Trinnov Altitude

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.735
Πακέταρε το SHD τότενες....άντε τελείωνε
Νοέμβρη λένε, οπότε στείλε γράμμα στον αγιοβασίλη, πες ότι ήσουν καλό παιδί και τέτοια, και περίμενε κάτω από το δέντρο την Πρωτοχρονιά το δωράκι σου.
Βαστάτε τα άλογα αδέρφια! Δεν χωρεί βιασύνες το πράγμα! Ακόμα και 8K, δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό. :)

Last edited:

Reaction score
2.843
Βαστάτε τα άλογα αδέρφια! Δεν χωρίς βιασύνες το πράγμα! Ακόμα και 8K, δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό. :)
Αφού το θές. 7 θα σου πάει. Το ένα θα το πάρεις από μένα. ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ! είμαι η ξεφτύλα του φόρουμς με 2 12άρια σβηστά.

wizzy

Reaction score
22.735
Αφού το θές. 7 θα σου πάει. Το ένα θα το πάρεις από μένα. ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ! είμαι η ξεφτύλα του φόρουμς με 2 12άρια σβηστά.
Τώρα ρε, να ξεπαντελονιάσω €7K για να πάρω το μηχανάκι και να μην βρω κλειδαριά να βάλω το κλειδί για να μπω σπίτι ύστερα! :roflmao:

Reaction score
2.843
Τώρα ρε, να ξεπαντελωνιάσω €7K για να πάρω το μηχανάκι και να μην βρω κλειδαριά να βάλω το κλειδί για να μπω σπίτι ύστερα! :roflmao:
ΘΑ σου πάρω και κλειδαριά ρε για αυτό σκας;

Το πολύ πολύ να έρθεις να μείνεις λίγο μαζί μου, έχω και μια φίλη τούμπανο, θα κάνετε στόριες όλη μέρα, θα σου πασάρω και το μικρό γκοτζίλα να το πλασάρεις καρπό του έρωτα σου με την τουμπανο φίλη και θα σε πάρει η AttriNoβη πίσω τσακ μπαμ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΣ (τι γράφω γαμώ τα σκαμπό μου...;;;)

Reaction score
29.829
ΘΑ σου πάρω και κλειδαριά ρε για αυτό σκας;

Το πολύ πολύ να έρθεις να μείνεις λίγο μαζί μου, έχω και μια φίλη τούμπανο, θα κάνετε στόριες όλη μέρα, θα σου πασάρω και το μικρό γκοτζίλα να το πλασάρεις καρπό του έρωτα σου με την τουμπανο φίλη και θα σε πάρει η AttriNoβη πίσω τσακ μπαμ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΣ (τι γράφω γαμώ τα σκαμπό μου...;;;)
Εχεις ρέντα ρε μπαγάσα :rofl:

wizzy

Reaction score
22.735
Το πολύ πολύ να έρθεις να μείνεις λίγο μαζί μου, έχω και μια φίλη τούμπανο, θα κάνετε στόριες όλη μέρα, θα σου πασάρω και το μικρό γκοτζίλα να το πλασάρεις καρπό του έρωτα σου με την τουμπανο φίλη και θα σε πάρει η AttriNoβη πίσω τσακ μπαμ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΣ (τι γράφω γαμώ τα σκαμπό μου...;;; )
Ααααααααααχ και να 'ξερες...:)

Υ.Γ. 1: Ποια είναι η AttriΝόβη;;;
Υ.Γ. 2: Στείλε φωτογραφίες της τούμπανο φίλης! :lolsign:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.952
Τώρα ρε, να ξεπαντελονιάσω €7K για να πάρω το μηχανάκι και να μην βρω κλειδαριά να βάλω το κλειδί για να μπω σπίτι ύστερα! :roflmao:
οι κύπριοι εγώ ξέρω ότι είναι παλικάρια ωρέ...
εσύ πως βγήκες έτσι....? η ντροπή της Κύπρου...
δυο πρέπει να πάρεις μη σου πω κατευθείαν τον 32ρι :biggrin:

Reaction score
2.843
@wizzy ναι ρε φιλαράκι, καλά στα λέει ο νταχάρης, έχει δίκαιο!

Νόμος είναι η προταση Νταχάρη
Άσε το μπαγλαμά το SHD να πάρει.

Με ρυθμό ΠΑΜΕ!

wizzy

Reaction score
22.735
Παλικάρια με τα λεφτά των άλλων είμαστε όλοι μας! :roflmao:
@wizzy ναι ρε φιλαράκι, καλά στα λέει ο νταχάρης, έχει δίκαιο!

Νόμος είναι η προταση Νταχάρη
Άσε το μπαγλαμά το SHD να πάρει.

Με ρυθμό ΠΑΜΕ!
Μπαγλαμά μου, τι σε σταματάει από το να πάρεις το SHD;:biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.251
O trinnov μου, επέστρεψε από Γαλλία. :party:

Παρέλαβα, τον έχω σπίτι, τον χαϊδεύω! 😆😂🤪

Πήγε Γαλλία για να γίνουν οι εξής αναβαθμίσεις:

1. Καινούριο DAC board.

Τα νέα αυτά DAC, που μόλις έγιναν διαθέσιμα από τη φίρμα, υπόσχονται πολύ υψηλότερο SINAD, και όσοι τα έχουν ακούσει μιλάνε για σοβαρή βελτίωση του ήχου του μηχανήματος.

2. Καινούριο HDMI board.

To νέο έχει πολύ υψηλότερες δυνατότητες, τόσο σε ανάλυση (8k) όσο και σε επεξεργασία (υποστηρίζει σε κάθε έξοδο διαφορετική ανάλυση). Βεβαίως υποστηρίζει όλα τα νέα σύγχρονα πρωτόκολλα εικόνας και ήχου, και τις μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

3. Αναβάθμιση σκληρού δίσκου.

Όταν είχα πάρει το μηχάνημα, μπορούσα να αποθηκεύσω πρακτικά απεριόριστα presets.
Τότε όμως ήταν 16 κανάλια, και χωρίς waveforming.
Τώρα με 20 κανάλια που όλα δουλεύουν κανονικά (15 ηχεία και 5 σαμπ) συν το waveforming (το οποίο όπως ξέρετε το έχω υλοποιήσει), μπορούσα μετά βίας να αποθηκεύσω 5 presets, μετά είχα μήνυμα σφάλματος, διότι ήταν γεμάτος ο σκληρός δίσκος, κι έπρεπε πρώτα να σβήσω κάποιο preset για να αποθηκευτεί ένα νέο.

4. Full service, και ανανέωση της 5-ετους εγγύησης.

Πάγια τακτική της φίρμας. Με ένα λογικό κοστολόγιο, στο δίνουν "σα καινούριο", με επέκταση της εγγύησης καλής λειτουργίας, κάτι που σε μηχανήματα τόσο υψηλού κόστους, είναι μάλλον σημαντικό.

5. Αναβάθμιση σε οτιδήποτε χρειαζόταν (χωρίς "όρια", αυτή ήταν η οδηγία που έδωσα) είτε σε CPU, είτε σε μνήμη, είτε όλη η motherboard, ώστε να είναι "σφαίρα" σε όλες τις λειτουργίες του, καθότι γέμισα κάθε έξοδο και χρησιμοποιώ και το waveforming, οπότε το έφερα μάλλον στα όριά του.

Πάνε πολλά χρόνια πλέον που πήρα αυτό το μηχανάκι. Από τότε που το πήρα, υπήρξαν πολλαπλές αναβαθμίσεις software, αυξήθηκαν πολύ οι δυνατότητές του, και πλέον αναβαθμίστηκε (με λογικότατο κόστος) και το hardware του μηχανήματος, με μια "επίσκεψη" στον κατασκευαστή, και με πλήρη 5-ετη εγγύηση καλής λειτουργίας, σαν να είναι "του κουτιού", εντελώς καινούριο.

Δηλώνω υπερβολικά ικανοποιημένος. 😎

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.251
Έτσι είναι, περνάει ο καιρός και αλλάζουν οι τεχνολογίες, είτε στα ψηφιακά είτε στα αναλογικά.

Όταν ο κατασκευαστής σου δίνει τη δυνατότητα μετά από μια πχ 10-ετια να έχεις αναβαθμισμένο μηχάνημα με τις ίδιες ακριβώς πλακέτες και δυνατότητες με αυτά που πουλιούνται αυτή τη στιγμή, ώστε να μην έχει να "ζηλέψει" τίποτα απολύτως από ένα καινούριο, είναι τρομερή υπόθεση.

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη φίρμα που να προσφέρει τέτοια πράγματα. Ή τουλάχιστον, δεν ξέρω άλλη.

Από τότε που το πήρα, μέχρι και η συσκευασία άλλαξε, όπως διαπίστωσα!

Το μηχάνημα όταν πρωτοήρθε στα χέρια μου ήταν μέσα σε μια διάφανη πλαστική σακούλα, στην συσκευασία του (διπλό σκληρό χαρτόκουτο).

Το συσκεύασα για να φύγει Γαλλία όπως ακριβώς το παρέλαβα κάποτε, μέσα σε κείνη την διάφανη πλαστική σακούλα. Φυσικά είχα κρατήσει την αρχική συσκευασία, αν και αρκετά ογκώδης (λόγω των κραδασμοαπορροφητικών "πλαστικών" μέσα).

Τώρα ήρθε ναι μεν σε μια μεγάλου όγκου διπλή σκληρή χάρτινη συσκευασία, αλλά όχι μέσα σε διάφανη πλαστική σακούλα, αλλά μέσα σε μαύρη υφασμάτινη θήκη, με δέσιμο στην άκρη και με το λογότυπο της φίρμας επάνω, με μεγάλα λευκά γράμματα.

Αυτή είναι η σύγχρονη συσκευασία, και την έβαλαν κι αυτή μέσα. Πολυτέλειες και λεπτομέρειες θα μου πεις, αλλά να, δεν τσιγκουνεύτηκαν ούτε σ'αυτό.

ΥΓ. Και τα διπλά κουτιά της χάρτινης συσκευασίας, κι αυτά καινούρια είναι, δεν μου επέστρεψαν την ίδια αρχική συσκευασία, που είχε κάποιες μικρές φθορές, κάποια αυτοκόλλητα από κούριερ, τις δικές μου διάφανες ταινίες συσκευασίας κλπ. Φρέσκα χαρτόκουτα, χωρίς ίχνος φθοράς. Όλη η συσκευασία καινούρια λοιπόν, αλλά και με εκτύπωση επάνω του serial number του μηχανήματος. 😎

Όπως είπα ήδη: Δηλώνω υπερβολικά ικανοποιημένος. Είναι βέβαια διάσημοι οι τρινοβάδες για το άνευ σύγκρισης customer support, και δικαίως.

Ndis

Titika
Reaction score
4.865
Φοβου τους καλωδιολάγνους Κώστα, μη σε πιάσουν στο στόμα τους !

-Με ΒΕΛΟΥΔΟ τον τυλιξαν τον τρινοβ, οχι με πλαστικουρες ...
-και διπλές κουτες, τις απορροφητικές, τις σωστές, οχι τις παλιατζουρες που τις εφαγε η υγρασία :)

Σε πειράζω, μεγεια το εργαλειο ! :drinks:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale