
Μουσική πρόταση για σάουντρακΤι με ζόμπι είναι ; Τον έρμο τον Santaolalla.Τι κάνουμε για να ζήσουμε. χα χα
Ναι με κρατάς ενήμερο στα νέα της μουσικής και κοντά στους νέους. Δεν έχω κανένα παράπονο. Σε διαβάζω στον Κο Χρήστο. Το έχεις ποστάρει. Τα ακούω λίγο μη νομίζεις (όσο αντέξω . ¨Αλλα κάποια δευτερόλεπτα και άλλα ολόκληρα).Μουσική πρόταση για σάουντρακτο οποίο είναι τίτλος άλλου βίντεογκέιμ.