Travel Base: Μην πάτε μάπα είναι...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιάννη επειδή θα βάλω photos είπα να ανοίξω ξεχωριστό θέμα μιας και το παλιό στούμπωσε και μέχρι να κατέβει περνά κανας μήνας...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή το βράδυ, όταν πολύ φίλος από την Καλαμπάκα πήρε τηλέφωνο και έταξε καλό φαγητό και καλό κρασί, αν πηγαίναμε βόλτα προς τα εκεί...

Κι επειδή ως συνήθως σε τέτοια κόλπα δεν μπορώ να αντισταθώ, το Σάββατο το μεσημέρι ταξίδευα προς τα κάτω...

Μια εκδρομή αστραπή λοιπόν, για την οποία δεν είχα και τόσο όρεξη μιας και τα μετέωρα τα έχω δει 500 φορές και την Καλαμπάκα επίσης...

Βέβαια λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο, αφού με το που έφτασα το απογευματάκι του Σαββάτου ο φίλος δεν με άφησε καν να βγω από το αυτοκίνητο, αλλά μου είπε πολύ απλά ακολούθα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βγαίνοντας από την Καλαμπάκα στον δρόμο προς Ιωάννινα το μαρτύριο ήδη ξεκινούσε. Εικόνες που τις βαριέσαι για πλάκα:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Περνώντας από τα "Αμπέλια" η κατάσταση έγινε χειρότερη. Ήθελα να κλείσω τα μάτια μου να μην βλέπω αυτό το χάλι...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μα δεν πίστευα στα μάτια μου σε τι μάπα μέρος με πήγαινε. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να τον ακολουθάω...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και όσο παρακαλούσα να ξαναγυρίσω στην πόλη, αυτός συνέχιζε, σαν να ήθελε να μου σπάσει τα νεύρα. Μα άγρια έλατα τέτοιου μεγέθους βλέπω κάθε μέρα εγώ. Γιατί μου το έκανε αυτό?...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η χαρά μου ήταν μεγάλη όταν ξαφνικά σταματήσαμε.
Φτάσαμε σε ένα χαμόσπιτο, λίγο πάνω από το "Παλαιοχώρι", 35 χλμ δρόμος από την Καλαμπάκα... βαρέθηκα.

"Λείριον" το λένε, μπροστά στο διαμέρισμά μου έμιαζε με κοτέτσι για γριπωμένα πτηνά...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έκατσα μέσα στο χαμόσπιτο...
Άλλωστε ένας ευγενικός κύριος εκεί μου είπε να μην βγαίνω και πολύ έξω για λέει θα με φάνε οι αρκούδες που κυκλοφορούν στην περιοχή... :shock:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έτσι κι εγώ έκατσα μέσα και έπνιξα τον πόνο μου με κόκκινο κρασί. Ήπια τόσο μέχρι που το μάγουλο έγινε... μπορδώ αφού κανείς δεν έλεγε να σβήσει αυτό το ενοχλητικό τζάκι.

- Και που είστε, μην κάνετε το λάθος να φάτε από το ελάφι που μου έδωσαν εκεί... Μπλιάχ!!!...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. Φεύγοντας πέτυχα γνωστό φωτομοντέλο που συχνάζει λένε σε ένα ελληνικό φόρουμ με audio video. :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Φεύγοντας πέτυχα γνωστό φωτομοντέλο που συχνάζει λένε σε ένα ελληνικό φόρουμ με audio video
Tι , ηταν και ο Mac εκει? :lol:

Χαιρομαι που περασες καλα φιλε! :wink:

Δεν μας ειπες ομως , πηγες με η ανευ?

Reaction score
7
Και που εσύ σταμάτησες στην αρχή απο κεί και πάνω μέχρι να φθάσεις στην Βασιλίτσα ή Σμίξη (δεν ξερω πως την ξέρετε) να δείς τι γίνεται!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι έχει και πιο χάλια? :lol:
- Βαγγέλη από εκεί που πήγα δεν είχε πιο πάνω, σε τρώγανε οι αρκούδες. Από αλλού πάει Βασιλίτσα κλπ :wink:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.859
Members
38.624
Νεότερο μέλος
teamwork