- Reaction score
- 141.955
Το τουλιπ.εξαρταται τι σου λειπει....
Το τουλιπ.εξαρταται τι σου λειπει....
μηντρωτεσαλαμια νηστησιμες μερες (και νυχτες).....Το τουλιπ.
Αρκεί σε αυτούς, και δεν αρκεί σε εσάς;
Γιατί;
(Σοβαρή απάντηση δώστε μόνο)
γιατι ειναι μια αδικαιολογητα κακη και προχειρη εγκατασταση που περιλαμβανει ενα αχρηστο διακοπτη.Αρκεί σε αυτούς, και δεν αρκεί σε εσάς;
Γιατί;
Μη φας ,έχουμε γλαρόσουπα...(Σοβαρή απάντηση δώστε μόνο)
Θα μπορούσαν να έχουν πάρει ένα πολύμπριζο των 2 ευρώ χωρίς διακόπτη!!!
Κοπιάρω το ποστ του μπούτχια, γιατί ξεφεύγετε πάλι...
Οι ιθύνοντες της Trinnov μάλλον κατανόησαν από πέρισυ ότι θα ήταν κομματάκι...δύσπεπτο το λανσάρισμα ενός στερεοφωνικού συνόλου με οκτώ μονομπλόκ και ανάλογο πλήθος καλωδιώσεων...Εφέτος παρέταξαν τον επεξεργαστή-ελβετικό σουγιά Altitude 32-816 με αναβαθμισμένο κατά Roon λογισμικό σε setup επίδειξης υπό τον αλγόριθμο Auro 3D 4.0.2 που περιλάμβανε -υπό ενεργές συνθήκες- ηχεία Vivid Giya G1 Spirit ως κύρια,G2 ως περιφερικά και τα Oval V1.5 γι απόδοση ευκρινούς πληροφορίας στον άξονα του ύψους.Στην τελική ενίσχυση χρησιμοποιήθηκε ζεύγος από τους εξακάναλους -περιέχοντες αρθρώματα Ncore - Trinnov Amplitude 8,οι οποίοι μπορούσαν να εξυπηρετήσουν 12 συνολικά κανάλια.
![]()
Γι άλλη μια χρονιά το ΄΄αντάρτικο΄΄ σύστημα σαν ένας τυφώνας...Ka-Trinnov σάρωσε τα συνήθη δόγματα της χαϊενδικής μακαριότητας.Με τη συνδρομή της στοιχειώδους ακουστικής φροντίδας έδωσε ένα ακρόαμα ιδανικό για... αγνωστικιστές,ως μια εγκόσμια στάχτη που απομένει όταν εξαντλείται κάθε ίχνος χαϊενδικής αγνότητας,σα θάλασσα που έμενε πεισματικά διάφανη αντί να λαμβάνει οικείες αποχρώσεις μπλε και πράσινου.Ήταν τόσο διαφοροποιημένο από πατροπαράδοτες αξίες,ώστε να φέρνει σε...παρα φύσιν απόλαυση.Όσο και να προσπάθησε να το λατρέψει ή να το σιχαθεί ο Βελλερεφών δεν το κατάφερε.Σκέφτηκε μονάχα πόσο χρονοβόρο και ψυχοβγαλτικό θα ήταν να ξεφορτωνόταν όλα όσα έχει στην κατοχή του προκειμένου ν'αποκτούσε ένα τέτοιο setup...
Και εδώ βλέπετε το πολυμπριζο του ανωτέρω σετάπ-που-δεν-έχετε-τα-λεφτά-να-το-αγοράσετε:
![]()
Το λευκό αυτό πολυμπριζο των 3€ συνδέεται με ένα προενισχυτή αξίας 30.000+ ευρώ και με τα υπόλοιπα μηχανήματα που διαβάσατε.
Δείτε αν θέλετε και το σχόλιό μου.
Και επαναλαμβάνω την ερώτηση, από το ποστ#9 τούτου του θρεντ:
Αρκεί σε αυτούς, και δεν αρκεί σε εσάς;
Γιατί;
(Σοβαρή απάντηση δώστε μόνο)
Σπιτι τους δεν εχουν αυτα τα πραματα.Στην εκθεση τους βοηθα να "δειξουν" οτι αυτα που κανουν τα μηχανηματα τους τα κανουν με το φτηνοπολυπριζο και καλωδια ρευματος.Ας εβαζαν ενα belden τουλαχιστον..............Εγώ απορώ πως κατάφερα σε ένα υποδεέστερο σύστημα να ακούσω το καλώδιο και αυτοί ούτε που ασχολήθηκαν. Βέβαια, ούτε εγώ θα ασχοληθώ καθώς το σπορ τσούζει ( μη το παρακάνουμε )..!! Αλλά, έτσι έχω την απορία.
Να ρωτήσω κάτι χαζό γιατί διάβασα και πιο πάνω για ups. Φαντάζομαι ότι εννοείς κάλυψη από θέμα σκαμπανευάσματος ρεύματος. Φαντάζομαι ότι δεν τα κρατάει ανοικτά έστω για ελάχιστο χρόνο για να τα κλείσεις σωστά.Εγώ έχω καταλήξει σε αυτό το online UPS, που καταργεί και την ανάγκη πολύπριζου! μπαίνει στο έπιπλο, και είναι και βολικό, τα μηχανήματά μου (όλα ανοιχτά, και ο προβολέας), και με τον AV σε πολύ υψηλή ένταση, καταναλώνουν περίπου 500w, οπότε με καλύπτει πλήρως!
https://www.e-photoshop.gr/ups-1101...ype-lcd-with-2-x-12v-9ah-urs.0538-tescom.html