- Reaction score
- 17.141
Στα 500 μέτρα! :137:
:119:Πάνω από το d-slam είναι το σπίτι σου;:142:
SELECT * FROM (VLAVES LEFT OUTER JOIN CUSTOMER WHERE VLAVES.CUSTOMERID = CUSTOMER.ID) WHERE CUSTOMER.NAME IS NOT 'gkontolekas'...Τους δηλώνω κάθε μέρα βλάβη μέχρι να με βαρεθούν !!!!!
εμενα σερνετε ενω εχτες το βραδυ πετουσε.Φτου, φτου μην το ματιάσω αλλά 1 ώρα και 20 λεπτά μετά τις 11:00πμ, που άρχιζε τις προηγούμενες ημέρες ο περιορισμός στην ταχύτητα του download, η ταχύτητα στα torrents είναι καρφωμένη στα 1.3Mb/s. :626:
SELECT * FROM (VLAVES LEFT OUTER JOIN CUSTOMER WHERE VLAVES.CUSTOMERID = CUSTOMER.ID) WHERE CUSTOMER.NAME IS NOT 'gkontolekas'
:135:
(μακάρι να κάνω λάθος, αλλά η "γείωση" είναι εύκολη):142:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ event (trigger) γιατί δεν έβαλες ??? χαχαχαχαχαχαχαSELECT * FROM (VLAVES LEFT OUTER JOIN CUSTOMER WHERE VLAVES.CUSTOMERID = CUSTOMER.ID) WHERE CUSTOMER.NAME IS NOT 'gkontolekas'
:135:
(μακάρι να κάνω λάθος, αλλά η "γείωση" είναι εύκολη):142:
Δηλαδη παραδεχθηκαν ότι υπαρχει προβλημα; Διοτι κι εγω εχω τον τελευταιο καιρο μειωμενη ταχυτητα κατα πολυ και σημερα που δηλωσα βλαβη μου εστειλαν υστερα απο λιγο μηνυμα στο κινητο οτι η ταχυτητα μου βρισκεται σε αποδεκτα πλαισια!!-για ποιον αποδεκτα αναρωτιεμαι;- και σε περεταιρω επικοινωνια ο τεχνικος ισχυριστηκε οτι φταιει οτιδηποτε αλλο εκτος απο την ταχυτητα συνδεσης. Δεν ξερω βεβαια αν θα κανουν κατι στη συνεχεια αναμενω να δω βελτιωση αλλιως σε άλλο παροχο κι ας ημουν στη hol 3 χρονια. Μου κανει εντυπωση ομως που ο καθε πελατης εχει διαφορετικη αντιμετωπιση και διαφορετικα πραγματα λενε και κανουν στον καθενα.εμένα απο χτές που μου το φτιάξαν πάει μια χαρά.