Thermomix TM60

Reaction score
1.951
Συμφορουμιίτες βοήθεια!

Επειδή δεν μπορώ να κάνω άλλο push back το request της συζύγου για αγορά του Thermomix TM60, μπόρειτε σας παρακαλώ να μου πείτε όσοι το έχετε αν είστε ευχαριστημένοι, αν πρέπει να προσέξω κάτι στην αγορά του αλλά και αν υπάρχει κάποιο site στο εξωρετικό που μπορώ να το παραγγείλω γιατί εδώ το βρίσκω στα 1250Ε, black Friday τιμή?

Ευχαριστώ!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.484
@Tidal Αναφέρεσαι στο ΤΜ6, μάλλον, γιατί ΤΜ60 δεν βρήκα.

Σε κάθε περίπτωση, εδώ το βρίσκω πιο ακριβά από την τιμή που το βρίσκεις στην Ελλάδα. Δεν ξέρω εάν θα το βγάλουν σε κάποια προσφορά Black Friday όσο πλησιάζει η συγκεκριμένη ημέρα. Εδώ το προσφέρουν με κάποια δώρα (δεν θυμάμαι τι ακριβώς) αξίας περίπου €300.

Προσωπική εμπειρία χρήσης δεν έχω, έχουν όμως οικογενειακές φίλες κι όλες υποστηρίζουν ότι τους "έλυσε τα χέρια" όσον αφορά στο μαγείρεμα είτε αυτό αφορά φαγητό είτε αφορά γλυκό. Είναι άξιο απορίας το ότι δεν έχω ακούσει ούτε ένα αρνητικό σχόλιο!

Πάρε το, να έχουμε κάτι να δοκιμάσουμε την επόμενη φορά που θα έρθουμε Αθήνα! :)

Last edited:

Reaction score
1.951
Ναι ΤΜ6! Και να μην ηθελα, δεν βλεπω να τη γλιτώνω Γιώργο οπότε με αυτό θα φαμε την επόμενη φορά! :D

Reaction score
97
Nα της το πάρεις το μηχάνημα αν ασχολείται με μαγειρική ,κάνει παπάδες το έχει η κουμπάρα και κάθε φορά που πάμε επίσκεψη μας φτιάχνει σούπες, γλυκά ότι θες σε χρόνο dt και τα μαγειρεύει υγιεινά σαν ατμομάγειρας όταν χρειάζεται.
Έχω την εντύπωση ότι παλιότερα ήταν πιο ακριβό.
Πρόσεχε μόνο γιατί μου είχε πει ότι κυκλοφορεί και ένα άλλο παρόμοιο ισπανικό νομίζω .Το orginal είναι νομίζω Γερμανικό .
Αυτό είναι το "καλό" :p

Reaction score
1.951
Nα της το πάρεις το μηχάνημα αν ασχολείται με μαγειρική ,κάνει παπάδες το έχει η κουμπάρα και κάθε φορά που πάμε επίσκεψη μας φτιάχνει σούπες, γλυκά ότι θες σε χρόνο dt και τα μαγειρεύει υγιεινά σαν ατμομάγειρας όταν χρειάζεται.
Έχω την εντύπωση ότι παλιότερα ήταν πιο ακριβό.
Πρόσεχε μόνο γιατί μου είχε πει ότι κυκλοφορεί και ένα άλλο παρόμοιο ισπανικό νομίζω .Το orginal είναι νομίζω Γερμανικό .
Αυτό είναι το "καλό" :p
Eχει δίπλωμα μαγειρικής από τη Le Monde! :)

Mωρέ θα το πάρω δεν γλιτώνω και φαίνεται καλή αυτή η προσφορά Black Friday.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.571
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik