Transformers (2007)

minas

Πισιά
Reaction score
3.959
Re: Απάντηση: TRANSFORMERS (2007)

IMAX έχουμε στο Ευγενίδιο ίδρυμα -εκτός αν εννοείς πιο κοντά...
Και πολύ ωραίο μάλιστα... Με ένα μειονέκτημα: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ :crazy_1:

Reaction score
6
Απάντηση: TRANSFORMERS (2007)

Τελικά τι είναι οι TRANSFORMERS;
Καλοί η κακοί;
Παιχνίδια που διέπρεψαν την δεκαετία του 90 η κινούμενα σχέδια;

Μήπως είναι όλα αυτά που μπορούμε να δουμε στην νεα ταινια του M Bay;
Η πιθανότερα σωστη απάντηση μάλλον είναι η τελευταία.
Ο δημιουργός των περισσοτέρων μπλοκμπαστερ και των πιο εφετζίδικων ταινιων των τελευταίων ετων, επανέρχεται με ένα νέο καταιγισμό απίθανων σκηνών.
Τοσο απίθανων και γρήγορων που εγω προσωπικά εκανα φραπε τα ματια μου στην προσπάθεια να δω από πού μου έρχονται ολες αυτές οι εικόνες.

Το ολο εγχείρημα είναι μετριο ( για να μην πω κατω του μετρίου) και στην ουσια πρόκειται απλώς για μια αφορμή για καινούργια εφε, που όμως ούτε και αυτά θα τα θυμόμαστε μετα απο λιγο καθως δεν εχουν τιποτα καινουργιο να προσφέρουν .

Γαριδάκια ,πατατάκια ,CocaCola
Μια ακομη ταινία του Μάικλ Μπέι.

Για το ειδος της 4/10

Reaction score
3
Re: Απάντηση: TRANSFORMERS (2007)

pwnz0r

Πορώθηκα, θυμηθηκα τα νιάτα μου!

7/10 μονο για τις αναμνησεις που μου εφερε :respect:

Reaction score
784
8/10

Tαινια καταστροφης με πανεμορφα ειδικα εφφε!Οτι πρεπει για hd προβολες!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: TRANSFORMERS (2007)

8/10

Tαινια καταστροφης με πανεμορφα ειδικα εφφε!Οτι πρεπει για hd προβολες!
9/10.........:crazy_3:.........της Paramount.......δηλαδή και blu-ray και hd-dvd.....:respect:

Reaction score
7
Την είδα εχθές παρέα με άλλα εξαιρετικά μέλη στο Village Park στου Ρέντη...Η ταινία στον τομέα της είναι η καλύτερη που έχω δεί τα τελευταία χρόνια.Είναι το πως θα πρέπει να ήταν το Spiderman 3,to Χ Μen 3 και όλα τα σχετικά.Είναι ο ορισμός των ταινιών για τις οποίες υπάρχουν οι κινηματογράφοι.Να τις ευχαριστιέσαι.Entertainment...

minas

Πισιά
Reaction score
3.959
Ένα εύκολο 8/10 και από εμένα...
Σαν σύνολο η ταινία δεν λέει πολλά, αλλά δεν πας να δεις το transformers για την υπόθεση!

Reaction score
146
το ειδα στο θερινο του vilage.η ταινια απλα τα σπαει.τρομερα εφε με τελειο ηχο αρκετη πλακα,ωραιες ατακες,περναει και καποια ψιλομηνυματα και γενικως σε πορωνει καλα!

αντε να την βρουμε σε hd να λιωσουμε στο reapeat.η χαρα του καθε subwoofer

Reaction score
58
REALLY Giant Robots are Coming!

Director Michael Bay's Transformers has already reached $633.9 million worldwide in tickets sales (on a budget of $150 million), but we're thinking fans will want to head back to theaters when his "Giant F**king Robots" will live up to that title even more.

ComingSoon.net/SuperheroHype.com has learned that Paramount Pictures will rerelease the summer blockbuster in IMAX theaters on September 21 with more footage than you saw in the conventional theatrical version.
What? We don't know, but we can't wait to hear Optimus Prime's voice in IMAX's digital speaker system, or see the robots battling it out on the giant screen!

Reaction score
58

I really thought we were done writing about all the new Transformers posters, but alas that's not the case. As we previously reported, Transformers is returning to IMAX one more time starting on September 21st with more unseen footage. Paramount has put out another poster using an Optimus Prime photo we're all familiar with.

While Michael Bay reported that there would be an additional 2 minutes, another report from Paramount posted as SlashFilm states that it will be 5 minutes longer. Either way it's more giant robot ass kicking that I know I'll be seeing on a giant IMAX screen again.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.992
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph