vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.705
Ειστε γκεραπας καλε κυριε???Καμία Playlist και για funk, στο στυλ papa was a rolling stone, james brown γενικότερα κλπ?
Ειστε γκεραπας καλε κυριε???Καμία Playlist και για funk, στο στυλ papa was a rolling stone, james brown γενικότερα κλπ?
Ε,ναι γιααααα!!!!Ειστε γκεραπας καλε κυριε???
.... δεν εχω κανει ποτε λιστα (ουτε για σουπερμαρκετ), ειναι κατι εντελως ασυμβατο -καθως-> λειτουργω πληρως συνειρμικα..από @Decembered κάτι για πιοτί
Θα κοινοποιήσω κάποιες από αυτές που έδωσα για TIDAL σε έκδοση Qobuz, σύντομα.Επειδη μερικες απο εμας ειμαστε με Gobuz....εχουμε τιποτις μωρτικες λιστες να ακουσομεν????
Ενω εγω αντιθετως εχω φτιαξει την δικη μου ....θελω προβολεα,νεο AV ενισχυτη,ενα streamer,αλλο κεντρικο,καλωδια ηχειων,κατι diffusers που τα περιμενω την αλλη βδομαδα,ενα ζευγαρι ηχεια ενεργα της Kali IN-8 ,δυο παντελονια και να μεγαλωσω τις τρυπες στη ζωνη......δωκε μου λιστες και παρε μου την πσυχη...... συνειρμικα λειτουργω και εγω αλλα βαση της λιστας......... δεν εχω κανει ποτε λιστα (ουτε για σουπερμαρκετ), ειναι κατι εντελως ασυμβατο -καθως-> λειτουργω πληρως συνειρμικα..
και στο αντίθετο φύλο πως αφήνεις το στίγμα σου;.... δεν εχω κανει ποτε λιστα (ουτε για σουπερμαρκετ), ειναι κατι εντελως ασυμβατο -καθως-> λειτουργω πληρως συνειρμικα..
Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις οδηγιές που μου έγραψες. Με τον τρόπο αυτόν εισάγω λίστα tidal σε tidal.Παράδειγμα στο link που έβαλες το πατάς και θα δεις στα αριστερά θα σου βγάλει "play on tidal" και δίπλα ένα βελάκι "κάτω" το πατάς και σου βγάζει "open in ..." και μετά την σώζεις σαν playlist ..... that's it
Δεν νομίζω να γίνεται αυτό εκτός αν το κανεις manualΜήπως γνωρίζεις πως εισάγουμε λίστα Spotify σε tidal? Μήπως δεν γίνεται?
Γίνεται με 3rd party tools: π.χ. https://www.tunemymusic.com/Spotify-to-TIDAL.phpΜήπως γνωρίζεις πως εισάγουμε λίστα Spotify σε tidal?
Το διάβασα επιπόλαια, νόμισα οτι ζητάει να εισάγει σε Tidal ......Γίνεται με 3rd party tools: π.χ. https://www.tunemymusic.com/Spotify-to-TIDAL.php
Το διάβασα επιπόλαια, νόμισα ότι ζητάς να εισάγεις σε Tidal ......Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις οδηγιές που μου έγραψες. Με τον τρόπο αυτόν εισάγω λίστα tidal σε tidal.
Μήπως γνωρίζεις πως εισάγουμε λίστα Spotify σε tidal? Μήπως δεν γίνεται?