- Reaction score
- 2.852
Μιχάλη δυστυχώς δεν μ έχεις καταλάβει. Δεν έχει να κάνει με την ανάλυση, ξέρω ότι η τηλεόραση κάνει upscaling το 1080 κι αυτό που βλέπω είναι 4Κ, αυτό που λέω κι ο akis1 το πιασε έχει να κάνει με το hdr, όσες ταινίες έχω βάλει κι έχω κάνει σύγκριση, το 1080 με την φωτεινότητα της τηλεόρασης στο 15 είναι πιο φωτεινή και πιο εντυπωσιακή σε χρώματα απ το 4Κ που με το hdr mode είναι στο τέρμα η φωτεινότητα.
Μέχρι στιγμής το hdr (dolby vision) το χω ευχαριστηθεί μόνο στο Netflix, εκεί πραγματικά χρώματα, φωτεινότητα και η γενική εντύπωση της εικόνας είναι απ άλλο πλανήτη, εν αντιθέσει με τα 4Κ που είναι υποτονικά.
Αυτή δεν είναι μόνο δική μου εντύπωση, είτε η σύζυγος είτε διάφοροι επισκέπτες κατά καιρούς που τους έχω βάλει τη σύγκριση συμφωνούν απόλυτα μαζί μου.
Μέχρι στιγμής το hdr (dolby vision) το χω ευχαριστηθεί μόνο στο Netflix, εκεί πραγματικά χρώματα, φωτεινότητα και η γενική εντύπωση της εικόνας είναι απ άλλο πλανήτη, εν αντιθέσει με τα 4Κ που είναι υποτονικά.
Αυτή δεν είναι μόνο δική μου εντύπωση, είτε η σύζυγος είτε διάφοροι επισκέπτες κατά καιρούς που τους έχω βάλει τη σύγκριση συμφωνούν απόλυτα μαζί μου.