Tiς κολωνες μου μεσα....................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Tiς κολωνες μου μεσα....................

Λοιπον εγιναν καποιες μετακινησεις στην φαση των πειραματισμων και εχω θεμα......
Τα ηχεια ειναι στο 1,50 μετρο απο τον πισω τοιχο(πριν ηταν στους 90 ποντους)-στο 1,80 μεταξυ τους και στους 70 ποντους απο τα πλαγια.
Το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που ηρθαν τα ηχεια ποιο μπροστα μειωθηκε το εν μερη μπουμαρισμα και πλεον εχω καλλιτερο ισοσκελες ηχητικο τριγωνο με την θεση ακροασης....
Ε ναι λοιπον γιαυτο ειμαστε εδω η παρεα του Avsite ωστε οι γνωσεις και οι εμπειριες του καθενος μας να ειναι ωφελιμες για ολους μας!!!!!
Ριχνω τωρα και μερικες φωτο με βαση τις νεες μετακινησεις.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Για αλλη μια φορα το λεω ...οι εμπειριες σας ειναι χρησιμες για ολους μας ...εχουμε ενα χομπυ οπου υπαρχουν μυστικα και ανθρωποι που γουσταρουν να τα μοιραστουν!!!!!!!!!!!!!!

Να εισατε ολοι καλα....κοιτα να δεις που φτιαχτηκα απο το αποτελεσμα και ειμαι ολο γλυκες ο μαλακας........

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.442

Βάλε ''παπάκια'', θα τα ακούσεις πάλι!:205:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Tiς κολωνες μου μεσα....................

Kαλα τα λες.....εχει λυγισει απο τα κιλα του και ψαχνω λυση......
Μια διορθωση τα Front speakers ειναι τα 802 Nautilus
Ο :125: του πληκτρολογείου ξανακτυπά!!!!!!!

Πόσο μακρυά είναι τώρα η θέση ακρόασης από το κέντρο της απόστασης μεταξύ των ηχείων??? Και να μη μετράς από τη βάση του καναπέ, αλλά από εκεί που βρίσκεται το κεφάλι σου!! Βάλε ένα μαξιλάρι για να είσαι σίγουρος!! Το τέλειο θα ήταν να έχει σχεδόν την ίδια απόσταση με την απόσταση ανάμεσα στα δύο ηχεία!!! Εγώ πέταξα ένα τραπέζι για αυτό το λόγο, και τώρα τρώω στο πάτωμα!!! ΑΛΛΑ την πέτυχα την μαμημ@νη τη στερεοφωνική εικόνα!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.515

Βλάση, για βγάλε μας και μια φωτό της απέναντι πλευράς του δωματίου, (αυτηνής που κοιτούν τα ηχεία).

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Η αποσταση των ηχειων απο τον τοιχο στο βαθος ειναι 10 μετρα

Η μια κολωνα που θελετε να μου γκρεμησετε......

Reaction score
874
Έχεις τόσο χώρο και στρίμωξες τα χίφια στη γωνία...

Κίτρινη κάρτα...Από master Sudoku...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.515

Θενκς. Έλεγα μήπως θα μπορούσαν να μπουν τα ηχεία απέναντι και περίπου στο μέσον του χώρου, αλλ' αφ' ενός αυτό προϋποθέτει συναίνεση, αλλά μάλλον δε γίνεται, γιατί το δεξί θα πρέπει να μπει μπροστά στο σώμα του καλοριφέρ, και δεν θα αισθάνεται άνετα το χειμώνα, και εκτός αυτού θα είναι εμπόδιο, γιατί εκεί είναι πέρασμα. Άφησέ τα όπως είναι.

Reaction score
1

Καλά δε το συζητώ...
Θα πάς απ'τη αλλη μεριά...
Βάλε το μικρόβιο στη γυναίκα και ασ'το να δουλέψει...:125:
πχ ... Μια αλλαγή στο σαλόνι μας για την ψυχική μας
ανανέωση :116:... Η ... τί ωραία που θα ηταν η τραπεζαρία δίπλα απο το παράθυρο με τις κολονίτσες, πιο κόζι ρε παιδί
μου:143:...
κτλ.κτλ.

Reaction score
10
Βλάσση, καθότι παθών και με σκληρό τρόπο, θεωρώ ότι καλό θα ήταν ο καναπές (αν χωράει) να μπει εκεί που είναι τώρα τα ηχεία με μικρό διάδρομο από πίσω για να ανοίγουν οι ντουλάπες, και τα ηχεία σχεδόν εκεί που είναι τώρα ο καναπές! Πάντως στην άλλη άκρη θεωρώ ότι είναι εξίσου δύσκολο γιατί εκεί έχεις και μία πόρτα... Όσο για την οθόνη, βάλε πανί και κατέβαζέ το κάθε φορά! Επίσης κορτίνες βαριές από πίσω για αποκοπή από τον υπόλοιπο χώρο... κ.Ημίθεε συμφωνείτε?? Ή λέω μ@μ@κίες???

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.515

Δεν ξέρω! Ας ρωτήσει τη γυναίκα του! :114:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Λοιπον παλλικαρια η θεση που ειναι τωρα τα κλαρινα σιγουρα μελετηθηκε αρκετα γιαυτο μπηκαν εκει...
Οπως βλεπετε ποιο πανω τα προβληματα δεν τελειωνουν ετσι ευκολα!!!!!!
Απο την μια πλευρα υπαρχει παραθυρο και απο την αλλη το τζακοκαθιστικοTVplace οποτε......εκει να δεις ανακλασεις μονοπλευρες---να ακους το scopia scopia misco απο δεξια λες και εισαι μεσα στο live και απο αριστερα στο παραθυρο με τα δικα του κουσουρια.......ασε οτι οποιος καλεσμενος καθεται απεναντι στον καναπε θα νομιζει οτι υπαρχουν φιδια(βλεπε καλωδια ρευματος-interconect-καλωδια USB-Hdmi-UPS-XLRια-ανεμιστηρια και σκονη)και θα μας λενε και ακαταστατους----χεστα να παει στα διαλα.....το χομπυ μου μεσα.............
Να σας πω ομως κατι ........το λατρευω το μαμημενο-ειναι το ταξιδι μου-το ξεσκασμα μου-ο ποιο ωραιος προβληματισμος μου,με τα Ναυτιλια μου ....εκει....αταραχα να με φτιαχνουν---με τα audiophile φλακια ετοιμοπολεμα μεσα στους σκληρους,με τα USB Dakia να convertaroυn την κατασταση και τις NOS της Western Electric του 1958 και της Telefunken μεσα στο AMR να μου κανουν ατμοσφαιρα μοιραζοντας απλοχερα μελωδιες σε αυτον τον χωρο με τα καλα του και τα στραβα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ το εχετε καταλαβει????????
Εχουμε γαμω τα χομπυ τρομαρα μας.......και γουσταρουμε...πρεπει να γουσταρουμε....γιατι στερουμαστε-χρεωνομαστε-ξεσκιζομαστε στα γραμματια-κοβουμε επιταγες(φετος το εσκισα το μπλοκ)για να μπορουμε να προσεγγιζουμε με τον καλλιτερο δυνατο τροπο αυτο που εγω σαν Βλασης ζηλευω σε εναν καλλιτεχνη.....το οτι μπορει να εξωτερικευει τα συναισθηματα με νοτες,με φωνητικο λυρισμο ,με το παθος μπροστα σε ενα μικροφωνο και ανθρωπους απεναντι του που θελουν να καταβροχθησουν αυτες τις νοτες------------
Ναι ρε να γουσταρουμε...ετσι πρεπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εβλεπα προχθες σε ενα Live στην Αργεντινη τον 6οαρη τοτε Tito Puente να τσακιζει τα δερματα στα Congas και τις Βραζιλιανικες Timbales και μου σηκωνοτανε η τριχα βλεποντας την ταχυτητα αλλα και το παθος ,τον ζηλεψα τον σκυλο τον μαυρο.....γιατι επαιζε ερωτα-επαιζε μουσικη-κυριολεκτικα δαμαζε τον ηχο των κρουστων με τροπο απιστευτο και εγω τον ζηλευα.....γιατι απλα...επαιζε μουσικη,απλα εκοβε εισιτηρια για ταξιδια γεματα ακουσματα.....
το κερατο μου γουσταρω....................ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
10
Τελικά πιο σκληρό ναρκωτικό από τη μουσική δεν υπάρχει!!! Βλάσση, στο καλύτερο σημείο τα έχεις τα ηχεία... Δεν παίζει άλλη θέση... Μαμώ τους χώρους μας μέσα!!! Πάει το τραπεζάκι μου.... Και τρώω στο πάτωμα μόνο και μόνο για να ακούω την άμαξα στο Amused to death να περνάει από πάνω μου και να χάνεται πίσω μου σε στερεοφωνικό σύστημα!!!!! Το σαλόνι μου μέσα!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Tiς κολωνες μου μεσα....................

Τελικά πιο σκληρό ναρκωτικό από τη μουσική δεν υπάρχει!!! Βλάσση, στο καλύτερο σημείο τα έχεις τα ηχεία... Δεν παίζει άλλη θέση... Μαμώ τους χώρους μας μέσα!!! Πάει το τραπεζάκι μου.... Και τρώω στο πάτωμα μόνο και μόνο για να ακούω την άμαξα στο Amused to death να περνάει από πάνω μου και να χάνεται πίσω μου σε στερεοφωνικό σύστημα!!!!! Το σαλόνι μου μέσα!!!
Aξιος παλλικαρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν μπορεις στειλλε και την γυναικα......τοτε να δεις τι παει να πει αρμονικες.......

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Tiς κολωνες μου μεσα....................

Aξιος παλλικαρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν μπορεις στειλλε και την γυναικα......τοτε να δεις τι παει να πει αρμονικες.......
Μόνος στο σπίτι...!!!!!!!:135::135::135:

Reaction score
47
Δηλώνω και επίσημα fan του Βλάσση!!!

Γερός να'σαι να ακούς τις μουσικάρες σου να γουστάρεις. Άλλωστε αυτό είναι το νόημα.

Reaction score
4.247

Βλαση δοκιμασε αν ειναι δυνατον την περιπτωση να τραβηξεις τα ηχεια κατω απο το δοκαρι (το εχεις κανει ηδη) αλλα ταυτοχρονως να μεγαλωσεις και την μεταξυ τους αποσταση στα 2.5 μετρα. Δεν ξερω πρακτικα ποσο εφικτο ειναι αυτο αλλα κατι μου λεει οτι το αποτελεσμα θα ειναι καλυτερο.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Members