To νεο Dune 3.0

Reaction score
0
Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Τα παιδια παντως εχθες ειδαν μεσω NAS αρχεια iso blu ray(πρακτικοτατα blu ray)
και mkv με τα αποτελεσματα που περιεγραψα στο προηγουμενο
μηνυμα μου...
Ανδρεα συγνωμη κιολας αλλα δες λιγο και το θεμα με NTFS μπορει να διαβασει ή οχι?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: To νεο Dune 3.0

Ανδρεα συγνωμη κιολας αλλα δες λιγο και το θεμα με NTFS μπορει να διαβασει ή οχι?
Τι συγγνωμη βρε συ?:126:
Ολα αυτα θα σας τα πει ο lesarros καθως εμεις το εχουμε απενεργοποιησει ηδη...

Reaction score
1.457
Απάντηση: To νεο Dune 3.0

NTFS καθώς και HTFS+ από το hd center που ξέρω μπορεί να διαβάσει σε usb,αλλά δεν μπορεί να γράψει.Θα το δούμε και στο prime 3.0 βέβαια μήπως άλλαξε κάτι.

Reaction score
1.457

Το Dune Prime 3.0 παρελήφθη και από αύριο το μεσημέρι αρχίζω τις δοκιμές.Θα ανοιχθεί νέο θέμα για την παρουσίαση και τις δοκιμές αύριο.
Μείνετε συντονισμένοι!!!

Reaction score
1

Το δικό μου το έχω 3 μέρες τώρα και μέχρι στιγμής (να μην το ματιάσω...) δουλεύει ρολόι σε Gigabit Ethernet, BD rips (τα παίζει όντως σαν να έχει το κανονικό δισκάκι, menu κλπ. τα πάντα όλα...), mkv, DVD ISO και (φτου, φτου γιατί έχω διαβάσει τα άπειρα προβλήματα) και το δισκάκι παίζει μια χαρά (BDs, DVDs, CDs κλπ.) και είναι απόλυτα αθόρυβο!
Καθότι αυτό είναι το 5ο media player στα τελευταία 3 χρόνια (PCH, WD, EG κλπ.) μπορώ να πώ ότι είμαι μέχρι στιγμής εντυπωσιασμένος. Σε Α-Β test δείχνει πολύ καλύτερη εικόνα με το ίδιο αρχείο σε σχέση με όλα τα παραπάνω (καινούργιο Sigma chip?). Τα test συνεχίζονται και θα ενημερώσω για επιπλέον εντυπώσεις, προβλήματα κλπ.

Reaction score
0

Αναμένουμε εντυπώσεις και φυσικά τα δικά μας DUNE για δοκιμή!!!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.611
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john